Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 819
  • 622
  •   1
Отговори
# 345
  • France
И какво ви носи този анализ?

# 346
  • София
В момента, в който съм влюбена този мъж ми е 10. Но това 10 не е само външен вид. 2 точки от това са примерно онзи пипер, който после ми изяжда главата. 😁

# 347
  • France
В момента, в който се влюбя, въпросният мъж ми става плюс безкрайност. Обичам го. Точка.

# 348
Няма как да кажа, че моя мъж е по-як от Скалата, на външен вид, въпреки че имат доста прилики щото си имам типаж и други просто няма как да ме привлекат изначално. Ама нали се сещаш, че аз Скалата никога няма да го видя на живо, а и не го знам къв човек е. А моя мъж го обичам. Това променя коренно нещата. И започва да не ме вълнува каква му е оценката, а какъв човек е.

# 349
Носи ни по-малко разочарования при свалките и повече успехи. А откакто съм женен, го правя просто за фън. Смисъл да анализирам тези отношения. Като цяло и не ходя по барове.

А вас какво ви носи настоящия спор. Каква изобщо е колективната ви теза? Че всичко е много относително. Ако шефът ви каже, че всичко е относително и този месец няма да ви плати заплата, защото със или без заплата животът е относителен, това ще ви е ок ли?

# 350
  • sofia
На млади години по външния вид и поведение си "заплювах' разни,  но чак след разговор (и понякога 2-3 срещи) решавах ще става ли нещо. Имало е случаи перфектни на пръв поглед, но докато не си отворят устата....
То и с жените същата работа.
За себе си знам, че никога не съм избирала на база финансово състояние (или поне демонстрирано такова, щото реално няма как да го знам) и няма начин да тръгна с някого, който не ми харесва и допада само заради парите му.

# 351
  • France
Със шефа ми делим договорени отношения. Там всичко е числа Wink
Имала съм 4 връзки. И четиримата просто са ме привлекли в момента, в който съм се запознала с тях. Малко като по филмите. Виждаш само едно лице и всичко друго е мътно. Нямало е оценяване или сравнения. Просто "този ме кефи". Имало е тръпка и игра. Имало е феромони. Никога не ми е хрумвало да си мисля те дали ме заслужават, аз дали ги заслужавам. Флиртът е танго. Понякога с партньора си налучквате крачките и ритъма без проблем или мисъл. Понякога е по-трудно и трябват повторения. Понякога е по-добре да се откажеш, телата ви явно вибрират в различен ритъм. Няма оценки в тази игра. Има или няма хармония.

# 352
Не давам оценки, само Hands Plus1  ако заслужава, останалите просто не ловят вниманието.
Интересно ми е обаче, че в темата откакто Футболерото насочи разговора към баба си, мъжете дето се споменават са все в бабешка възраст Thinking
Колко двойки познаваш, където жената е 3ка, а мъжът 7ца или обратното.
Цели държави са така 😁

# 353
  • France
Италия например Stuck Out Tongue Winking Eye

# 354
Със шефа ми делим договорени отношения. Там всичко е числа Wink
Имала съм 4 връзки. И четиримата просто са ме привлекли в момента, в който съм се запознала с тях. Малко като по филмите. Виждаш само едно лице и всичко друго е мътно. Нямало е оценяване или сравнения. Просто "този ме кефи". Имало е тръпка и игра. Имало е феромони. Никога не ми е хрумвало да си мисля те дали ме заслужават, аз дали ги заслужавам. Флиртът е танго. Понякога с партньора си налучквате крачките и ритъма без проблем или мисъл. Понякога е по-трудно и трябват повторения. Понякога е по-добре да се откажеш, телата ви явно вибрират в различен ритъм. Няма оценки в тази игра. Има или няма хармония.

Той и камъкът просто пада като го хвърлиш от 10тия етаж. Няма гравитация и 9 G. Няма скорост на падане и маса. ТОй просто си пада. Всичко е простое една феерия на падането. Тия гравитации на Нютон са булшити.

# 355
  • София
Да поставяш оценки на привличането и любовта е най-тъпото нещо на света.
И го казвам аз, която съм учител и много обичам списъци, скали, статистика и всичко да ми е ясно. Ама сърцето не е питка, да го отрежеш на 1/2, 1/4 или както и да е.

# 356
  • France
Футбулеро, предполагам, че зад това привличане се крият някакви сили. Хормони, феромони, желание за копулация... после в разговора съм усещала човека близък като светоусещане или напротив - разбирала съм, че зад приятната външност нямаме нито една допирна точка. Но не е имало оценяване. По-скоро съм търсила една и съща амплитуда на вълните.

# 357
  • София
Примерно - хубав /във възрастовата си група към 8/, висок, с професия, апартамент, кола, симпатяга в разговор, слуша правилната музика.... обаче няма клик. Няма и това е.

# 358
  • Далечният изток
Никога не съм поставяла оценки, нито на мъже, нито на жени, нито на случайни, нито на мои гаджета и мъже... Нито пък съм ги сравнявала. Такава глупост е това.

# 359
Да бе - много ясно, че не е математика всичко. Но просто това е едната неизменна част, другата част е тази химия и клик.

Айде един елементарен въпрос - ако всичко е клик, не би ли трябвало да има множество двойки, в които мъжът да е да речем от по-бедно семейство от жената, да е по-нисък от нея, да е с по-лоша професия и пак да са ок. Не казвам да е мързелив, не казвам да е лош. Просто тя е красива мениджърка в банка 1.80 от заможно семейство, а той е 1.73, обслужване на клиенти в банка, от по-скромно семейство.

Все пак къв е проблема - клик и айде.

Или пък що няма едно 30 % от холивудските актьори, които са крависи, да речем да са женени за някоя пълничка и с не много красиво лице. Къв е проблема. Просто клик.

Общи условия

Активация на акаунт