Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 343
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Какво разбирате под “супер твърди”? Като камъни едва ли са…но все пак са изкуствени гърди.

# 391
  • Варна
Запазила съм си тази снимка и съм на 99,9%, че е от тук.
Искам да помоля дамата, на която са тези прекрасни гърди да ми пише.

Скрит текст:

# 392
Не си обяснявам как си харесвате гърди в сутиен. Имайте предвид, че със сутиен много неща биха се прикрили, като например разстояние, форма в долната част, формата като цяло… Да не говорим, че зърната и ареолите може да са в различни посоки…
Гърди в сутиен може да ориентират единствено за размер.
Моите изглеждат като с кръгли импланти в един сутиен, а в друг, доста естествени.

# 393
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо да не си харесваме гърдите в сутиени? Че те 95% от времето си стоят в сутиени..Не разбирам какво искаш да кажеш Rolling Eyes
Тоест ако си показваме гърдите в сутиени или бански и изглеждат добре,хората да не си мислят,че са наистина хубави,защото реално зърната ни са накриво, ореолите пък в различни посоки и формата е асиметрична.

# 394
  • София
Не, искаше да каже как така ще си избирате хирург по снимка на гърди в сутиен по интернет Grinning

И аз съм на същото мнение като vivt.

# 395
И аз разбрах за какво говори Vivt , и е много права в сутиен всичко си изглежда 6 Stuck Out Tongue , гледала съм ги тези  гърди , не съм сигурна но мисля че бяха дело на Молов. Момичета някоя от вас да е питала хирурга си , дали този риплинг е нещо нормално? Не мога да се свържа с хирурга си да го питам..

# 396
Момичета, докато сте още с медицинските сутиени, как прикривате зърната си? След няколко дни се връщам на работа и предполагам все още ще съм с медицински сутиен, но зърната много ми изпъкват през дрехите, когато съм с него и това ме притеснява.

# 397
Момичета, докато сте още с медицинските сутиени, как прикривате зърната си? След няколко дни се връщам на работа и предполагам все още ще съм с медицински сутиен, но зърната много ми изпъкват през дрехите, когато съм с него и това ме притеснява.

Слагай тампонче за почистване на грим,  от тези кръглите.

# 398
Тези които са слагали импланти при др Стоянов. Бихте ли ми пратили списъка с изследвания преди операцията. 🙏🏻❤

# 399
И аз разбрах за какво говори Vivt , и е много права в сутиен всичко си изглежда 6 Stuck Out Tongue , гледала съм ги тези  гърди , не съм сигурна но мисля че бяха дело на Молов. Момичета някоя от вас да е питала хирурга си , дали този риплинг е нещо нормално? Не мога да се свържа с хирурга си да го питам..

Аз бях питала д-р Хатър за това. Каза, че се получават от неправилно избран размер на импланта.

# 400
Аз слагам тампони за грим, но с тесни дрехи понякога личат и тогава слагам от онези тъничките подплънки-триъгълници за бански.

# 401
  • Варна
Понеже това "как си избирате гърди в сутиен" явно е към мен, ще отговоря.
Явно тук гърди трябва да се харесват и гледат само голи, щом това са коментарите. Ами, съжалявам, има и такива, които в сутиен ми харесват. Това не означава(поне за мен), че ще отида на консултация с "искам това и това да ми се сложи и направи." Не съм аз човекът, който е компетентен да реши това, макар че вероятно има дами, които и така отиват. Аз мога единствено и само да имам желание за визия, което дали ще се изпълни е друг въпрос. Има и постнати гърди, които не ми харесват, но притежателките им си ги харесват и се радвам за тях, защото те си ги носят и гледат.
Да, търся дамата, на която са, защота исках да я попитам нещо.
Съжалявам, че писах тук и изобщо занимах с каквото и да било.
Благодаря на момичетата, които на няколко пъти ми съдействаха!
Успех на всички вече минали операци и чакащи такива!

# 402
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Има специални лепенки за зърна.Aз такива ще ползвам когато ми се налага.

Аз си помислих,че жената се възмущава как може да си харесваме гърдите в сутиен и само на голо може да се прецени дали са хубави.Извинявам се за недоразумението.

# 403
С тампончета пробвах, но се виждат самите тампончета. Тези лепенки не знам до колко са удачни, понеже при мен имплантите са поставяни през зърната и още няма да е напълно зарастнало. Сега ще се разровя за тънички подплънки от спортни сутиени.

# 404
Е, айде сега обидени...
Според мен, това за сутиените се отнасяше най-вече за избора на хирург. Потребителката искаше да каже, че такива снимки не са точен критерий за избор на лекар. И аз съм съгласна, мисля същото и за снимки на които жената е легнала.

Общи условия

Активация на акаунт