Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 859
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
С какви мерки сте? Височина, кг?

# 151
С какви мерки сте? Височина, кг?

166cm ,55 кг (обикновено съм 52кг,но напълнях последните 2 месеца,дано да успея и да сваля 🙃 )

# 152
Здравейте, и моята консултация при др. Стоянов мина днес. Висока съм 163 49 кг 12 см основа и псевдо птоза каза или анатомични 430 ментор висок профил и висока проекция или 455 кръгли пак най високия профил ментор.

# 153
Четох по назад в темата въпроси зададени на Др стоянов и един от тях много ме озадачи. И това е : Как се пукат имплантите и той е отговорил: при катастрофа или ритане от кон( толкова силен удар) Ами това ми се вижда мноооого странен отговор на фона на това , че много момичета когато си махат имплантите се установява че са пукнати, И те едвали са катастрофирали или са ги ритали коне хахаа .
Наистина е странно как има толкова много случай с пукнати импланти.

# 154
  • София
Някой, който е по-запознат, нека сподели от какво се пукат, моля. Това звучи странно още повече, защото уж имат доживотна гаранция.

Възможно ли е с годините просто да им минава ''давността', де да знам? За мен по-важното е, че не изтичат в тялото, защото както самия той е обяснил са капсулирани, НО.....

# 155
Имплантите ментор доживотни ли са ?

# 156
  • София
Стоянов е казвал доста пъти, че да, имат доживотна гаранция. И доколкото знам тяхната клиника работят само с Ментор.

И все пак казва, че е хубаво да се подменят на 10-12 години, защото изменяли формата си..

# 157
Aз познавам само една жена със спукан имплант. При нея беше от мамограф, но преди доста години, когато още нямаше толкова силиконки и явно този който го е правил не е бил запознат. Тя си напипа топче, което означава, че е изтекъл.

# 158
Чела съм, че понякога и от самото слагане от работата на хирурга имало опасност да се спука, но колко е вярно не знам. Интересно ми е, че назад в последните няколко страници вече на 3 или 4 момичета включително и на мен е предложил 430 анатомични 😂

# 159
Чела съм, че понякога и от самото слагане от работата на хирурга имало опасност да се спука, но колко е вярно не знам.
И аз не знам, колко е вярно, но има логика. Как иначе да се спука, ако няма удар, пробождане, порязване, силен натиск, кон, каруца и т.н.?

# 160
Стоянов е казвал доста пъти, че да, имат доживотна гаранция. И доколкото знам тяхната клиника работят само с Ментор.

И все пак казва, че е хубаво да се подменят на 10-12 години, защото изменяли формата си..

Петенце,  доживотна гаранция означава, че ако се спукат,  Ментор ще ти дадат нови безплатно. А на 10-12 години е желателно  да се подменят, защото гелът, с който са напълнени старее и  променя структурата си.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 20:51 от Mimi2018

# 161
Чела съм, че понякога и от самото слагане от работата на хирурга имало опасност да се спука, но колко е вярно не знам. Интересно ми е, че назад в последните няколко страници вече на 3 или 4 момичета включително и на мен е предложил 430 анатомични 😂

Аз бях миналата седмица и ми каза 330 или 380 анатомични да си избера, не е на всички 430 явно Sweat Smile
Висока съм 165, 52 кг, основа до колкото разбирам по чертежа 12 см.

# 162
  • София
Аз не бих се съмнявала в това честно казано. Нали по някаква формула изчислява?

# 163
Здравейте, и моята консултация при др. Стоянов мина днес. Висока съм 163 49 кг 12 см основа и псевдо птоза каза или анатомични 430 ментор висок профил и висока проекция или 455 кръгли пак най високия профил ментор.

И аз като Вас, с тази птоза и 12 см основа .каза 430 при мен ,защото и кожата ми е по-тънка

# 164
Както при всички стоки на пазара се случва да има дефектни, така и с имплантите. Много назад в темите имаше писано за спукан имплант още през първата година след поставянето. Това не е един или два случая. Далеч съм от мисълта, че сме запознати с всичко.
Това за спукването от катастрофа, удар от Майк Тайсън и др. го е казвал и в интервюта. Тоест, ако не се окаже дефектен имплант ( въпреки, че до колкото знам, всички импланти минават тестове преди да се пуснат за продан ) или няма силен удар, не би трябвало да се спуква.

Общи условия

Активация на акаунт