Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 261
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Ми начи, се разбрахме😆
С мярка става, не бива да се прекалява и все пак да се има едно на ум.
Преди операцията бях стигнала до завиден брой лицеви, сега и 10 не знам, дали мога.... ма не е голяма загуба, преживях го. Всъщност се пробвах, щото ми беше кофти да спра изведнъж, но усещането е, че ще ги спукам и после доста време нещо ме боцка. Може при друг да го няма тоя дискомфорт.

# 436
  • София
Не ви и трябват лицеви опори/кофички. Друг тип силова тренировка би била по-подходяща, например на машини.

# 437
Аз силно се интересувах от темата за тренировки след поставяне на импланти, защото се занимавам интензивно със спорт. Аз търсех информация относно рехабилитацията на пекторални те мускули  и раменния пояс, както и торакалната част на гръбнака, които са силно засегнати от операцията и обездвижването след това. Не успях да намеря структурирана програма, затова сама си изготвих и започнах да я следвам веднага след като др Стоянов ми каза, че мога да правя разтягане и мобилизация.
Той ми каза, също както и другите момичета споменаха, че гръдните мускули не трябва изобщо да се тренират, но сами разбирате, че това няма как да стане, особено когато това ти е работата. Така, че без целенасочена работа по гръдните мускули и по- специално големия пекторален мускул, за да не избутва имплантите настрани под мишниците ( без лицеви, кофички, избутване от лежанка и флайс). Но все пак други упражнения за рамо, бицепс, трицепс, където пекторалис а участва като помощник могат да се правят, в зависимост от това кой до колко комфортно се чувства с тежестите и кои точно упражнения подбира.

Ето едно видео на един пластичен хирург, който изглежда, сякаш знае за какво говори.

https://youtu.be/3eTwdThiceI

Ако някоя тренираща дама иска да ми сподели, дори и на лично как тренира след импланти, ще се радвам да ми пише да обменим опит!

# 438
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много съм мързелива за фитнеси,гирички и все такива досадни занимания,затова поне тези драми ги няма в живота ми на една Силиконка.

Днес излязох навън (за първи път),до магазин ходих, едното дете се наложи да вдигам/свалям и ..надцених се. Усещам повече напрежение в мускулите,болка и взех едно от хапчетата за отпускане на мускулите.
Утре ще ми махат конците обаче как ще стане тази работа не знам.Мисля,че много ще боли.

# 439
Не боли. На мен вчера ми ги сваляха и нищо не усетих.
Питах и за фитнеса. За горна част трябва да са минали 3 месеца. За други ограничения не ми каза. Долна част може и сега, стига да е на машини и да не се натоварва горната част.
Момичета, в петък ще ходя да си слагам ботокс и малко филър, но още пия Мидокалм. Фактически той отпуска мусколите. Дали е проблем, че забравих да попитам?

# 440
  • София
Аз сложих филър някъде две седмици след имплантите, нямах проблем. Виж, за ботокса не знам. Защо не пишеш на доктора на вайбър?

# 441
Аз си мисля да направя липофилинг на устрните заедно с операцията за слагането на имплантите. Темата не е за уголемяване на устни, но някой ако е правил дали може да сподели на лично дали е доволен от резултата, колко време издържа.

# 442
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мои 2 приятелки си правиха липофилинг,да знаеш,че около 30 до 50% от мазнината се абсорбира само.
Едната не е доволна (аз лично не виждам никакъв ефект),другата предпочита филъри.

Отивам да ми махат конците. Лапнах всички възможни хапчета за отпускане на мускули,нерви,болки и драми.

P.S.
Върнах се бързо,бързо.Конците са били саморазграждащи се...излишни тревоги си причиних отново.
Махнаха ми лепенките и раничките изглежда добре се възстановяват. Сега ще мажа 2 пъти дневно с антибиотичен крем.
Казаха ми никакви физически упражнения,спа и басейни 1 месец.

Имам отново консултация след 3 седмици,за да видим дали всичко е наред.
Много съм доволна от лекаря,изключително внимателен,обяснителен и усмихнат.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 19:48 от Adoralova

# 443
Здравейте, имам насрочен час за операция при д-р Стоянов през ноември, но на консултацията ми препоръча импланти 420 cc-анатомични, но аз съм дребна и мисля, че ще са огромни.(160 см-50 кг) Някой с подобно телосложение, какви импланти ви препоръчаха?

# 444
Здравейте, имам насрочен час за операция при д-р Стоянов през ноември, но на консултацията ми препоръча импланти 420 cc-анатомични, но аз съм дребна и мисля, че ще са огромни.(160 см-50 кг) Някой с подобно телосложение, какви импланти ви препоръчаха?
Аз съм с тея мерки .Говорихме за по -малки импланти до 400 макс , но докторът решил да ми сложи 450 куб. Не му се сърдя , но да си знаеш това не са малки гърди ! И 420 от нула пак не са малко! Тук доста са писали , че после след година им "малеят" , но не съм сигурна , че се смаляват с времето.

# 445
Аз съм същите мерки и съм с 400сс Мотива ергономикс.Няма да са ти големи изобщо.

# 446

Какъв профил ще са имплантите ? Аз дъм с 380 кубика, по-малко кг и са ми ок. Щом основата на гърдата позволява 420 кубика, няма да са големи.

# 447

Споделете от къде си взимате по- секси сутиени без банели?

ЕТАМ.

Лимонче, радвам се да те видя и в тази тема Simple Smile
Какво и колко са ти сложили? С радост да си ги носиш Simple Smile

Kiki, имлантите не се смаляват. Просто свикваш да ги гледаш Simple Smile
Ако започваш от нула 420 анатомични ще са големи, красиви гърди. Без да е нещо вулгарно.
Също зависи какво искаш...

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 22:28 от Eli..........

# 448
Ели, благодаря! Най-сетне и аз се престраших Grinning
500 кубика Мотива ергономикс full.

# 449

Какъв профил ще са имплантите ? Аз дъм с 380 кубика, по-малко кг и са ми ок. Щом основата на гърдата позволява 420 кубика, няма да са големи.

Пълен профил. Ами и той така ми обясни, че гърдите ми позволяват толкова, понеже са след две кърмения и има достатъчно място, а реално са ми доста малки. Като цяло не искам огромни гъди, а просто хубав нормален бюст. В крайна сметка си запазих още един час преди оерацията за доуточнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт