Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 530
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
Вижте, мъжете по природа все пак изпитват нещо като чувство за собственост към жените. Те са хищниците, това е нормално, така че дори да ги определим като хищник и плячка, нормално е.
Не съм съгласна! Simple Smile
Чувството за собственост не е природно. В първобитните човешки общности го няма, там е налице дълго време промискуитет. Второ, и сред жените ще открием чувство за собственост. Трето, "виждам само теб, искам само теб, обичам само теб" не е природа, а култура на човека, който сред многото прави избор на един/една единствен/а.

# 451
А тази сцена нещо не я видяхме?!

# 452
Не ми е мъчно, че са отрязали сцена с усойницата Ифакат 🙄

# 453
Нещо коментарите за следващия епизод в тийтър хич не са добри , не знам вече колко да се вярва на спойлери.
Но доста голям процент отказват вече да гледат Пелин , това е и причината за спада на рейтинга.
Дано вече се осъзнаят от продукцията , какви връзки има това момиче , не знам.
Даже госпожа Гюлсерен е молила , героинята Пелин да бъде вече аут , ама къде ти.

# 454
# 455
  • Яко в Матрицата...
Единствената възможност е Буче да е много близка с някой, който влага много пари в сериала. Ако не може с пари, става с много пари... Нямам друго обяснение - нито ролята ѝ има потенциал за развитие и е важна за основния сюжет, нито тя е добра актриса.

# 456
Днес отново изгледах последната сцена...вече не напълно заспала ...БРАВО на нашите душички! Супер играят 👩‍❤️‍💋‍👨 Пак съм на мнение, че бързо я метна в леглото, но пък направо изтръпнах! Погледи, докосвания..всичко се усещаше. Песента обаче е топа на сцената. Cem Adrian поне за мен е един от най- стойностните им изпълнители.

........ искам да чуя,
душата ти в сърцето си.
Искам да видя очите ти
в мойте очи..
Ако можех да те чуя,
ако можех да прочета сърцето ти-
неговите тихи викове....

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 17:27 от Ela1

# 457
ОГРАБЕНА-та е Сейран !!!
Блаодарение на закостенялите морални правила  ,семейни устои  и куп всякакви фалшиви  разбирания за семейство , задължения -далеч неравноправни  ...на Сейран ѝ отнеха  всички мечти ,всички желания , нейното АЗ ,което тя  искаше да бъде !!!
В замяна ѝ натресоха един разхайтен  лигльо / не се извинявам , който никой не  е успял да изгради като нормален, отговорен вече мъж , за какъвто той иска да го възприемат ,даже не са  направили и най-малкото усилие ....

Отново ще напиша ...лъжливото  овчарче ....
Той дори и с най-добри намерения ,както  в случая   продължава да го прави лъжейки я . Съвсем естествено и правилно е поведението на Сейран  ,поведение към човек ,който има  такъв "стил " ....на живот ...
Айде Сейран да му подготвя  подобна  изненада по същият начин и той да я излови .....Ааааа.....?!?!
А и се прави на обиден ....ДОВЕРИЕ трудно се гради ,след като вече си го изгубил!!!!

58:38 -58:42 мин ........Сейран каза това ,което е толкова малко , а толкова важно за нея ....."Аз искам само той да не лъже !!!!"

Незная Гюлгюн смешна ли ми е, жалка ли ....носи рога на мъжки муфлон с години ...това ,че явно по някакъв начин се е "сдобила " с Орхан /все  още загадка / не я прави веща по най-правилното поведение на жената ,за да е щастлива !!!
Вижда се  ясно ,че щастието има различни  измерения в този  конак, но за Сейран ....то не се препокрива  с това фалшиво  живуркане .....

# 458
Нещо коментарите за следващия епизод в тийтър хич не са добри , не знам вече колко да се вярва на спойлери.
Но доста голям процент отказват вече да гледат Пелин , това е и причината за спада на рейтинга.
Даже госпожа Гюлсерен е молила , героинята Пелин да бъде вече аут , ама къде ти.
.   

Къде може да следим какво коментират там?

# 459
.   

Ами аз следвам няколко инстаграм акаунта , които споделят цитати от Туитър.

# 460
  • София
Скрит текст:
.   

Ами аз следвам няколко инстаграм акаунта , които споделят цитати от Туитър.
Сподели коментарите, моля те, в спойлер.

