Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 841
  • 622
  •   1
Отговори
# 270
И накрая кво ще излезе - че всички признавате донякъде моето мнение, но нещо толкова лошо и неправилно видяхте изначало в него, толкова крайно, че скочихте на бунт. А иначе по принцип във всяка теория и дискусии обикновено се разглеждат крайните примери като най-представителни и изразителни. Никой не пише книги и статии за средата.
Явно си се изразявал крайно!😄

# 271
Проблем (пореден) на хората като цяло е, че бъркат незрелия си инат с алфа статус. Което е смешно и се оборва най-малкото от обкръжението им. Алфите имат такова. Алфите си имат направо антураж, освен стадото следовници.  Ниското качество нямат обкръжение, освен санитарния минимум от роднини, съседи и колеги.

В някакъв период медии и разни инфлуенсъри се опитваха да пробутат нещо за някакви сигми, които са нещо като алфи, но без обкръжение, защото са още по-велики и от алфите и нямат нужда от човешка близост. Май не прокопса теорията.

# 272
Извинявай, ама ние сме тъпи в нашето семейство. Би ли могла малко да си стуктурираш мисълта, че от последният ти пост единствено разбрах, че има някакви думи уж подредени в някакви изречения. Ама нищо не разбрах като смисъл. Не се заяждам. Сигурно съм мега глупав. Възможно е. Не се мисля за Айнщайн.

# 273
Алфа мъжете са “алфа”, доколкото им позволят  “алфа” жените.😁😁😁

# 274
Футболистче, ти си като жена с ПМС – мразя те, обичам те.
Аз съм 10, ама ти като не си, мен какво ме вълнува, че искаш да не съм и ми го повтаряш. Обикновено така правят тези, които имат ниско самочувствие. Придърпват да тяхното ниво. БАрем се почувстват добре.
Похвално е, че уважаваш и харесваш жената до теб, каквато е. Не е похвално, че се опитваш да казваш на другите какви са.

# 275
Футболистче, ти си като жена с ПМС – мразя те, обичам те.
Аз съм 10, ама ти като не си, мен какво ме вълнува, че искаш да не съм и ми го повтаряш. Обикновено така правят тези, които имат ниско самочувствие. Придърпват да тяхното ниво. БАрем се почувстват добре.
Похвално е, че уважаваш и харесваш жената до теб, каквато е. Не е похвално, че се опитваш да казваш на другите какви са.

Пак нещо не те схванах. Сори. Ако вкараш някаква нормална реч и аргументи, супер. Къде съм ти казал, че не си 10? Може и 11 да си? Виж хората, с които спиш - ако спиш с Роналдо или Илон Мъск - 10ка си. Ако ли не, може да грешиш.

# 276
Това означава ли , че Амбър Хърд е 10-ка като е спала с Мъск? Защото за мен е псих. болна.

# 277
За първи път я чувам тая мацка - не следя светските хроники. Драснах я в гугъла - 10ка е.

# 278
За първи път я чувам тая мацка - не следя светските хроники. Драснах я в гугъла - 10ка е.
Аааа, само за външност ли говорим?

# 279
99% от оценката, която един мъж поставя на една жена и съответно желанието му да е с нея се базира на външността. Трябва да има някакъв много много мног кофти характер за да може тази оценка да се промени надолу.

Ето Мъск и Джони Деп сега гледам в гугъла май са я трескали - за Мъск ти ми каза, за Деп пише в гугъла. Виж как заради едната красота е пленила топ на мъжете.

Сега да не кажете, че и Джони и Елон са за боклука и вашите мъже са най?

# 280
А мъжете и те ли се класират главно по външност? Защото например Мъск на мен ми е доста далеч от 10 по този показател. Не отричам, че сигурно има други качества, които са му помогнали да постигне професионален успех.

# 281
Като това например😅
“Бивша асистентка на Хърд даде показания и описа Джони ( бившия съпруг) като жертва на Амбър. Служителката си спомни как актрисата редовно изпадала в неадекватно състояние на гняв и изблици на насилие. Често била пияна и дрогирана. Налитала на околните, унижавала собствената си сестра. Псувала и плюла бившата си асистентка след неин въпрос за заплатата. Най-голям хит стана обвинението, че след поредния скандал Хърд за отмъщение дефекирала в леглото на Джони и му оставила “смрадлив подарък” до възглавницата.

Делото на Деп демонстрира ясно, че Хърд е манипулативна и морално токсична.”

За стастиката: при жените всичко е еднакво важно: външност+ характер! Оттук също идват различните гледни точни за еднакви понятия между мъжете и жените!

Бел, Мъск има пари! 😄😄😄

# 282
  • София
Всеки има право да се хваща с луди жени или мъже. 😁
Лошото е, ако са красиви и чаровни... И после се почва "Ама ти защо не пишеш???!!!"😁

# 283
А, мерси, играх я тази игра.
Излезе ми през носа.
//
ФутболисЧе, ти верно си футболистче. :>

# 284
Не знам за кой път де го пиша.

Жените се класират по външност 99 %.

Мъжете се класират по комплек от неща в някакъв горе долу равен дял, като някои са по-приоритетни:

пари, власт, външност, плътен дебел глас, харизма, лидерство, смелост и още някои, които сега не мога да анлизирм всички.

Ама чудя се - това не го ли пиша за 10ти път.

Сега след още 30 поста някоя пак ще пита същото.

Вече ме разсмивате как ме оборвате с примери от личния ви живот и с някви лични нападки. Принципно нападки, които не са истина няма как да ме засегнат. Примерно, че жена ми е сервитьорка или че аз съм футболист - демек тъп. По принцип де да бях наистина футболист - тва наистина ми беше голяма мечта, така че мерси за комплимента Базилче.

Общи условия

Активация на акаунт