Астрология - 23 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 37 769
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря много за отделеното време! Ще давам обеатна връзка.

Аз задавам въпроса на база мой виждания и усещания, защото той определено не се чувства добре. Той не ме е молил за подобно нещо.

Хорарът е с Луна без курс (гледам септенера – според старата традиция). Така че на този етап по-скоро не. И сигнификаторите са фиксирани, а техният диспозитор е силно поставен.

Техните сигнификатори са заедно в един знак (неподвижен), но неговият (по-бързата планета) се отделя, така че по-скоро от него зависи по-нататъшният развой. Разходящите аспекти на Луната говорят за вече налично напрежение в двойката, още преди да се зададе този въпрос тук. При дамата може да има охладняване или загуба на интерес. Обикновено при Луна без курс ако нещо е станало преди задаване на въпроса, то така си остава. Ако е нямало скарване и не се е обсъждала раздяла между тях двамата, статуквото може да се запази. Поне на този етап.

# 391
Не е зададена времева рамка на въпроса, но тъй като сигнификаторите са в неподвижни знаци, може евентуално да има някаква промяна в ситуацията след месеци. На този етап Луна без курс запазва положението.

# 392
  • SF
За мене също отговорът е Не. Първо заради Луната, която не показва промяна на сегашното положение и най-елементарното правило, от което започнах: да видя управителите на 3-9 домове - няма индикации за положителен отговор.

# 393
Greene, смяташ ли, че в синастриите опозиите на Сатурн е по-благоприятен аспект от квадрата най-вече към светилата?
Не бих използвала думата "благоприятен"  за Сатурн особено при твъди аспекти към светилата на партньора. Това е планета на ограниченията и трудностите и действа именно така за слънцето (индивидуалността) и луната (психиката). Стига се и до много крайни варианти, особено ако мъжът е този със Сатурн.
Моят Сатурн гледа Слънцето на съпруга ми.😊
Неговият Сатурн гледа моето Слънце. 😊

# 394
Няма ли подкрепящи аспекти и конфигурации, това ще е препъни камък във връзката.

# 395
Да, най-вероятно след месеци, година, може би …. Благодаря Ви …. 

Не е зададена времева рамка на въпроса, но тъй като сигнификаторите са в неподвижни знаци, може евентуално да има някаква промяна в ситуацията след месеци. На този етап Луна без курс запазва положението.

# 396

Дами какво бихте каза ли за солара ми 🤷♀

# 397
  • София
Сатурн гледа ли се, тъй като той не е лична планета?
Хармоничните аспекти на сатурн в синастрия дават дълготрайност, така че е добре да има такива.
Нейният сатурн стъпил върху неговото слънце и неговият също в съвпад с нейното слънце. Как да се тълкува това?

# 398
  • Sofia
Здравейте, някой би ли споделил какво може да донесе Сатурн минавайки през МС?  В  натала ми Сатурн е в съвпад с АСЦ в 1 дом, управител на 7- ми. Знам, че за всеки е различно, а аз се.надявам на промяна за добро в работата...

# 399
Някакви промени в професионален план може да донесе през МС, но дали ще са за добро или не чак толкова, това вече се съди по цялостна прогностика, а не по транзити.

# 400
  • София
Greene, смяташ ли, че в синастриите опозиите на Сатурн е по-благоприятен аспект от квадрата най-вече към светилата?
Не бих използвала думата "благоприятен"  за Сатурн особено при твъди аспекти към светилата на партньора. Това е планета на ограниченията и трудностите и действа именно така за слънцето (индивидуалността) и луната (психиката). Стига се и до много крайни варианти, особено ако мъжът е този със Сатурн.
В нашата синастрия неговия сатурн е квадратура с моята Луна,моя Сатурн е в секстил с неговото Слънце. Луната ми е в съвпад с неговото Слънце   та след 20+г опит мога да кажа,че да Квадратура на Сатурн с Луна е трудна,много,не всяка психика може да оцелее. Но явно има причина да издържим толкова години,астроложката гледала картата ми зададе въпроса вие изобщо защо сте заедно,май тя трябваше да ми каже защо,не да пита мен,но ....

# 401
Можете ли да ми препоръчате наистина добър ведически астролог?

# 402
За колегите в България има противоречиви отзиви.

Ако някой търси обучение, обикновено препоръчвам преподаваща колежка, но доколкото чувам, тя е много ангажирана и не прави консултации, води курсове.

# 403
За консултация търся, не за обучение; ако Вашата позната консултира, може ли контскт на лично?

# 404
Не, не консултира. Преподава.
А за други колеги вече бих се замислила, преди да препоръчам.

Общи условия

Активация на акаунт