# 461
Няколко дребни детайли извън Сейфер  в епизода
Дали правилно разбрах от руския превод,но лелята каза,че Халис бил приятел на нейния мъж?!
Не разбрах защо трябваше да се блокира телефона на Пелин,а не направо да се изтрие?
Пелин каза на Сейран при срещата им в кафенето,че в момента,в който Ферит разбере,че тя може без него,веднага се връща при нея.Дали това не е следващият и отчаян опит да го върне,като излезе с приятелките?
Много неприятна сцена с Фуат.От спомена на Ферит като деца в стаята на дядото ,Фуат получи наказание,при все,че използвачът е бил Ферит.Тази травма от детството с толерираното дете е много тежка и остава за цял живот.
И за последно,
трябваше ли Сейран да преживее тези страхове?
Можеше Ферит просто да и каже,че я чака еди къде си и тя щеше да отиде при него.
Стресов сюрприз стана работата.
Ферит май най-много ще намаже от сюрприза,но наистина,вече им е време.
Рейтинга спада според мен точно,защото включиха време и за другите персонажи
А може би всичко оттук нататък ще си бъде прсто смукане от пръстите.
Най-важната точка на кипене е достигната.
Да си кажа аз за моето момче-Ферит,че разбирам тази му загриженост.Може би по този начин се опитва наистина да бъде истински.Може би единствено и само,когато помага се чувства нужен и полезен
Иначе-много сладки,но нали имаме забрана за шекера,ще трябва след това да се пие по една студена вода,демек-драма
Пак малко се увлякох,ще ме извините:relaxed:
Лека вечер на всички и спокойна нощ!!

# 462
Привет! Hug
Честит Март месец на всички! Animal Paw Prints Nature Star2 Flowers Cherry Blossom

Еуфорията от вчерашния епизод при мен бе точно 5 минути. Беше мудно, абсолютен хаос в сценария, последната сцена беше и тя като пусната от въздуха бомба, въобще тюрлю гювеч за неизлъчения Св.Валентински епизод. Сейран се превърна в маниачка, с някаква болезнена ревност, която се отключи след онзи моментен разговор в дома на Кязъм. То проверяване на телефона, на съобщения, обаждания, какво прави, къде ходи .. а нахълтването й в ресторанта и скандала, който устрои и те нямат равни. Не, че Ферит не е дал достатъчно поводи. Но ако си дават шанс на отношенията и при всяко невдигане на телефона, последва това, мм .. романтиката няма да ги спасява всеки път. От друга страна той няма МИЛИМЕТЪР напредък в поведението си. Изтри Пелин, после я отблокира, че й я записа в телефона като Садък бей. Къде в тази цялата ситуация се очаква зрителят да види светлина в тунела за този образ? Реторичен въпрос. Че и да седна и да се кефя, че устроил романтична вечеря. И междувременно изкара акъла и нервите на жена си, която даже стисна юмрук, докато той я прегръщаше. Rolling Eyes Ами .. прибързано беше. Да, емоции, чувства, привличане, страст, но самата сцена остави усещане у мен, че Ферит го направи, за да "отметне" Сейран в списъка. Нещо просто не ми достигна. Не остави това усещане за романтика и много обич, в която Феро така се кълнеше в леглото, само за да получи една целувка. Сценаристът и екипа едно са го мислили, друго показаха. Изобщо всичко влиза в толкова порочен кръг от шаблон сценарий. Нищо чудно, че рейтингът е надолу. Че тя целувката на летището беше шедьовър спрямо това снощи. Sad
Сейран отказа проекта с някакви абсурдни доводи, понеже мъжо й размъти главата с 2-3 целувки, барабар с дядо ти, който й обяснява, че най-важното е да стои у конака и да командва. А тя щеше да учи, да е независима, да помага, нямало да бъде като Пелин. МХМ, стой драги зрителю, и гледай как това не се случва. Тотален срив в образа и тази героиня, защото веднъж да има една женска фигура, която да не цепи басма, и естествено ще я провалят. Събрали се двамата непораснали дечковци. На този етап си пасват идеално. За нещо повече не са готови.
Кязъм какъв романтик стана от изведнъж .. там да не говорим на какви наркотици е бил Мехмет бей Neutral Face

Чакам си чинно следващата серия и се надявам да не вляза пак с голямата секира и списък с минуси, защото имат огромен потенциал, и от актьорски състав, и от история, а представеното до момента отива към тотално клише-простотия. Animal Hear No Evil

# 463
АфМерчетата по Инстаграма им личи, че снощи са разпускали заедно с приятели Stuck Out Tongue Winking Eye

А същевременно наш Юсуфчо е коментирал в Т за Мерт:

# 464
Здравейте, момичета. В началото на седмицата попаднах на тикток на сериала, там където Сейран гони Пело от имението и веднага си го пуснах. За няколко дни изгледах всички 21 епизода 😀 тъй като не го следя от начало, не знаех кога излизат епизодите. Сега разбрах, че ги пускат всеки петък, но за тези с бг суб, някой знае ли кога излизат, или няма определен ден ?

Общи условия

Активация на акаунт