Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 568
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Амиии.....оправда си чакането, серията!
Много добро изграждане на взаимоотношенията Сейран - Ферит. И сигурно ще ми хареса още повече след бг превода. Имаше безмълвни моменти, но с много добре подбрана музика. Себеанализът на Сейран и разговорът и с Пелин - също въздействаща сцена, особено силните думи на Пелин - какво трябва да очаква от Ферит.....
Отново нови, сюжетни линии - "игрите" на Фуат и Орхан във фирмата, връщането на Орхан към миналото и ролята на Дефне и Ифакат, сюрприза на Корхан / така и не ни го показаха на вечерята/ и началото на връзката - Суна - Абидин!
Всичко ще е чудесно, ако все пак ни го развият в следващите серии....
Относно фрага - ще си чакаме явно халвета
Сигурно това е била серията за 14 февруари, но въпроса е, че за сега приключиха с крясъци и викове, а нежността им един към друг /колкото и тя да се прави на непревзимаема / е много сладка и естествена.
С удоволствие ще изгледам серията още веднъж, но новата 22-ра, ще чакам с още по-голям интерес!

# 211
Нека да има любов, 21+ седмици чакаме вече! 😜😁 #SeyFer 🥰💓

Фуат се напряга от присъствието на Ферит във фирмата, стана ясно даже и в фрагмана за еп 22. Явно ще се опитва да го саботира малко по малко. Може би първо ще каже на Сейран , че Ферит е отишъл на среща в даденото кафе, а естествено, тя като отиде там, веднага ще започне да си върти на пръста нейните теории за изневери.😅 Жената със сигурност ще е по работа там, все пак не беше момиче на 20 години.

Накрая Латиф ефенди ще изпрати Сейран при точното местоположение на Ферит, а за останалото ще видим следващата седмица.😉

# 212
Не че беше лош епизод , ама на Сейро нали и беше супер спешна фотосесията. Взриви цялата къща заради нея, сега съвсем я забрави. Ученетооо, голяма амбиция ама и него го забравихме...
Много непостоянни сценаристите.
Дърпа се 21 епизода за една целувка , сега за един епизод и кеск ще месят 🤷‍♀️

# 213
На мен ми хареса. Лека-полека започнаха да разприлатат драмите. Беше ред на Пелин, започва се с напрежението и между Фуат и Ферит. Има развитие при Абсун, при Дефне и Орхан, Орхан и Ифакат. Ще дойде ред и на фотосесията, както и на университета.

И още нещо се сетих. Много ми хареса семейната вечеря и съпоставката с времето навън - буря и гръмотевици.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 00:55 от Linasss

# 214
Жестока серия, жесток фрагман, страхотни СейФер, направо ми напълниха очите, душата, сърцето...Heart Eyes

Много, много съм доволна! Hug

# 215
Страхотни наистина!
Имаше нужда от такова силно представяне, лично ми хареса. Сега очаквам най-сетне последващо развитие, и .... То сигурно ще свърши сезона?

# 216
Доволна и предоволна от епизода ,а Мерт едно - "ОБИЧАМ ТЕ" го издигна в небесата с таланта си.Просълзих се на това обичам те.Никаква Пела ще я изкара от живота си,но тя него не те първа започват игричките и за да си го върне.До сега ако си криеше мрасотията сега ще я изкара наяве заедно с мамето.
Фуат не ме шашка знаех,че ще слага камъчета в обувките на малкия си брат само,че има една истина Ферит е образован не е взет от някоя гора и Халис ако види потенциал а изглежда ще види ще му връчи стола.
Ифакатица удари от всякъде душата ми се напълни.Чак да пита Лятиф като излиза после и Орхан я отблъсна ама и той нещо флиртува с Дефнето пък ходил на зъболекар ти да видиш...
Фрагмана е объркващ кекс дали ще има не знам,но двамата вече имат нужда да са заедно.
От фрага разбирам,че Ферко е обиден че тя не му вярва.Очаква ни поредния добър епизод а този ще го въртим доста.Ферит обаче не отрече пред бълдъзата за темата за обичта първо реши да се прави на зевзек,но бързо прекрати като му казаха как стоят нещата.
Ферит за първи път казва на някой тази дума в това съм сигурна и сълзите на двамата искренноста му без шеги.
Сейран е бетон брате ,но в това легло беше ясно,че няма да е целувката и бях сигурна.
И нещо супер сладко трите двойки станаха ясни докато всички казваха,че АбСун няма да станат двойка и ще гледаме Фуат и Суна.И сцената на Асуман много ми хареса колко беше щастлива и после с Фуат.
И както казват едно - Обичам те...Какво ли не прави с човека? От една страна на Ферит му олекна,че си го каза,но искаше да я целуне,но пак се примири с положението и ми прави впечатление,че най-много обича косите и.Умира за тях.Паралелите също ми харесаха.Епизода ще се гледа отново до посиняване.И ще се твори до такова....
Забравих да подчертая че съм доволна,че почти всички актьори си имаха сцени тази серия и новите да са добре дошли и на хаир да са на историята ни....

