Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 267
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Форевър😆

# 421
Ужас..🤦‍♀️🤣

# 422
  • Русе
Потвърждавам за силовите тренировки на горната част. Една мацка точно така си прецака сисите и сега чака ред за ремонт. Затова аз съм на 1 път седмично на плуване и два пъти на народни. В останалото време гледам да вървя.

# 423
  • София
Какви културистки? Кой говори за културизъм?

Моля да не слагате всички под общ знаменател, защото това е много грешна информация и подвеждате хората. Разбира се, че не всички са с импланти над мускула. Има страшно много жени с подмускулно поставени импланти и пак тренират с големи тежести. Важното е в началото да сте много внимателни и със сигурност под наблюдението на някой, който знае как се тренират жени с импланти.

# 424
Отровата е в дозата, всичко с мярка, около мен има доста трениращи мадами с изкуствени гърди, никоя не се е оплакала, просто не вдигат лостовете от лежанка с килограми като за рекорд.

# 425
На мен Стоянов ми е казвал, да не правя във фитнеса упражнения, които натоварват гръдните мускули. Също така така да спя със сутиен, за да се радвам дълго време на хубав резултат.

# 426
https://www.instagram.com/reel/CqAe_InD6ml/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Вижте тази мацка,тя е с импланти,не знам дали са под или над мускулно,обаче блъска здраво

# 427
https://www.instagram.com/reel/CqAe_InD6ml/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Вижте тази мацка,тя е с импланти,не знам дали са под или над мускулно,обаче блъска здраво

Предполагам, че препоръките да не се тренират гръдните мускули, са за да има по-малко рискове да се развали хубавия резултат. Иначе то е ясно, че не всеки ги спазва и не на всеки ще се отрази пагубно на бюста. Аз спазвам всичко каквото ми е препоръчано, че да не ме е яд после.

# 428
  • София
Стоянова, тази е една от хилядите. Има страшно много. Ще ти пусна няколко различни профила на лично.

# 429
Стоянова, тази е една от хилядите. Има страшно много. Ще ти пусна няколко различни профила на лично.
Благодаря Патенце🤗♥️

# 430
Завинаги. Каза имаш ли импланти забравяш за такива упражнения ако искаш красиви гърди дълги години.

# 431
  • София
Тренирам редовно, включително и за гърди, но с малки тежести. Лицеви опори правя само женските. Нямам никаква промяна в гърдите вече три години. Не става въпрос за културизъм все пак, а за нормална поддръжка на тялото и гръдните мускули. Лекарят ми знаеше, че тренирам и не ми забрани след операцията да го правя. Спрях тренировките преди операцията , за да се отпусне мускулът

# 432
Е, не става дума за малки тежести. То две торби с покупки пак са си тежести. Тренировките за ръце засягат и гръдния мускул, но не са забранени.
След скорошна операция, всички сме усещали, че гр мускул участва в почти всяко движение.
Става въпрос за упражнения, които целенасочено биха стегнали и развили точно гръдния мускул. Даже да не се разместят или деформират имплантите, каква е ползата от това?

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 15:38 от Чи лу

# 433
Като трениращ човек, мога да кажа, че за мен всяко едно упражнение за горна част натоварва гръдните мускули.
За протокола импланти нямам, не съм събрала смелост още Simple Smile

Чи лу, упражненията за гърди спомагат и за оформне на предно рамо.

# 434
Тренирам редовно, включително и за гърди, но с малки тежести. Лицеви опори правя само женските. Нямам никаква промяна в гърдите вече три години. Не става въпрос за културизъм все пак, а за нормална поддръжка на тялото и гръдните мускули. Лекарят ми знаеше, че тренирам и не ми забрани след операцията да го правя. Спрях тренировките преди операцията , за да се отпусне мускулът
Да,аз също по този начин си тренирам,не става въпрос за културизъм а за поддръжка на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт