Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 36 762
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
И на мен ми се наложи, ми нямаше как, не мога да чакам до 15, надяваме се на добър развой и това е

# 631
  • SF
За трети път не успявам да подпиша договора. В понеделник и вторник името беше объркано. Сега имат правилните имена, но договорът е качен в системата, без подпис на другата страна. Сега ще мъдрят какво да правят.

# 632
  • София
Аз съм запомнила,че на ретрограден Меркурий е подходящо нещо преди провалено да се свърши с добър изход. Или бъркам?
Ретроградна Венера на мен ми изчисти колебания,взех решения е коя посока ще вървя ,без връщане назад.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 07:26 от trikitil

# 633
Вижте тази статия на Алена, пише https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/alena-venera- … ta-polovinka.html, пише тотално обратното от други места за ретроградна Венера и връзките - ''Алена: Венера със своята ретроградност до 4 септември ще помогне на всички, които търсят своята половинка. Новото, което Венера ще даде, носи само положителни емоции“.

# 634
Алена за мен не е качествен астролог.Но пък и не я следя особено,че да имам съвсем обективно мнение...Ретроградна Венера дава и хубави възможности,но пък така написано може да бъде доста погрешно интепретирано.Но явно е  по-важно да се кажат само положителни неща за масовата аудитория...

# 635
Здравейте,имам нужда от помощ в разтълкуването на един транзит,който ще се активира след около три,четири години ..транзитен Плутон съвпад натален Сатурн,5ти дом...управител е на дома..ще кача картата,за да се види всичко,мога да споделя и повече лични неща,притеснявам се какво да очаквам,защото нещата при мен от сега не са никак добре..предстоят ми дела за незабавна защита от бащата на двете ми момченца на две и на четири,отнемане на родителски права...става въпрос за постоянен тормоз вербален,физически,психически.При майка ми съм с децата си,но сме подложени на следене,заплахи,напада ме вече и пред хора и пред децата,човека вече е без задръжки...лежал е в затвора..аз съм астролог,учила съм и практикувам сама,но тук вече и аз се обърках..Благодаря ви,ето картата

# 636
Много неприятна ситуация. Този транзит не е сред водещите, тъй като е от транссатурнова планета към бавна планета. А Сатурн не Ви управлява нито Асцендента, нито 7ми дом /партньорите/. Други астрологични фактори са се задействали, за да се стигне до това положение. Транзитите не са основен метод за прогнозиране, има много други. Има и условия, при които се определя как ще сработи един или друг транзит.

Предполагам, че и нещо в рождената карта на съпруга Ви говори за склонност към агресия и насилие. Във Вашата карта има само една напрегната конфигурация – опозиция на Венера, Марс и Юпитер със Сатурн. Ако го разглеждаме по Традиционна астрология. И в тази конфигурация участва сигнификаторът на съпруга. Юпитер в комбинация с Венера и Марс в Лъв, който е огнен и неподвижен знак, може да говори за по-темпераментен и доминиращ партньор. Но за това се гледат и други фактори, неговата карта също е важна.

Вие като сте астролог и практикувате, не можете ли да разчетете указанията в двете карти? Би следвало да знаете тогава, че само с транзити не се правят прогнози, те се ползват в комбинация с други методи.

Астрологично не сте представена като агресивен човек, по-скоро сте идеалната жертва. Но тази диалогичност не носи кой знае каква полза в отношенията с насилници и тирани. След като изначално сте знаела за престъпното му минало, защо сте тръгнала да се занимавате с този човек? Според описанието, което сте дала за него, стигам до заключението, че не е само агресор, а и психопат. Надявам се колкото се може по-скоро да приключи тази ситуация – изкарайте ограничителна заповед /ако още не сте/, вземете си децата и правата върху тях и бягайте надалеч от този човек, без да поглеждате никога назад и да му давате втори или трети шанс.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 11:44 от Sotis

# 637
Много неприятна ситуация. Този транзит не е сред водещите, тъй като е от транссатурнова планета към бавна планета. А Сатурн не Ви управлява нито Асцендента, нито 7ми дом /партньорите/. Други астрологични фактори са се задействали, за да се стигне до това положение. Транзитите не са основен метод за прогнозиране, има много други. Има и условия, при които се определя как ще сработи един или друг транзит.

Предполагам, че и нещо в рождената карта на съпруга Ви говори за склонност към агресия и насилие. Във Вашата карта има само една напрегната конфигурация – опозиция на Венера, Марс и Юпитер със Сатурн. Ако го разглеждаме по Традиционна астрология. И в тази конфигурация участва сигнификаторът на съпруга. Юпитер в комбинация с Венера и Марс в Лъв, който е огнен и неподвижен знак, може да говори за по-темпераментен и доминиращ партньор. Но за това се гледат и други фактори, неговата карта също е важна.

Вие като сте астролог и практикувате, не можете ли да разчетете указанията в двете карти? Би следвало да знаете тогава, че само с транзити не се правят прогнози, те се ползват в комбинация с други методи.

