Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 238
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Да, моят съвет е да си уточните много добре размера предварително, защото аз въпреки, че бях на 4 консултации с различни доктори, накрая сложих 375сс, които са ми толкова малки, че имам чувството, че нищо не съм сложила. Много ме е яд, незнам кога ще имам време пак да се подложа на такова нещо свързано с възтановяване и пътувания до София, а и да отделя нов бюджет…
Хората около мен казват, че не са малки и че са ми добре, но самото чувство, което имам, начина по който аз се виждам не мога да го променя. Sad

# 451
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм с 350, което е като твоето 375 и последното нещо,което бих си помислила за гърдите ми е,че са малки.
По бралетка изглеждат огромни,като сложа дрехи и се покрият повече изглеждат като нормален размер гърди.
Нормална чашка С.
Стартовата ми позиция е кръгла нула.

При мен - ден 8
Приключих с антибиотика и започнах мазане на антибиотичен крем по раничките.
Др седмица ще включа и крема за заличаване на белези.

Сутрин се събуждам с болки в гърдите и шевовете и това е сигурно,защото цяла нощ спя в едно положение (мъка ми е) и се схващам по цялото тяло.Болки имам и през деня,но леки и като пощипвания.

Вечерно време пък усещам как гърба ми е натоварен и в такива моменти се радвам,че размера ми е стандартен.Както казах имам проблеми с кръста от няколко години.

Гърдите не ги виждам променени,променяха се първите 3-4 дни само.

Започнах масажи за отпускане на мускулите по препоръча на лекаря вчера.

# 452
Adoralova, много си скорошна. Тюхкането "що не сложих повече" идва на по-късен етап😆
Не е задължително естествено, но е масово.

# 453
Ох, аз ако можех, щях Grinning
Но и на това съм доволна. Честно казано ми стоят добре.А и сами по себе си са си големи. Вчера детето си слагаше новите ми сутиени за шапка Joy  Масажи започнах и аз от вчера, а снощи си спах цяла нощ на страни. Аз имам чувството, че на всяко сваляне на сутиена са различни.

# 454

Вчера детето си слагаше новите ми сутиени за шапка Joy 
😂😂
А които имате по-големи деца, казвате ли им?
Аз се крих 12г. от моя син и наскоро реших да си призная, а той спокойно отговори: знам🤪

# 455
Ами, моето голямото знае още от момента, в който реших. Даже го обсъдих с нея, но тя е момиче на 13 и ме подкрепя за всичко. Беше я малко страх докато мине операцията, но това мина. Малката, на 4, обаче беше много против. Това все пак са нейните цици Joy
Но сега ми се смее и ми вика " Мамо, имаш много голями цици" Joy

# 456
На моят син не му споделих, щото щеше да ме издрънка на баби и дядовци. Като го попитах откъде знае, каза че помни, когато е бил малък, че ми били много малки и грозни😂 А аз спрях да се събличам пред него, когато беше 4-5 годишен.
Приятелката ми се оперира малко след мен, момиченцата и бяха много малки. Сега не иска да знаят, за да не искат и те да се оперират.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 08:08 от Чи лу

# 457
Това, че мама има не означава,  че и децата ще искат. Моята щерка се чуди как издържам да нося такива големи гърди. Тя се надява нейните да не станат големи никога. За сега де. Като стане по-голяма може и друго да реши. Стига да има 18 аз бих я подкрепила.

# 458
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като го попитах откъде знае, каза че помни, когато е бил малък, че ми били много малки и грозни😂 А аз спрях да се събличам пред него, когато беше 4-5 годишен.

С глас се смея.
На календара на хладилника имах записан 15 март операция  и дъщеря ми попита за каква операция и за кой става дума. Мъжа ми се смути лол (да се чуди човек),а аз най-спокойно й отговорих,че отивам на breast augmentation.
И тя отговори" Ofc you do и си изви очите Rolling Eyes
Хахаха.Аз цял живот съм била кокетка - дрехи, хилъри,скъпа козметика, да изглеждаме добре, да държим поведение и това не я изненада.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 18:03 от Adoralova

# 459
Здравейте, имам насрочен час за операция при д-р Стоянов през ноември, но на консултацията ми препоръча импланти 420 cc-анатомични, но аз съм дребна и мисля, че ще са огромни.(160 см-50 кг) Някой с подобно телосложение, какви импланти ви препоръчаха?

Какъв профил ще са имплантите ? Аз дъм с 380 кубика, по-малко кг и са ми ок. Щом основата на гърдата позволява 420 кубика, няма да са големи.

Пълен профил. Ами и той така ми обясни, че гърдите ми позволяват толкова, понеже са след две кърмения и има достатъчно място, а реално са ми доста малки. Като цяло не искам огромни гъди, а просто хубав нормален бюст. В крайна сметка си запазих още един час преди оерацията за доуточнение Simple Smile

Именно, взема се предвид и разтегнатата кожа след кърмене. Може би, съвсем не е подходящо да се слага по-малък размер.

# 460
  • Варна
Ох, ще си кажа...
Успях да си уредя по-ранен час за консултация и то нереално скорошен и сега съм в голяма драма.
Ако каже "само импланти е ок"  веднага си запазвам дата за операция, но ако каже "повдигане и импланти" .. не съм готова за много рязане.
2 дни гледам снимки и виждам дами с доста увиснали гърди, които са само с импланти и такива с видимо на снимки по-малко увисване, но с операция повдигане и импланти.
Как да се ориентирам и има ли изобщо сигурен начин преди консултацията?

За децата... моето е на 8г. Мисля да му кажа, но живот и здраве да има операция и като се прибера от нея.

Дами, всички ли сте правили масажи след операцията?
Последната страница чета, че още на 8ми ден ги започнат някои момичета.
Има ли такива, които сама си правиш или са само тези при масажист?

# 461
Ели70о0,  

Аз също бях само с много увисване и ми го запълниха само с имплант.

Аз преди децата си имах доста гърди така че никога не ми е било зор за голям размер.
Всъщност след операцията почти година ми се струваха огромни до степен да искам да ги сменям,  а имам 300сс сложени. Да съм имала 100-150 старт. Общо 400-450сс.( висока съм 1.75м)
Но когато се наместят и станат част от тялото ти всичко изглежда различно. Simple Smile
Прекарах година някъде в този чат и тогава много смело си показвахме резултатите. Simple Smile

Мога да кажа че според формата, подргъдната обиколка и базата на имплатна резултата е абсолютно различен на едни кубици.

Масажите идват и си отиват от мода както и спането със сутиен след първите месеци.
Аз масажи не съм правила и не спя със сутиен и всичко е точно Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 10:56 от Eli..........

# 462
Аз сама си ги правя. Лекарката ми ме инструктира как и съм стриктна. Честно казано, не са особено приятни, но след всеки следващ масаж ги усещам по-меки, подвижни и по-малко болезнени.

# 463
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В горната част на гърдите ли масажираш? Хващаш двете стани и с кръгови движения разтриваш кожата?
Моят доктор ми показа и масажирам всеки ден,ама като се сетя.
На мен голям проблем са ми чувствителните зърна. Все едно имат щипки поставени върху тях. Някой имал ли е същия проблем?
Доктора каза,че е нормално и ще изчезне,но при мен зърната винаги са били чувствителни на допир и не знам ,не знам...

На майка ми още не съм й казала и скоро не смятам да го правя. Не ми се занимава с нейните бабешки драми.

# 464
Да. Все едно избутвам импланта надолу.
Аз масажирам по 2-3 пъти на ден по 5 мин.

Общи условия

Активация на акаунт