Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 743
  • 622
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Не се впрягайте. Нали е ясно, че мъже, които се обясняват във форум за майки - кърмачки, са теоретици по отношение на жените и връзките...

# 136
  • Пловдив
Препоръчай филм за добряка, ще го гледаме. На моя мъж и Занмръзналото кралство му се е налагало да гледа, а Колите и Ледена епоха ги знаеше наизуст.

А AIDA_N е права. Дошъл някакъв да ми се прави на мъж, в предимно женски форум. Ако беше толкова вървежен, а не да разсъждава теоретично в момента щеше да е с жена някъде.

# 137
  • Столичанин ама не в повече :D
Добре, може би не всички, но със сигурност повечето жени искат мъже, които не са груби, а ги уважават, мъже, на които може да се разчита.
Така е хилядите теми дори само в този раздел го доказват. Sunglasses

# 138
Така е, девствен съм и имам девствен мустак. Лявото ухо ми в три пъти по-голямо от дясното, заеквам и мириша на коч. Изобщо не ставам. Даже не съм мъж. Транс съм. Сега вече по-спокойно ли дишате. И сте абсолютно прави за всичко. хахаха

# 139
Добре, може би не всички, но със сигурност повечето жени искат мъже, които не са груби, а ги уважават, мъже, на които може да се разчита.
Повечето теми тук са за споделяне на проблеми, не за хвалби. Обаче аз имам предвид познатите си извън форума. Определено не си мечтаят за проблемни отношения и не считат насилието за нормална част от една връзка.

# 140
Да, но между не деликатен и насилник има 2 океана вода. Даже нямат нищо общо.

Ето един пример между доброто момче и алфата с някакви ситуации:

мъжът и жената имат среща в 18. Те още не са гаджета от 100 години, срещат се от 2 седмици и са на 2ра среща да речем. И на мъжът му изниква опция/възможност/предложение за бизнес в 18 същия ден.

Алфата се обажда, извинява се учтиво (но без да се мазни, моли, обещава реванши и т.н.) и казва - съжалявам, имам нещо важно, ще ти звънна пак и ще се видим някой друг ден.

Доброто момче опитва да направи пълен обрат на бизнес графика си само за да не провали срещата с момичето, защото от година и половина е само на самозадоволяване. Ако случайно наистина не може да го промени, той се извинява многократно, мазни се, обещава супер реванши и следващия път и донася бонбони и специалне ликьор, че да се реваншира.

Е за такива неща говоря.

Принципно е така за доброто момче и алфата. Но пак зависи колко е желана връзката и колко е хлътнал. Щото отлагането на 2-ра среща може да разсъхне нещата в някой случай, така че е въпрос на преценка на риска и приоритетите. Понеже при мен винаги са възниквали някви неща, още от самото начало съм обяснявал с какво се занимавам и че се налагат понякога промени в плановете. Обаче примерно среща с момиче, с което сме на етап преговори и имам силно желание да се получат нещата, бих отменил срещата само в краен случай.

# 141
  • Столичанин ама не в повече :D
Повечето теми тук са за споделяне на проблеми, не за хвалби. Обаче аз имам предвид познатите си извън форума. Определено не си мечтаят за проблемни отношения и не считат насилието за нормална част от една връзка.
Не мисля, че съществува и една жена, дето ако я питаш дали иска мъж който примерно изневерява, ще отговори положително, ама на, огромен процент от жените са с такива мъже, а за физическите насилници изобщо има ли смисъл да се отваря дума. Thinking

# 142
Лично познавам една жена, израсла с баща алкохолик. За нея насилието беше съвсем приемливо. Отдавна не съм общувала с нея, не знам, може и да се е променила, но едва ли.

# 143
Лично познавам една жена, израсла с баща алкохолик. За нея насилието беше съвсем приемливо. Отдавна не съм общувала с нея, не знам, може и да се е променила, но едва ли.

А това какво общо има с темата?

# 144
Реалният житейски факт е, че жената ще си е намерила петима заместници на заетия бизнесмен още в шест без десет. А ако е и алфа-жена, заместниците ще са още по-големи бизнесмени от оня, заетия.
Имам няколко такива познати 'алфа' мъже, които дават изключително предпочитание на бизнес възможностите в 18ч и са по същество ергени на 40+, живеещи с майките си, със сбъркани представи за жената и употребата ù и не са правили неплатен секс доста отдавна. Не пиша, че са ми в обкръжението, защото не са.

# 145
  • Далечният изток
И това е защото целенасочено търсят такива ли?! В грешка сте, масово... Никоя жена не иска такъв мъж. Той нали е ясно че в началото не е такъв, с времето, когато нещата вече са сериозни, с брак, дете, се проявява какво представлява и за много жени е късно тепърва да се разделя с този и да започва нов живот.

# 146

А това какво общо има с темата?
Отговарям на jerami. И всъщност има общо с темата, нали е точно за такива връзки.

# 147
  • София
Нещо се прокрадва абсурдната теория (за кой ли път), че пациентите, прекарали цял живот в лудницата разбират повече за диагнозата и лечението от доктора. Друго си е практици, око да види, ръка да (те) пипне. Мани ги тьОретиците, те жена не са побийвали, какво ли разбират.

# 148
Явно никой не е разбрал правилно определението ми. И си тълкува там квато му е драмата и хейти. Я дайте сега една ваше определение за алфа, па аз ще седна да коментирам. Да имаме малко смяна на ролите (позите).

# 149
  • Далечният изток
Нещо се прокрадва абсурдната теория (за кой ли път), че пациентите, прекарали цял живот в лудницата разбират повече за диагнозата и лечението от доктора. Друго си е практици, око да види, ръка да (те) пипне. Мани ги тьОретиците, те жена не са побийвали, какво ли разбират.
Еййй, веднъж да си прав за нещо и ти!

Общи условия

Активация на акаунт