Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво беше модерното име на малките зайчета, които бяха популярни преди Великден?
Какви са основните характеристики на брашната, използвани за приготвяне на козунак?
Как се добавя глутен към тестото за козунка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво беше модерното име на малките зайчета, които бяха популярни преди Великден?
-
Какви са основните характеристики на брашната, използвани за приготвяне на козунак?
-
Как се добавя глутен към тестото за козунка?
-
Какво е брашно Manitoba и какви са неговите основни характеристики?
-
Как мога да закупя брашно Manitoba в България?
Буквално ги разпъждам за някое време за да оставят нещото поне да се разпредели вътре влагата - просто не е същото после ако е отрязано/отчупено от него докато още вдига пара.
Ще я пробвам тези дни (сега имам голям кекс за дояждане) и напазарувам още масло и други работи, планирам да врътна нещо екзотично
веднага след изпичане
. След два дни -
По класическа рецепта правя. Миналата година козунакът с лимонада на Ваня Джорджевич също много добре ми се получи. Интересното е, че е моята фурна най-добре ми се получават само на долен реотан, който е с вентилатор но без задно нагряване и то без предварително загряване. И наистина не е добре да се мажат само с жълтък. Аз мажа с част от цяло разбито яйце. Може да пробвам и само с белтък