Астрологично не сте представена като агресивен човек, по-скоро сте идеалната жертва. Но тази диалогичност не носи кой знае каква полза в отношенията с насилници и тирани. След като изначално сте знаела за престъпното му минало, защо сте тръгнала да се занимавате с този човек? Според описанието, което сте дала за него, стигам до заключението, че не е само агресор, а и психопат. Надявам се колкото се може по-скоро да приключи тази ситуация – изкарайте ограничителна заповед /ако още не сте/, вземете си децата и правата върху тях и бягайте надалеч от този човек, без да поглеждате никога назад и да му давате втори или трети шанс.
Благодаря ви.Да,в неговата карта има Марс ретро в 29 градуса в лъв квадратура с Плутон и като цяло е човек,който е много лесно избухва,трудно се контролира,психопатски наклонности и зависимости има и т.н.Аз съм доста уравновесена и мека като личност,луната ми във везни винаги ме прави много любезна и мека,за съжаление самата аз съм доста неотстъпчива когато става въпрос за моите си неща и принципи,и мекотата ми също рязко се променя когато някой се опитва да ме мачка,ставам ужасна.Нищо не коментирайте за моята квадратура Плутон и триото в лъв,това е аспект който много трудно мога да отделя като влияние защото действа постоянно и почти навсякъде около мен като фон,имам проблеми и с близките ми,често попадам на психопати и луди хора,близките ми също са манипулативни и  контролиращи,това са неща които мразя и ме вбесяват,много държа на свободата и на съобразяването с другите,но почти не срещам такива личности,все са другия типаж..Благодаря ви за съветите,ще направя това защото нямам избор така или иначе.Използвам всякакви методи за прогнозиране,естествено не само транзити,но ми беше чудно какво се задава при този аспект,не съм наблюдавала подобен,търсих информация но няма такова,при мен и двете планети са много силни в моята карта и са си на трон,имам доста събития по тях нищо че не са на асцедента ми,Плутон си е в трети,управител на Трети в собствения знак,Сатурн ми е в пети,управител на пети във Водолей,управител ми е на уран и Нептун в съвпад в Козирог,на северния лунен възел и Лилит...та нещата са доста навързани.

# 638
Само по един аспект няма как да набедим някой за психопат, това само астропсихологията го може. ))

Не се тълкуват така нещата на парче, сложете му наталната карта и да видим.
Това, което описвате, наистина е психопатско поведение, но трябва да има указания по няколко различни критерия в хороскопа му.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 01:41 от Sotis

# 639
Здравейте, в наталната карта може ли да се преценят физически белези на партньора, има ли указание за това? И кое трябва да гледам като показател, например за цвета на очите? И пак ли няколко показателя трябва да го потвърждават? Или такива неща няма, а само черти на характера.

# 640
Във ведическата астрология има такива методи, не съм ги тествала.
За цвета на очите съмнявам се да може, макар че един колега с Джьотиш твърдеше, че има астрологични указания за светли или пъстри очи. Проверих на практика – не всичко отговаря.

В западната астрология могат да се използват елементи от физиогномиката, те имат и астрологични съответствия, но това са общи типажи – марсов, сатурнов, юпитеров и т.н.

# 641
И да речем, ако имаш указания за юпитеров партньор това може да значи пълен, или сатурнов светли сини очи? Но реално може и не е точно така и не бива да се ограничаваме само до партньор по тези указания?

# 642
Предполагам, че ще важат общи описания, ако говорим за западна астрология.
Затова споменах за физиогномика, че и тя трябва да се изучи, ако искате да разпознавате тези типажи.
Не съм разисквала тази тема, тъй като ме интересуват други проблеми и въпроси в астрологията.

# 643
Само по един аспект няма как да набедим някой за психопат, това само астропсихологията го може. ))

Не се тълкуват така нещата на парче, сложете му наталната карта и да видим.
Това, което описвате, наистина е психопатско поведение, но трябва да има указания по няколко различни критерия в хороскопа му.
Качвам му картата,разбира се че не е само по един аспект.Ще сложа и синастията ни.

# 644
Здравейте, от доста време чета всички теми години назад писани във форума. Имам един въпрос, на който не мога да си отговоря. Предстои ми Сатурнов възврат. Наталният ми сатурн е в Риби, транзитния също в момента се движи в риби. Всичко това в 12 дом. Не мога да си обясня точно как да интерпретирам, но лично при мен силен фокус има върху моето ментално здраве. Откакто се премести Сатурн в Риби имах доста силни кризи и в крайна сметка започнах работа с психолог. Чувствам се добре при посещенията и всеки ден става по- добре, осъзнавам много неща, които преди съм крила дори от себе си. Мислите ли, че точно това ще е работата ми със Сатурн, със моето психическо здраве. Отделно се чувствам доста изолирана, въпреки че имам много приятели, някак нямам желание да се виждам с никого. Хем не искам да съм сама, хем не искам никого. Тъгувам също, защото с приятеля ми в момента сме на разстояние. Някой би ли интерпретирал Сатурн в 12 дом в Риби? Ще съм ви много благодарна Heart

* Забравих да допълня, че натално Сатурн ми е ретрограден.

Общи условия

Активация на акаунт