Защо лошите момчета и токсичните връзки се поставят на пиедестал?

• 12 699
  • 622
  •   1
Отговори
# 510
Великодушието на по-мъдрите, Фути. :>
Се ми е таз през оназ кой какво мисли / смята за мен.
Бабите са извор на мъдрост и незаменим опит. Слушай баба си.
//
Да съм по темата – много лесно ги разпределяте нещата. Кой за какво ставал и ли не ставал. С един може да създадеш токсичен съюз, с друг да се стиковаш одма. Като цяло се разбирам с всякакъв тип мъже. Въпросът е какво искам в момента.

# 511
Не познавам много жени, които стоят в токсични връзки или се събират с лоши момчета, за повече от кратка връзка и нищо повече.

Чета ви и се чудя дали осъзнавате, че сте във форум Бг мамма, а не в Тиндър, че се вписват в разговора да се искат ръст, чашки и прочие наличности?

# 512
Великодушието на по-мъдрите, Фути. :>
Се ми е таз през оназ кой какво мисли / смята за мен.
Бабите са извор на мъдрост и незаменим опит. Слушай баба си.
//
Да съм по темата – много лесно ги разпределяте нещата. Кой за какво ставал и ли не ставал. С един може да създадеш токсичен съюз, с друг да се стиковаш одма. Като цяло се разбирам с всякакъв тип мъже. Въпросът е какво искам в момента.

Не бабите, а мъдрите. Щото има и баби, които цял живот са били тъпи пръчки. Кво им е мъдрото.

# 513
  • София
Съжалявам, че ви го казвам, но аз по-често виждам жени, които са доста по-красиви, по-самоуверени и ги свалят повече от мъжете им. Много често и изкарват повече. На какво се дължи това?
Свалянето за секс не е мерило за нивото на жена, ама изобщо.
Нивото на жена се определя от това кой и колко я искат за брак и деца.
За мъжа секса изобщо не е задължително да е с жена на неговото ниво. Няма емоции.
Дори и 10ка мъж може спойно да сваля и прави секс с 5ци. Дето има един лаф, "последният избор преди ръката".

Освен това, при мъжете "самоуверен" е топ качество. Жените са слепи за обективното и визуалното, тяхното е само "чекбоксове", както го говорихме. И на първо място от тия чекбоксове е "самоуверен".
От друга страна, мъжът харесва с очите си и с рационалния си избор. И "самоуверена", има някакво значение но е далеч назад, след възраст, свежест, чистота, новост, големи форми, малки форми, и тн и тн.

"красота" също не е равнопоставено при мъжете и при жените.
При жените това е топ характеристика.

При мъжете има други характеристики, сила, пробивност, ресурси, решителност и тн (безброй са изискванията за мъжа). Включително има изискване и за външност, но това е защото жените са супер пики, но никога не е за сметка на останалите 101 изисквания, които и без това имат.

Изкарването на пари при жените грам не трогва едни 90% от мъжете. А останалите 10% са търтеи, които и без това никой не иска. Нито ми трябат парите на една жена, нито тя има намерение да ми ги дава. Напротив, колкото повече вади, толкова повече мъжът трябва да вади (по претенции). Независимо дали дамата иначе си струва.

Цитат
Не става дума за това единият да е в едната крайност, а другият - в другата. Обаче например от 1 до 10 жената да е 8, а мъжът - 6, нещо такова.
Тази жена е наистина 8, а мъжът наистина 6 точно в някоя друга вселена.
По-скоро, и 2та са си 6. Просто много хора изобщо не могат да оценят дори малко от малко реалистично. Особено жените.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 18:04 от Танграта

# 514
Стига с тези цифри, че ми събрахте очите. Не мога да функционирам така с мъжете.
//
Фути, не бъди ламер.

# 515
Изкарването на пари при жените грам не трогва едни 90% от мъжете. А останалите 10% са търтеи, които и без това никой не иска. Нито ми трябат парите на една жена, нито тя има намерение да ми ги дава. Напротив, колкото повече вади, толкова повече мъжът трябва да вади (по претенции). Независимо дали дамата иначе си струва.
Ха-ха, баш така си е. Оня ден си говорихме с комшията за една обща позната - от доста време се кани да я запознавал с някакъв свой приятел, ама тя наскоро почнала нова работа и изкарвала 3500 лева, и оня като чул това се отказал, защото той изкарвал по-малко, та как щял да й насмогне.
Мамите сигурно ще кажат "комплексар", но вероятно е по-скоро реална самооценка. Нормално е да си помисли, че тя едва ли ще е привлечена от него, щом изкарва повече пари от него. Иначе е хубава, но е мома около 40г. и върви към котките май, защото колкото повече тя се развива, толкова вдига и претенциите (нормално).

# 516
# 517
Бе не ви трогва, ама се лепите на успели женици. Smile
Опитвам да се отърся от един такъв примадон.

# 518
....Напротив, колкото повече вади, толкова повече мъжът трябва да вади (по претенции). Независимо дали дамата иначе си струва.
...оня като чул това се отказал, защото той изкарвал по-малко, та как щял да й насмогне.
Мамите сигурно ще кажат "комплексар", но вероятно е по-скоро реална самооценка. ...
Ами да, ето казвам го: комплексар. Какво друго. Много лесно се плаши този.

П.П. Отус, не е вярно това. Мъжът не гледа по еднакъв начин всяка жена. Нещо си в грешка. При него информацията точно влиза през очите и отива в панталоните. Няма как да му е все тая, точно пък на мъжа.

# 519
Е, как може преди " сгледа" да се обсъждат заплати 🤣.
Този форум няма да спре да ме изненадва.
Те и двамата, ако са на по 40, поизостанали, какво значи тук някаква си хилядарка нагоре- надолу.

# 520
Не знам как да го кажа, но по всички критерии, които видях, аз съм топ.
Хамчи нормално да имам претенции и мъжът да е поне в някой горен перцентил.

# 521

Ами да, ето казвам го: комплексар. Какво друго. Много лесно се плаши този.

Значи, ако вие отрежете някой мъж, понеже нещо не му достига, всичко е ОК. Обаче ако той сам се откаже, защото знае, че това същото нещо не му достига, е комплексар? Леле-мале.

# 522
Ако не е комплексар, е мързелив да стигне нивото на жената. По-добре ли е тази хипотеза?

# 523
Режем ги, но те натягат пак и пак. В днешно време стана такава работата – мъжът е новата жена. Дърпа се, прави се, избира. И после като се спре на някоя по неговите критерии и тя недай си боже да го дистанцира, респектира, и о боже - изостави, и се почват едни такива безкрайни драми, тръшкания, че и аз като жена не мога да ги пресъздам и преживея.
Как си го обяснявате, господа?
Защо станахте толкова чувствителни?

# 524
И какво значение има кой изкарвал повече? Аааа сетих се, за комплексарите има, да. Добре, че се е отървала жената.

Общи условия

Активация на акаунт