Ще има ли кекс със стафидки или сме на постна манджа ще видим в петък....

# 217
Не се знае Ферит какво отношение й е показал при въпросната изненада. Може пък да й е казал много хубави неща, да са танцували и да я е предразположил. Тя също го иска, личи си😁

# 218
  • Яко в Матрицата...

- За първи път в живота си преживяваш нещо подобно.
- Добро утро! Ферит каза: "Обичам те!"
- Ферит Корхан, пожела да направи изненада на съпругата си, ще я направи!
- Къде е Ферит, батко Фуат? Знаеш ли къде отиде?
- Лъже ме и сега сигурно е при любовницата си.
- Никога ли няма да мога ти се доверя?!
- Сейран... не ми го причинявай! Не ме притискай! Ако искаш ми вярвай, ако искаш недей.
- Мислех, че тези твои навици са останали в детството, но ти изобщо не си се променил, батко.
- Вие покровителствате Ферит, дядо!
- Ти си неблагодарен. Неблагодарен! Седни!
- Какво съм аз за теб? Нямам никаква представа.
- Ферит не дойде. Моля Ви, кажете ми, ако знаете къде е.

# 219
Явно през почивката заради земетресението, малко са помислили върху сценария. Хареса ми епизода.

# 220
Явно през почивката заради земетресението, малко са помислили върху сценария. Хареса ми епизода.

Това го имахме заснето 22 беше започнат мисля.

Без да се целуваме правим фурор

Ренко, ❤️

Ако имахте възможност коя песен щяхте да пуснете турска на последната сцена?
Неусетно /Farketmeden е моята въпреки травмата ми от друго дизи и може би Аз много те обичах на Джем Ейдриан 🔥

# 221
На мен ми хареса с тяхната музика. Беше много хубава сцената, много.

# 222
#YalıÇapkını 21.bölüm reyting sonuçları..

Total | (1) | 13,83
AB | (1) | 11,17
ABC1 | (1) | 12,55

Рейтинга

Озетя

Total: 6.50 (2)
AB: 4.76 (3)
ABC1: 5.80 (3)

# 223
Супер, нека видят какво им носи рейтинг.

# 224
Reni-BG,благодаря за превода
Чаках си го като наследство:smirk:
Да си кажа и аз мнението
За мен сценарият тук-таме беше съшит с бели конци
Имаше малко пропуски,или по-точно нагласени моменти
Малко скучно ми стана в сцените с дядото,пет часа ходи до офиса в холдинга,15 минути сяда на стола...
Но,това са бели кахъри.
Хареса ми Ферит-той беше много искрен с дядо си и с две думи му обясни ситуацията с Пелин.
Сейран може би за първи път разбра,защо той толкова държи да не я наранява.Но той пропусна един важен момент-Сейран му каза за разговора с Пелин и също така повтори нейните думи,че Сейран в момента се чувства по същия начин както тя в началото на връзката им с Ферит.
Ето това беше моментът,в който Сейран неволно призна на Ферит,че започва да се влюбва в него.
Когато разговаряха двете се замислих-как ли ще се чувства Сейран на мястото на Пелин?
Може би по същия начин?А може би дори и по-зле?
Тя си обеща,и каза на Ферит,че няма да позволи с нея да се случи същото
Но това означава ли,че трябва да следи Ферит на всяка крачка?Че трябва да се съмнява във всяка жена,с която той разговаря?
Дано да не залитне в тази крайност
Всичко останало сте казали
Кязъм започна да следи за държанието на лелята
Побъркаха го тези женуря,горкият!:satisfied:

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 09:59 от usmivkata20

Общи условия

Активация на акаунт