Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 727
  • 622
  •   1
Отговори
# 105
  • Далечният изток
Аз не мога да си представя, че някой (мъж или жена, без значение) би искал партньорът му да е грубиян, скандалджия, да обижда, влачи за косата, бие, и целенасочено да търси такъв тип, освен ако не е сбъркан нещо.

# 106
  • Най-красивата страна
Както каза някой назад в темата-Някои жени смятат агресията за сила.Това е една от причините.
Други причини са-погрешното възпитание на жената,липсата на самоуважение,зависимост-емоционална или пък финансова...

Токсичните връзки и лошите момчета не се издигат на пиедестал.Обществото ги заклеймява.

Да,случва се някое девойче да хлътне по ,,лошо момче,, всеки прави някакви грешки докато е млад.
Ама умното девойче ще избяга и няма да се обвърже сериозно с такъв Мунчо.

# 107
Да де, обществото ги заклеймява токсичните връзки, но пък някои жени влагат колосални усилия в поддържането им, докато в нормална връзка би им било скучно. Лошото отношение и конкуренцията ги амбицира да се борят и да променят. Всички сме го виждали това нещо под една или друга форма и е трудно за обяснение. Особено неприятно е като става въпрос за твой близък човек и не можеш лесно да кажеш да си троши главата.

# 108
Истинските жени - а защо пък ти мислиш, че имаш право да говориш от името на всички жени, тогаз?
Например защото това нещо го казаха с различни думи жените тук, но мъжете продължавате да твърдите упорито, че било инак с жените.
По-скоро въпросът трябва да бъде защо мъжете смятате, че жените това ги привлича, ама пък аз лично нямам интерес да разбирам причините, предпочитам с такива мъже да се разминавам и те да си се събират с подходящи изтривалки.

# 109
Всяка жена  в някакъв етап от живота си е била с такъв мачо, но пък ,ако е проявила достатъчно мозък и е осъзнала навреме, че с такъв семейство и стабилност не се гради, то на по-  късен етап е била щастлива, че се е отървала.
А тия, дето са си ги взели вкъщи пишат тук у форума,ама как, ама защо на мен?

# 110
  • Варна
Това твърдение изначално не е вярно - да, в някакъв момент, може би, жените залитат по "силни" мъже. Но повечето бързо се осъзнават, за какъв пиедестал иде реч? А залитането си е фаза от растежа.

# 111
Във форумите, пред приятели, във фейса, пред семейството, с малки изключения, всички момичета са добри умни работливи хрисими, търсещи вечната любов с доброто мило сладко момченце с очила и добра работка.

На същите тези места всички момченца сме силни, успешни, работливи, умни, нацепени, безстрашни, смели, забавни пичове от класа.

Но реалността е различна. Като отидем вкъщи и като си легнем в леглото... не правим нещата, които казваме във форума и пред мама и тате.

А го има и момента, че понякога гроздето е кисело, защото е високо.

Мелания Тръмп объркана ли е, че се омъжи за човек, който в интервю казваше : gram them by the p..sy.

# 112
А, стига, бе! Ама вЕрно ли..
Интелигентните хора не си развяват гащите навън,.щото си пазят интимността и личното пространство.

# 113
А, стига, бе! Ама вЕрно ли..
Интелигентните хора не си развяват гащите навън,.щото си пазят интимността и личното пространство.

Да де... ама Нарциса ми излиза с теорията, че щом видиш ли в темата всички момичета кават колко мразят лошите момчета...то това е истината. И аз й обясних, че това е социално приемливата версия. Нарциса ако теоретично се е забила за една вечер с някой рокер непукист и той после не й е вдигнал телефона, дали ще го шерне тук. Не.

# 114
  • София
Реалност е едно, форумът е съвсем друго. 😁
Между другото, да те грабне за някъде съвсем не е зле на трета-четвърта среща. Щото пък ако е съвсем свит...

# 115
Ми за една вечер може да се забие с който си иска и вярвам, хип не я вълнува къв му е характера. Говорим си за създаване на семейство с подобни индивиди, не ли?

# 116
Аз говоря за високо ниво на привличане.

Иначе семейства има всякакви. Има семейства дето майката работи в Холандия, бащата в Испания, а детето го гледа баба. Има семейства дето основната драма е дали да ядат боб или гулаш на вечеря, а шумът на шляпащи мокри джапанки по пода се чува само когато ходят на море и на нова година.

# 117
Разбира се. Високото ниво на привличане е само с лоши биещи и насилващи алфи.
Семейства всякакви има, едно време селянките в трети курс СУ са се продавали за софийски апартамент, днес даже не си правят труда да се явят на изпити и запишат висше преди сделката - и какво общо има това и какво доказва?

# 118

Да де... ама Нарциса ми излиза с теорията, че щом видиш ли в темата всички момичета кават колко мразят лошите момчета...то това е истината. И аз й обясних, че това е социално приемливата версия.
С други думи не вярваш, че има жени, които наистина не харесват типа мъже, които отговарят на твоята дефиниция за алфа? Правилно ли разбирам?

# 119
  • София
Хора, които не живеят заедно, не са семейство. Казах.
Биячите вкъщи обикновено са мишки навън.

Общи условия

Активация на акаунт