Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 337
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И със сутиен може да си личи,когато гърдите са с различни размери или кофти форма.

Аз имам чувство,че ще експлоадирам.Много са чувствителни и дори не мога да ги пипам.Сутрин съм с болки в шевовете,дали заради спането по гръб или сутиена ми притиска точно раничките.. През деня почти не усещам опъване освен ако си разтягам ръцете.Голям зор видях да си облека тениска днес.
Вече и обезболяващи не пия. Ден 5 е.

Коя е следващата в списъка? Simple Smile

# 406
Моите чак днес, на 12 ден, ги усещам по-малко твърди и напрегнати. Иначе бяха,като камъни. Сега, като че ли и по-малко ми пречат на движението на ръцете. Вчера ми паднаха сами и конците, където бяха дренажите. А днес даже, като си свалих сутиена си харесах гърдите. Много се променят.

# 407
Далеч съм от идеята да обяснявам какво съм искала да кажа. Очевидно, само един потребител не е успял да разбере Wink
Ако старите теми се изчетат се срещат коментарите на жени, които са с незадоволителен резултат ( така да се каже…дори меко казано ), които споделят, че в сутиен, всичко изглежда ок.
Просто не е критерии Wink
И с този си пост, не се се обяснявам, а казвам да четете и назад, защото е полезно Simple Smile
Аз също харесвам много някои гърди на жени в сутиен, или по-точно - в правилния сутиен.

# 408
Здравейте ! Някой има ли информация за Романски ? Доколкото разбрах ще работи до 12.2023 и след това излиза в отпуск .. Кога да гледам за часове? Има ли някаква схема определен ден или час  , винаги ми излиза че няма часове ,а не ми се иска да вярвам че до края на годината са заети …

# 409
Здравейте ! Някой има ли информация за Романски ? Доколкото разбрах ще работи до 12.2023 и след това излиза в отпуск .. Кога да гледам за часове? Има ли някаква схема определен ден или час  , винаги ми излиза че няма часове ,а не ми се иска да вярвам че до края на годината са заети …

Работил е до декември 2022 година.

# 410
Оо ясно ! Подведе ме една дама днес значи … Ами само мога да се надявам скоро да започне да записва часове за януари 2024 😁

Работил е до декември 2022 година.
[/quote]

# 411
Скрит текст:
Момичета, докато сте още с медицинските сутиени, как прикривате зърната си? След няколко дни се връщам на работа и предполагам все още ще съм с медицински сутиен, но зърната много ми изпъкват през дрехите, когато съм с него и това ме притеснява.

Сутиена, който ми дадоха на мен от болницата (в Турция) е някак си доста плътен и никак не ми се личат зърната. Там където са гърдите някак си е двоен еластичния плат и прикрива.
Много съм доволна от техните медицински сутиени. Даже там си купих още 1 за всеки случай, и добре че го направих, защото снабдяват само болниците там с тях.

Скрит текст:
Кръгли.
Живея в Щатите и за хирург не мога да ви помогна,но ако трябваше да си правя гърдите в България,бих се доверила на Стоянов.
Благодаря,момичета.
И аз сега си викам - "Много са ми хубави,но можеше и 400 да сложа".Абсолютна лакомия!

Ако се колебаете между два размера, според мен се спрете на по-големият,за да няма съжаление в последствие.Разликите не са фрапантни.

Аз толкова много чаках да отида на консултация с др. Стоянов и отидох ,честно казано както и очаквах го харесах и на живо като отношение и компетентност. Но тук момичета почнаха да споделят ,че ментор някак си са доста по-твърди от другите марки и почнах да се разколебавам. Някак си не ми се иска чак толкова твърди гърди ,ясно че няма да са меки като естествените ,но и да са си такива супер твърди... И сега почна една чуденка ... 😞

В моя случай- аз съм с  Ментор кръгли 400цц в едната и 450 в другата, два месеца след операцията и смея да кажа, че са ми на мекота както моите си. Дори ми се струват твърде меки. Така че, не мисля че Ментор са твърди.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 07:38 от bubanka

