Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 895
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, мина! В момента съм на етап съжаление, защото ме боли много. Нямам търпение да видя новите си придобивки, че сега са бинтовани.

# 166
_limonche_ Честито! Желая ви бързо възстановяване! И ви разбирам - много боли, но минава и се забравя. Кураж! Hug

# 167
Честито !! Бързо да се оправите !!Колко време чакахте за операцията ?

# 168
Момичета, мина! В момента съм на етап съжаление, защото ме боли много. Нямам търпение да видя новите си придобивки, че сега са бинтовани.
Честито Лимонче!След 2 дена няма да съжаляваш,ще видиш!Дръж се!Бързо възстановяване ти желая и страхотен резултат!Прегръдки от мен🤗♥️

# 169

Честитооо! Бързо възстановяване! След няколко дни няма изобщо да съжаляваш.

# 170
  • София
Лимонче, честито! Чаках те да пишеш, че всичко е минало добре Simple Smile
Няма как да не те боли, много ти е голям размера на импланта. Докторът ми каза, че и това оказва влияние. Спомням си как и аз като се прибрах съжалявах защо си го причиних, но с всеки изминал ден става все по-добре и ето ме на - вече мина някоя-друга година и мога да кажа, че съм щастлива от избора си. Ако много те боли, пий нещо леко обезболяващо. До някой-друг ден вече ще си значително по-добре.

# 171
Благодаря ви момичета!
Започнах да се замислям и аз какво ефективно обезболяващо да си взема. Тук ми пускат в система, но не виждам голям ефект.
Иначе за операцията чаках малко повече от месец. Но май извадих късмет.
Упойката беше супер. Изобщо нищо не усетих. Даже, като ме събуждаха си мислех, сега за какво ме будят 😀 . Все едно ставам от сън. Но на консултацията с др Хатър и анестизиологът говорихме за това, че ми прилошава и казаха, че ще съобразят упойката. Персоналът тук е страхотен, много са любезни.  Относто разнерът, сложихме 500 кубика ергономични. Др Хатър каза, че основата на едната ми гърда не позволява повече. Сега ми се струват доволни, като размер през превръзката, но ще видя, като спаднат отоците. Надявам се да ми харесат, че на тази мъка трудно ще се навия пак, освен ако не е наложително.

# 172
Благодаря ви момичета!
Започнах да се замислям и аз какво ефективно обезболяващо да си взема. Тук ми пускат в система, но не виждам голям ефект.
Иначе за операцията чаках малко повече от месец. Но май извадих късмет.
Упойката беше супер. Изобщо нищо не усетих. Даже, като ме събуждаха си мислех, сега за какво ме будят 😀 . Все едно ставам от сън. Но на консултацията с др Хатър и анестизиологът говорихме за това, че ми прилошава и казаха, че ще съобразят упойката. Персоналът тук е страхотен, много са любезни.  Относто разнерът, сложихме 500 кубика ергономични. Др Хатър каза, че основата на едната ми гърда не позволява повече. Сега ми се струват доволни, като размер през превръзката, но ще видя, като спаднат отоците. Надявам се да ми харесат, че на тази мъка трудно ще се навия пак, освен ако не е наложително.
Аз вземат Оки и съм доволна,помагаше ми.

# 173
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Лимонче, пожелавам ти бързо възстановяване.Заслужава си!
Другата седмица съм аз и сега като споменаваш колко много те боли,направо настръхвам и се притеснявам допълнително.
Значи ние двете ще си вървим заедно с 8 дни разлика.

Стоянова,още ли спиш по гръб?

# 174
Боли, ама ще мине. После ще останат само хубави гърди. Не го мисли. То много неща в този живот болят, но пак ги правим. Аз вече си се обслужвам сама, а операцията ми беше сутринта. Надявам се до утре и болката да е отшумяла поне малко. Когато постъпих в стаята имаше една много  приятн жена и ми направи впечатление, че направо припка, като сърничка. А беше и със сериозно повдигане и ръце беше правила. Та явно по някое време отшумява.

# 175
Лимонче, пожелавам ти бързо възстановяване.Заслужава си!
Другата седмица съм аз и сега като споменаваш колко много те боли,направо настръхвам и се притеснявам допълнително.
Значи ние двете ще си вървим заедно с 8 дни разлика.

Стоянова,още ли спиш по гръб?
Мдаа😅Аз така свикнах по гръб,и така си я карам😅🤣Ама мисля скоро да започна вече да се пробвам настрани и ще кажа каква е хавата 🤗😘
Честит празник момичета!Бъдете живи и здрави и само красиви резултати пожелавам на всички!

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 06:51 от Госпожа Стоянова

# 176
Честит празник, момичета!!!
Аз минавам да ви успокоя малко за болките.
При смяна на превръзките др Хатър ми обясни, че при мен са по-силни, защото съм с туберозен бюст и е срязала някакви пръстенчета вътре. Ако нямате този проблем няма да ви боли толкова. И въпреки болката си се движа доста. Сега, като ми сложиха сутиена ми е по-добре.
Видях и гърдите. Сега са ми сини и не особено представителни, но мисля, че ще се получат доста добре.

# 177
Честити да са ти, Лимонче, със здраве да си ги носиш и мноооого да те радват!
Добрата новина е, че с всеки изминал ден, ще става все по- добре!

Честит празник, дами!

# 178
Честит празник, момичета!!!
Аз минавам да ви успокоя малко за болките.
При смяна на превръзките др Хатър ми обясни, че при мен са по-силни, защото съм с туберозен бюст и е срязала някакви пръстенчета вътре. Ако нямате този проблем няма да ви боли толкова. И въпреки болката си се движа доста. Сега, като ми сложиха сутиена ми е по-добре.
Видях и гърдите. Сега са ми сини и не особено представителни, но мисля, че ще се получат доста добре.
Честит празник Лимончее!Всеки ден ще си по-добре.Чакаме да ги видим,че ми омръзна само аз да качвам😅.Моите вчера имаха юбилей-навършиха един месец 😅🤣🥳
Да ви кажа момичета моите не се променят кой знае колко като форма,единствено отоците дето спаднаха иначе са си същите от 10-я ден до сега са си същите,но аз и не искам да се променят,дано да си останат такива.

# 179
Здравейте. Решила съм да си уголемя бюста, но не знам на кой доктор да се доверя. Най-много добри отзиви намерих за доктор Молов и доктор Комитски, но са отзиви от предни години. Ако някоя от вас се е оперирала при някой от тях може ли да сподели мнение?
Също така тай като не желая да си слагам много кубици това ще повлияе ли на цената?

Общи условия

Активация на акаунт