Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 40 992
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • Дубай
Ферит няма да се промени за една нощ и това е пределно ясно,и истината е ,че и аз да съм на Сейран и ,която и да е друга жена не би си легнала с мъж на който няма вяра ,да не говорим ,че те са съпрузи.Или искате да ми кажете ,че Вие бихте приели ,Вашите мъже да правят като Ферит ... Аз не бих!Момичето е девствено и иска не да е поредната бройка ,а последната,както и всяка друга  жена.
Израстване си трябва ,израстване!Обаче,с този пример в Корханови не знам, как ще стане .

Здравейте, момичета 😍🤗

# 661
sofia26,ами той и така може да осъмне,точно заради държанието и!

Не заради държанието й, а защото така е свикнал! Не виждам при него да има отдаденост само на една жена, т.е. на Сейран. Една му била приятелка, другата на мама му приятелка, флиртове с помощничката на Дефте и т.н.
А може това да е така,защото до сега не е обичал

Е, за това Сейран ли е виновна!? Вече е мъж, не пубертет. Трябва сам да си определи приоритетите и да мисли преди да взима безумни решения.
На Сейран той ще е първия и тя е влюбена в него. Въпреки възрастта си тя осъзнава , че ще страда мноооого, ако той й изневери след като му се е отдала. За крехките си години тя е видяла много тормоз и болка ( не само физическа) и има развито чувство да самосъхранение.

# 662
Въх имало ашк хабер за нашето дизи
Някои казват че Буче и Мерт са заедно
Други говорят че става въпрос за Емре и Гьозде хауса е онлайн.

# 663
  • Дубай
Любов да има ...Гьозде май беше женена или се бъркам....Те сега ,всички ще ги сватосат.

# 664
sofia26,ами той и така може да осъмне,точно заради държанието и!

Не заради държанието й, а защото така е свикнал! Не виждам при него да има отдаденост само на една жена, т.е. на Сейран. Една му била приятелка, другата на мама му приятелка, флиртове с помощничката на Дефте и т.н.
А може това да е така,защото до сега не е обичал

Е, за това Сейран ли е виновна!? Вече е мъж, не пубертет. Трябва сам да си определи приоритетите и да мисли преди да взима безумни решения.
На Сейран той ще е първия и тя е влюбена в него. Въпреки възрастта си тя осъзнава , че ще страда мноооого, ако той й изневери след като му се е отдала. За крехките си години тя е видяла много тормоз и болка ( не само физическа) и има развито чувство да самосъхранение.

Според мен Сейран точно това трябва да му обясни , а не да бяга като ощипана кокошка.
Да му каже , че това за нея е много важно , че след това ако й изневери , ще е боли двойно повече.Че нашето момче тия неща не ги разбира.

# 665
Здравейте Благодаря за фрагмана и споделеното

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/foto-galeriler/23-bo … um-fotograflari/8

23. Bölümün Konusu;

Fuat ve Asuman’ın arasının bozuk olduğunu öğrenen Halis Ağa, Seyran’ı yanına çağırarak ondan bu konuda destek ister. Durumu öğrenen Ferit ise hızlıca bir plan yapar. Öte yandan Defne de Seyran’ın projeden çekilmesiyle ilgili İfakat ve Gülgün’le konuşmaya gelir. Kazım ise arazi ile ilgili planlarını yürütmeye kararlıdır. Ferit’in planıyla bir araya gelen Suna-Abidin, Ferit-Seyran, Asuman ile Fuat’ın kısa tatilinde önemli kararlar da alınacaktır.

[Халис Ага, който научава, че Фуат и Асуман са в конфликт, се обажда на Сейран и го моли за подкрепа по този въпрос. Ферит, който научава ситуацията, бързо прави план. От друга страна, Дефне идва да говори с Ифакат и Гюлгюн относно оттеглянето на Сейран от проекта. Казъм, от друга страна, е решен да осъществи плановете си за земята. Суна-Абидин, Ферит-Сейран, Асуман и Фуат, дошли заедно с плана на Ферит, също ще вземат важни решения по време на кратката си ваканция.

С преводача .

Скрит текст:
# YalıÇapkını
!ВНИМАНИЕ!! СПОЙЛЕРИ‼
📌 По непотвърдена информация, финалът на 23-ти епизод ще бъде последната сцена от втория фраг. След като Ферит чува, че Сейран не му вярва, той ще каже нещо за развода (но темата за развода няма да продължи повече от думите, все още няма развод).
📌 Телефонът на Ферит ще звънне, Фуат ще вдигне телефона вместо него. Пело ще каже, че тя и майка й отиват във фирмата. Ферит ще напусне Картепе с Фуат, а момичетата ще се върнат в имението с Аби. 📌 Зерин, майката на Пело, ще направи ефекта на бомба и ще вдигне топлината в семейство Корхан. Тя ще познава дъщерята на Халис, която живее в чужбина...

