Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 841
  • 622
  •   1
Отговори
# 240
  • Далечният изток
Да ти имам стремежите - световните топ мацки... Има нещо сбъркано тук. Знам какво е, ама съм тактична и ще замълча.

# 241
Айде да кажем така - всеки мъж, и твоя, няма да върне една мис Свят. Пък много мъже могат да върнат някоя грозна жена.

# 242
  • София
Сега пък Мис Свят....
Ходи за няколко месеца в Марбея - южно американки колкото щеш. Като Джорджина - от калъп извадени. Тя, впрочем е далеч от общото понятие за красота.
Но темата е за съвсем друго!

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 17:34 от Rockstar

# 243
Не е лошо да отричаме реалността. И мен ми се иска да има вечна любов и понита. Но така и не разбрах кое не е така и някакви доказателства.

Айде кажете сега, че 99.99 % от мъжете предпочитат красиви жени пред некрасиви. И красиви значи максимално доближаващи се до стереотипа на Миските - симетрия на тялото и лицето. Сега ще почнете да вадите от 100 кладенеца вода. Как вашия мъж предпочитал дебели, грозни и стари.

Едно нещо не казахте - не си прав. Ето доказателство за обратното.

# 244
  • Далечният изток
Мисля, че един от най-големите проблеми на хората е, че не си дават реална сметка за това какъв съм, какво реално представлявам, къде се намирам, какви са ми действителните възможности и т. н.... В млада възраст до към 20 им е простено, племенникът ми ми дрънка тези дни как щял да бъде милионер след 10 години, щото сега гледал някакви подкастове, мастове, някакви глупости, където промиват лапешките мозъци. Та ако си на 20 и хвърчиш в небесата, кажи, да не се хабя...

# 245
Мисля, че един от най-големите проблеми на хората е, че не си дават реална сметка за това какъв съм, какво реално представлявам, къде се намирам, какви са ми действителните възможности и т. н.... В млада възраст до към 20 им е простено, племенникът ми ми дрънка тези дни как щял да бъде милионер след 10 години, щото сега гледал някакви подкастове, мастове, някакви глупости, където промиват лапешките мозъци. Та ако си на 20 и хвърчиш в небесата, кажи, да не се хабя...

Аз съм казал, че ще бъда милионер. Как може такива измишльотини да си измисляте. Вие четете ли изобщо или просто си хейтите? Ако така се отпускате емоционално, няма лошо.

# 246
  • Далечният изток
Поне четѝ... Милионер каза че щял да става племенникът ми. Ама неговите бълнувания за милиони са като твоите за Мис Свят...

# 247
Много мразя буквализъм. Обясних на сто места нещата, като теория, като практика. Давам примери. Вие вадите нещо от контекста и си вадите заключения :

този иска да бие жени, говори само за мис свят и за алфи - тъпо парче на 20 е, дай да го шеймнем.

Еми супер, няма лошо. Аналитичното и комплексно мислене не е лесно. Щом това сте разбрали от мен, няма лошо.

# 248
  • Далечният изток
Мхм, горе-долу напипа как стоят нещата...

Просто си сбъркал форума. Форумът на миските, каквито ти търсиш, не е тук. Тук сме както казваше една съфорумка глигани с анцузи...

# 249
  • София
Добро момче програмист, който мечтае да е лошо момче футболист и да рути Златки. Офф.
Всеки човек с акъла си, който попадне в "оня свят" на богатите и известните ще избяга с писъци от там.
Наскоро гледах профила на Джулия Фокс. Тази е толкова зле, толкова друсана, че й давам година живот.

# 250
Сравнението с популярни личности винаги ме е разсмивало. Правете разлика – попаднеш ли в шоубизнеса, популярен си, без значение от сферата, започват да играят други правила на играта. Бизнес, интереси, популярност. Това не е алфа – това е обществено положение. Може да рита добре топка Ронко, но да е пълен @утьо като любовник или партньор. И с всичките мис свят да може да е на земята, ако е смотан, пак ще си остане смотан.
Да се върнем в реалния живот – на 30 мъж да си мечтае за мис свят говори за незрялост и очевидно липса на опит с жените.
Всеки алфа или айде вървежен мъж, защото аз твърдя, че често бета са по-вървежни, тъй като знаят как да задържат вниманието, е наясно с реалните си качества и се насочва към жени, които харесва или с които смята, че е способен да комуникира.
//
Тези дето бройкат само не ги броя. Те връзки не задържат.

# 251
Ама много обичате да слагате думи в устата. Така ли слагате Обичам те в устата на мъжете си.

Да, ако имах физическите заложби, щях да стана футболист. Тренирах до 18, но нямам талант и данни. И сега съм програмист. Нито ме е е срам от първото, нито от второто. Но иначе саракзма ви е топ.

Я да пробвам и аз : лелка отрича алфа теорията и привлекателността на Роналдо и твърди, че нейният мъж дето гледа Сървайвър мисли точно като нея и аз съм заблудено лапе.

хахаха

# 252
Нито съм лелка, нито мъжете с които съм била са чичаци – всичките са аполоновци. Но това не стига да си читав мъж / човек. Щото кекс - кекс, ама за една връзка трябват и малко другички неща.
Така де – това казвам – алфа + алфа често води до сблъсъци по-скоро.
//
За сведение последният ми беше айти-красавец. Доста успешен сред женорята.

# 253
За сведение последният ми беше айти-красавец. Доста успешен сред женорята.

Ето сама доказваш теорията ми :

красавец
ИТ

-> успешен с жените.

Що не е бил някой беден грозен продавач на картофи и да е успешен с жените. Тогава щеше да докажеш, че теорията ми е грешна.

# 254
  • Далечният изток
Това, че някоя мисли, че Роналдо или Скалата, или Джордж Клуни, или Момоа и т. н., мога да ги изреждам до утре, са красавци и успешни с жените, какво точно трябва да означава?! Аз лично не харесвам красавци, нито руси мъже със сини очи. Това каква ме прави? Може да харесам и някой продавач на картофи. И? Теб или Роналдо какво ви топли моят избор на мъже?!

Общи условия

Активация на акаунт