Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 560
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Епизод на истината .
Доста прекалиха с очовечавенето на Кязъм ....ами то  от него по-честен ,чист....НЯМА !!!!

# 196
Ферит подготвя изненада на Сейран и според мен затова е срещата с тази жена в кафето.

# 197
Сейран е с една и съща рокля в началото на фрага, заедно с Ферит в леглото и след това когато пита Латиф къде е Ферит. Така че изненадата ще се осъществи. Това с Пелин няма да е такова, каквото се вижда. Според мен това е тест за Пелин, с който Ферит и Сейран ще разберат за игричките и.

# 198
Пелин не чука на същата врата. Споко😁

# 199
Здравейте момичета не се включвам често, извинете за което. Но относно новият фраг съм   доста детайлна… Изгледах го няколко пъти и са го пуснали с идеята да не объркат… че става нещо във фирмата касаещо Фуат става но дали е делово незнам. Да се върна на СерФер роклята която той развързва е същата с която тя е облечена във фрага, а вратата която той отваря и вратата ня коята Пелин чука са различни.

# 200
Здравейте момичета не се включвам често, извинете за което. Но относно новият фраг съм   доста детайлна… Изгледах го няколко пъти и са го пуснали с идеята да не объркат… че става нещо във фирмата касаещо Фуат става но дали е делово незнам. Да се върна на СерФер роклята която той развързва е същата с която тя е облечена във фрага, а вратата която той отваря и вратата ня коята Пелин чука са различни.
Да, вратите са различни.
На мен епизодът много ми хареса. Определено е важен за отправна точка в развитието на отнощенията мецду Ферит и Сейран. Сейран за пръв път ясно заяви, че Ферит е нейн и той го видя. С помощта на Суна.
Абсун са много сладки.

# 201
Здравейте момичета не се включвам често, извинете за което. Но относно новият фраг съм   доста детайлна… Изгледах го няколко пъти и са го пуснали с идеята да не объркат… че става нещо във фирмата касаещо Фуат става но дали е делово незнам. Да се върна на СерФер роклята която той развързва е същата с която тя е облечена във фрага, а вратата която той отваря и вратата ня коята Пелин чука са различни.
Да, вратите са различни.
На мен епизодът много ми хареса. Определено е важен за отправна точка в развитието на отнощенията мецду Ферит и Сейран. Сейран за пръв път ясно заяви, че Ферит е нейн и той го видя. С помощта на Суна.
Абсун са много сладки.

Така е, но много ми е интересно къде отива Пело и то с такъв победоносен вид!?

# 202
Пелин сигурно при майка си отиде.

# 203

Роза АФРА Simple Smile

# 204
Май ще има кекс в следващата серия
Сейран споделя на Суна

# 205
Ферит казва на Фуат, че е мислил, че тези постъпки са останали в детството му, но явно той съвсем не се е променил.
Явно Ферит ще организира изненада на Сейран, тя през цялата серия ще се нерви и ще го подозира и накрая ще е щастлива.

Сейран казва на Суна, че Ферит й е казал, че я обича.

# 206

Според мен няма да се стигне до кекс, Сейран няма да се даде толкова бързо.

# 207
А сцената на леглото? И аз мисля, че ще има кекс. Или е за заблуда.

# 208
А сцената на леглото? И аз мисля, че ще има кекс. Или е за заблуда.
Няма да се учудя, ако Сейран го спре.

# 209
То ще е смешно да се предаде още следващата серия, при положение, че в тази му каза, че за да се случат нещата, трябва много да се постарае и да я убеди, че наистина я обича. От една изненада...ама знае ли се сценаристите на каква дрога са, та като нищо да имаме новина.

Общи условия

Активация на акаунт