# 666
Любов да има ...Гьозде май беше женена или се бъркам....Те сега ,всички ще ги сватосат.

Няма да остане връзка е писал въпросния каквото и да означава това.
Мерт многократно казва че не вярва в любовта не знам ще видим за какво става дума.

# 667
Тя Буче е красиво момиче, нека да са заедно. Само да не е поредната партенка, за да й вдигнат малко реномето, че покрай ролята й много фенове не я дишат.

Марбела, ми той са не е на 8 години, за да му се обясняват такива очевадни неща. Тя в ролята на учителка, гувертантка, бавачка и т.н. ли ще е цял живот. И не разбрах какво е това нелепо сравнение с "ощипата кокошка"!? Аз поне не съм виждала такава кокошка 😀 в реална

# 668
Тъжно ми стана за този горканчо. Когато Сейран става от леглото той казва: поне се опитай да ни дадеш шанс. (или нещо подобно, не помня точно) Явно за него шанс за тази връзка има само ако спи с жена си. Тя пък като я слушам шанс в тази връзка не вижда. Или залага всичко и започват да живеят като семейство и той си сяда на задника или този брак приключва. Видя се, че го харесва, може да е влюбена в него, ревнува го, пусна го в леглото И? Изпадна в патова ситуация. Хем й се иска, хем не й стиска. Не казвам, че притесненията й не са основателни. Героят на Ферит независимо от всички усилия, които положи за мен няма осъзната емоция към нея.Повече изглежда като фиксиран върху целта, ще обикаля и ще атакува крепоста докато не падне. Но той толкова си може. За мен към момента той даде всичко от себе си, направи го по начина, по който смята, че е правилен. Друг не знае. За да се пораздвижат нещата смятам, че трябва някой да влезе в затвора, в болницата, да го отвлекат, да си загуби паметта Joy

# 669
  • София
Еми, като се харесват младите, да се вземат. Relaxed

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 10:31 от missence

# 670
Момичета проблема не Феро не е това че нямат консумация той до сега я чака и ще  чака проблема че докато той мечтае за цял живот да е с нея тя казва че цял живот няма да му вярва. От там идва цялата идилия.
Ферит не е ядосан а смирен за първи път беше наранен истински. Мисля че думата развод ще остане само на думи но да видим.

# 671
  • София
Той не си дава изобщо зор да спечели доверието ѝ. Постоянно тича при Пело, защото уж се чувствал виновен, налетя на Дафне още в дискотеката, закача се със секретарките. Тя постоянно е под стрес, дали той ще изпадне в някакво настроение, и ще хукне да търси алкохол и/или жени.

# 672
Тя Буче е красиво момиче, нека да са заедно. Само да не е поредната партенка, за да й вдигнат малко реномето, че покрай ролята й много фенове не я дишат.

Марбела, ми той са не е на 8 години, за да му се обясняват такива очевадни неща. Тя в ролята на учителка, гувертантка, бавачка и т.н. ли ще е цял живот. И не разбрах какво е това нелепо сравнение с "ощипата кокошка"!? Аз поне не съм виждала такава кокошка 😀 в реална
В моя край го използваме този израз когато някой хем му се иска , хем се прави на важен.
В никакъв случай не казвам , че трябва да му е учителка .. просто момчето наистина е заседнало на 8 години.Той не разбира, в неговия свят няма пречка да си лягат момичетата лесно с него.Даже те му се натискат.Просто не се е сблъсквал нито с такива чувства , нито с такова отношение.

# 673
Накрая Сейран ще направи от Ферит един чехльо,който не смее да погледне събеседника си в очите ,ако е жена!
Хайде ,стига,доста преекспонирано!
Нищо кой знае какво  не е направил Ферит,а на всичкото отгоре тя му е и  съпруга.
До сега са сте чули да я е упрекнал,че не си изпълнява съпружеските задължения?
И така,както не му вярва до живот ли ще я карат?
Разликата между Пелин и Сейран е,че едната му беше приятелка,а другата му е съпруга.Едната е даденост,а в другата е влюбен .С Пелин е бил доста по-млад.
И защо не приемате,че една жена може да озапти мъжа си със секс?
Аз пък мисля,че това е липсващото,което да ги обедини в двойка и семейство

# 674
Пак се връщам на стария проблем, че Сейран не комуникира с Ферит какво и е, как се чувства, защо така и тн.
Предполагам, че повечето сме наясно, че проблемите се решават с открити разговори. Многократно се споменава думата доверие, но наистина само с разговор единият ще може да разбере да не се чувства отхвърлен, а другия да каже защо точно не му вярва. 🫤

Много ме е яд като си казват тежки думи, и двамата се обичат толкова много, но непрекъснато се нараняват с думи от инат, а когато обичаш някого, неговите думи най-много могат да те наранят и потиснат. 🥺😔

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 12:13 от bellie_ellie

Общи условия

Активация на акаунт