Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 575
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • Яко в Матрицата...
Чаках си го като наследство Smirk
JoyJoy

Страхотен епизод, заслужен рейтинг Heart

# 226
  • Дубай
Здравейте,момичета 🤗
Рени, Благодаря за превода!
Аз ще кажа,че на мен ми се струва непоследователен епизодът,факт Афра и Мерт са огън заедно,но за СейФер имаше още време до такива сцени... наистина имахме нужда от сближаване ,но чак такова,Сейран бързо се даде дано и не последва кекс,че съвсем ще я опростят героинята...То дърпане ,то чудо и накрая за една изненада успя да я предразположи Феро.
Това избелване на Кязъм също ми идва в повече...не може цял живот да си се държал като изверг към децата си ,и изведнъж да се програмираш и промениш 😁
Суна и Аби са много невинни,много ми харесват тяхните взаимоотношения...Всеки в живота си мечтае за един такъв Аби❤️

# 227
И рейтинга супер и епизода те залепва за екрана.

За друго не знам дали ще има, въпреки че огън гори във взаимоотношенията им

За последната сцена в леглото казват, че всичко е в червен кадър, защото символизира затоплянето на отношенията Kissing Heart

Чакам с нетърпение превода, има много сцени, които искам да осмисля по-добре.

Ааа и съм сърдита на фирмата, значи слизат от колата Халис ага, Орхан, Фуат-оп чадърчета им поднасят, а наш Феро какво -за него няма, дъжда да си го мокри, нищо де тамън да му върви по вода от първия работен ден. Joy

Ама дали нямаме и нов пръстен Hug

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 12:19 от Мис ЧагиЗо

# 228
Като оцветиха екрана си помислих, че или е сън, или си го представят 😁

Като се замисля е възможно наистина Сейран да се дръпне и да не случат нещата 🤔

# 229
  • Дубай

Надявам се така да стане!Искам Ферит да се осъзнае като мъж и тогава да се готви кексът.

# 230
Момичета, виждам, че в Т коментират разликата, че Ферит каза на Сейран "каръм беним" , вместо "беним каръм", "каръджъм".
Може ли турско говорящите да обяснят какъв е оттенъкът в значението на 3те израза?
Благодаря ви!

# 231
"Каръм беним" на български би звучало смешно - "жено моя", но на турски се получава. 😂 Повече от сърцето идва, не знам как да го обясня..

"Каръджъм" е все едно да кажеш "wifey/женичке", като закачка.
"Беним каръм" е моята съпруга/жена.

# 232
Повечето предположения са, че Сейро ще се дръпне, ама...не е ли възможно Ферит да го направи. Знам ли, той сега е в процес на печелене на доверието й?!

# 233
Според мен може и Ферит да се спре, той добре знае какво значи това за Сейран  и може да го направи за да й покаже, че той е с нея/ до нея не само заради плътската страст.
Разрешавам им да се погушкат в леглото и да заспят прегърнати 😄. Нека изградят доверие един към друг, после ще правят бебе Мерт.
Само дано Сейро не изперка преждевременно..Вчера след фрага се замислих, дали пък не е тръгнала на психолог заради болезнената си ревност.
Трие телефони, забранява, преследва...хваща я шизофренията 🤖

# 234
В такива моменти обикновено се появява някой неочакван или нежелан герой, който проваля романтиката. Няма да е Пелин, защото я разконспирирахте, че на друга врата чука, но не се знае, кой може да нахлуе. Все пак за един шамар 20 коли с мутри се изсипаха.
Накрая в епизода може и изобщо да я няма тази сцена на леглото, също както липсваше и сцената с късането или рязане беше на бялата нощница.
Реално може и да не се дръпне, все пак каза на дядото, че правнуци ще му ражда, явно си е съвсем ок с идеята, въпрос на време е да сдаде крепоста.
Най-доброто предстои Simple Smile

# 235
да не забравя да кажа,колко красива беше Суна при срещата и с Аби.
Много нежна,финна и щастлива

# 236
  • Яко в Матрицата...
Момичета, виждам, че в Т коментират разликата, че Ферит каза на Сейран "каръм беним" , вместо "беним каръм", "каръджъм".
Може ли турско говорящите да обяснят какъв е оттенъкът в значението на 3те израза?
Благодаря ви!

'Benim karım' или 'karım benim', второто е обърнат словоред на първото. Като употреба - първото е информативно съждение - това е 'моята жена', второто е обръщение към човек, като 'canım benim' ('скъпа моя') например.

Karıcığım е умалително от karım - 'женичке' или 'скъпата ми жена', зависи от преводача. Но едно е Ферит да каже 'karıcığım', друго е - някой друг мъж или герой на художествено произведение. Мерт и хората, които му помагат с тази роля, наистина създадоха уникална марка 'Ферит Корхан' и някои изрази поставени в устата на друг звучат комично, а за мен направо гротескно...

# 237
Здравейте Благодаря за превода и споделеното

# 238
Благодаря ви!

'Benim karım' или 'karım benim', второто е обърнат словоред на първото. Като употреба - първото е информативно съждение - това е 'моята жена', второто е обръщение към човек, като 'canım benim' ('скъпа моя') например.

Karıcığım е умалително от karım - 'женичке' или 'скъпата ми жена', зависи от преводача. Но едно е Ферит да каже 'karıcığım', друго е - някой друг мъж или герой на художествено произведение. Мерт и хората, които му помагат с тази роля, наистина създадоха уникална марка 'Ферит Корхан' и някои изрази поставени в устата на друг звучат комично, а за мен направо гротескно...
Благодаря за разяснението, както и за превода на фрагмана, Рени!
И на bellie_ellie Simple Smile

# 239
  • София
Чакам с нетърпение превода, има много сцени, които искам да осмисля по-добре.

И аз, за да коментирам някои моменти от серията.

Като оцветиха екрана си помислих, че или е сън, или си го представят 😁

Скрит текст:
И аз си помислих същото. Satisfied

Какво иска да направи Ферит с номера на Пело? Да го изтрие или да го върне обратно в контакти? Май второто. Rage

Общи условия

Активация на акаунт