Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 37 764
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
Можете ли да ми препоръчате наистина добър ведически астролог?

Sotis 👌

# 406
Ако е съгласна да ми види картата... единственото, което разбирам от ведическа астрология е, че в момента се намирам в шани саде сати

# 407
По единствен транзит, било то и Саде Сати, никой не прави консултация или "поглеждане" на карта.
Транзитът на Сатурн през Луната ли Ви притеснява?
Той се случва на фона на други астрологични цикли и се разглежда в комбинация с множество други прогностични методи.

Напоследък много се говори за Саде Сати, включително и западни астропсихолози започнаха да папагалстват, без да имат понятие от тази система, в резултат на това четящите се стресират и се настройват негативно.

# 408
Кой е казал, че въпросът ми за консултация е "саде сати"?? Аз казах, че само това разбирам. Но се отказвам да питам, насила не става.

Аз телевизия или изобщо български медии не гледам от 15 години, така ме няма как те да "са ме настроили негативно".

# 409
Помислих, че това Ви интересува, тъй като наистина често се пита за това.
Ако Ви интересува нещо на теория, можете да питате и във форума, тук отговаряме на такива въпроси.

# 410
Ами лични въпроси и теми не бих поставила във форум. Както казах, не разбирам от техниката, за да задавам теоретични въпроси.

# 411
В такъв случай, ако Ви интересува лична консултация, потърсете някой колега извън форума.
Ако въпросът е сериозен, не става с едно "поглеждане". Предполагам, че прогностично трябва да се видят нещата, а там са доста техники, правят се и предварителни проверки на хороскопа – с ведически методи. Галина Иванова (Гали от Варна) мисля, че е достатъчно компетентен колега.))

Не е нужно да гледате телевизия, за да научите за Саде Сати. За него се повтаря в продължение на повече от десет години, достатъчно е само да влезете в някой астрологичен форум или група. Често и занимаващи се със западна астрология питат.

# 412
То и за западна астрология се говорят много страшни неща, за Сатурн че било все ужас, но това не прави всички питания невалидни. Виждам, че е сложна техника, и именно затова попитах за добър специалист.

# 413
  • в 1001-та нощ
Това е животът и го живеем всички. Имаме изпитания, минаваме през тях и продължаваме. Тези, които опитват да плашат и всяват ужас - го правят за лична облага. Паникьосаните дават пари да бъдат успокоени. Игнорирайте такива писания с шок и ужас на килограм.

Ако искате сериозен анализ, обърнете се към професионалист, който да подходи с нужното внимание и дълбочина на знанието. Такъв анализ е сериозен труд и изисква солидна подготовка. Т.е. професионалистът е инвестирал в своето израстване, за да може да Ви даде качествен продукт. Затова и се плаща и не става с едно поглеждане.

Едно поглеждане дава някаква информация, но не и цялостната картина.

Моят съвет е да оставите страхотиите и да си живеете живота. Всички сме минали през това 1-2 пъти, оцеляли сме, някои не са и разбрали Simple Smile

# 414
Тук не сме уточнили нищо за техники, те зависят от казуса.
Мисля, че Гали е подходящ вариант – тя е един от първите ведически астролози у нас.
Не мога да й давам оценка като клиент, но като астролог много я уважавам, човек има какво да научи от нея.

# 415
Търся помощ за взимане на много сериозно животопроменящо решение, усещам много силно, че моментът назрява, но това е тема, която нищя от поне 7 години. Това ми е тема на живота, включени са родова карма, не е никак лесен избор. Гали работи ли онлайн? Аз се намирам в София

# 416
Повечето работят онлайн, независимо дали става въпрос за устна или писмена консултация.
Все по-малко астролози има, които правят лични срещи, тъй като това ги ограничава само в тяхното населено място.

Щом въпросът е толкова важен и е свързан с животопроменящо решение, нужен е много задълбочен анализ, а  и доколкото разбирам, искате и кармичен прочит. С Гали можете да се свържете чрез нейния сайт. Има достатъчно компетенции, от много време се занимава с Джьотиш, надявам се да е правилният избор за Вас.

# 417
  • в 1001-та нощ
Търся помощ за взимане на много сериозно животопроменящо решение, усещам много силно, че моментът назрява, но това е тема, която нищя от поне 7 години. Това ми е тема на живота, включени са родова карма, не е никак лесен избор. Гали работи ли онлайн? Аз се намирам в София

По-добре вземете това решение на база личен (не астрологичен) анализ, със сърцето си, увереността, че поемате отговорността за него и имате силата да понесете последствията.

При вас може да не е така, но повечето хора търсят астролог, когато се затрудняват сами да вземат решение и търсят на кого да  прехвърлят отговорността (на консултанта). Той автоматично става отговорен, че нещо е станало или не е станало ... а те - жертви ... Да не говорим, че консултантите са просто хора и могат да сбъркат, да имат субективна оценка и т.н. колкото и да са добронамерени.

Не е изключено след консултацията - повече да се объркате или изплашите.

# 418
Идеята ми е, че нещата не са толкова ясни, не е проблема в усилието да се вземе правилното решение, а да се ориентирам как да разбера кое е правилното, или по-точно как да претегля нещата, защото което и да е решение, ще е с цената на някакъв компромис, който все аз ще платя (независимо кой ми вземе решението)... Нещо като квадрат - или/или

# 419
Момичета, да ви кажа нещо неастрологично, макар че тук си говорим за астрология.

Когато човек трябва да вземе важно решение, обикновено със сърцето си усеща кое е "правилното".
Била съм в трудни ситуации на емоционален афект, на негодуване, болка от предателство, болка от използвачество, и ако са намесени лични отношения, винаги съм търсила компромис, още един шанс...
И в крайна сметка мога да ви кажа, че обстоятелствата и решенията се нареждат така, както е трябвало да стане. Понякога се чудим дали сме взели правилно решение, особено когато сме имали избор от варианти. С течение на времето, когато погледнем и преосмислим нещата в ретроспекция, ни става ясно, че към тогавашния момент това е било единственото вярно решение. Понякога се питаме дали е било възможно да подходим по друг начин, да вземем друго решение и това да промени ситуацията към по-добър развой. Впоследствие обаче събитията и преживяванията се нареждат по такъв начин, че да ни се даде да разберем, че в миналото е нямало "по-добър" избор от този, който сме направили. Зависи, разбира се, каква е ситуацията, но наблюдавайки живота си в ретроспекция, в един момент сами ще се убедите, че всичко сякаш е вървяло "по план", колкото и хаотично да ни изглежда, особено когато нещата се объркат. А те се объркват, защото не отговарят на нашите очаквания за по-нататъшен развой, дори ако въпросното объркване е било заложено изначално като сценарий и финал.

И аз съм търсила съдействие в трудни за мен ситуации, особено когато съм прекалено субективна. Рядко, дори по изключение, но се е налагало. Не от астролог, а чрез алтернативни методи. Има ситуации (и отношения), които носят силно кармичен оттенък, там наистина е трудно да бъдеш обективен.

Общи условия

Активация на акаунт