# 412
  • Варна
Е, ще умра от яд!!

Не звъннах миналата седмица като си писах с Есте.. звъна сега. Вече са спрели да записват часове за консултации със Стоянов заради пълния му график и ще подновят записването след 10.09...
Извадих някакъв късмет, заради все пак кореспонденцията ми с тях, да ми дадат сега час за 25.09.2023г и с опция, ако някой се откаже от часа си да ме изместят за по-рано.
Вярно, че знаех, че ще се чака, но като ми казаха май-юни се бях навила.
Дами, ако някоя има по-скорошен час и ш се налага да го отмени ще се радвам първо да пише.
Благодаря!

# 413
Здравейте момичета,мъчи ме един въпрос. Възможно ли е със тренировки или вдигане на тежко да си разширим джоба?Питам защото скоро ще започвам да тренирам и малко ме е страх да не направя нещо.Изобщо какво трябва да внимаваме да не направим нещо след вторият месец от операцията?

# 414
  • София
Здравейте момичета,мъчи ме един въпрос. Възможно ли е със тренировки или вдигане на тежко да си разширим джоба?Питам защото скоро ще започвам да тренирам и малко ме е страх да не направя нещо.Изобщо какво трябва да внимаваме да не направим нещо след вторият месец от операцията?

Не мисля, че това е възможно. Казвам го смело, защото съм в тези среди и години наред съм свидетел на доста тежки тренировки от жени с импланти.

Просто в началото трябва с много леко, горната част е наистина само раздвижване, а долната част само на машини и евентуално кардио.

Ели, аз говорих с тях в петък, но явно това е някакъв ъпдейт, който им е от тази сутрин, защото до последно имаха часове за май и юни, както казаха някои съфорумки, но аз предпочетох да си запазя моя си час за ноември. Не се ядосвай, сигурна съм, че някоя ще се откаже и ще отидеш по-рано.

# 415
Да има доста жени които правят силови тренировки,обаче до колкото знам те си поставят имплантите надмускулно,точно с тази цел.Нямам представа защо...не ми е ясно,точно за това питам.Ако някой може да ми обясни,ще съм благодарна.

# 416
На мен д-р Стоянов ми обясни че по време на тренировката, ако тренираме гръден мускул или нещо с което да го напрегнем него директно, при самото стягане мускула започва да избутва импланта настрани и по този начин много по-бързо се разширява джоба отпускат се и не се запазва за дълго резултата.

# 417
Да има доста жени които правят силови тренировки,обаче до колкото знам те си поставят имплантите надмускулно,точно с тази цел.Нямам представа защо...не ми е ясно,точно за това питам.Ако някой може да ми обясни,ще съм благодарна.
От личен опит бих казала,че след операцията не мога да тренирам горна част 😔,просто всяко напрягане на гръдния мускул,имах чувството ,че мускула ще ми избута импланта ,не се чувствах добре.Както и спрях бягането и скачането с Канго обувките. И да не си лекар,е ясно ,че това е чуждо тяло,което тежи ,и при всяко негово движение разширява собствената ни тъкан около него. Затова е и задължителното носене на сутиени и бюстиета,иска си пазене и поддръжка. 🤷‍♀️

# 418
Аз тичам, скачам на канго и на народни танци вече много години и съм ок. Но не правя набирания и лицеви опори. Страх ме е точно да не ми се разместят нещо имплантите, а и е много неприятно усещането.
Културистките са с надмускулни импланти.

# 419
На мен д-р Стоянов ми обясни че по време на тренировката, ако тренираме гръден мускул или нещо с което да го напрегнем него директно, при самото стягане мускула започва да избутва импланта настрани и по този начин много по-бързо се разширява джоба отпускат се и не се запазва за дълго резултата.
Става въпрос само за в началото или по принцип

Общи условия

Активация на акаунт