Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 362
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
А защо направо не звънна в Есте,съмнявам се да ти дадат час за консултация със Стоянов за юни,освен ако не изкараш късмет с някой,който се е отказал.

Преди 3 дни водих кореспондеция с клиниката и информацията ми е от тях. В момента дават часове за консултация през май-юни, а операции насрочват за октомври-ноември като оперативния график вървял ~7м след консултация.
В понеделник ще очаквам отговор от тях(уикенда им е посочен като почивни дни), но исках да съм подготвена.

# 376
  • София
Това не знам как е възможно да е вярно, при положение, че аз записах консултация през януари за следващия ноември. Направо ми се струва невъзможно Стоянов да има свободни часове за консултация за след 2-3 месеца. В грешка сте.

Да не става въпрос за Димитров? При Стоянов графика вървеше за началото на ноември.

# 377
  • Варна
Не си го обяснявам, освен да се спрели да дават часове много напред и да пускат график за Х месеци.
Преди дни една дама тук беше на консултация при него и насрочена операция за 1 ноември.
Не видях обаче да е писала кога е запазила часа за консултация.

Ето и кореспонденцията ми с тях от преди 3 дни.
Изрично съм питала за Стоянов.
В понеделник сутрин ще ги чуя.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 09:47 от eli70o0

# 378
Д-р Стоянов вече прави консултации само в понеделник цял ден. Иначе аз бях сега началото на март и свободни дати за операция имаше септември. Целия месец август са в почивка.

# 379
  • София
Значи са го променили. Мен не ме касае де, на мен часът за ноември ми е ок, поне засега.

Честно казано ме озадачихте малко и ще обясня защо. Преди 1-2 седмици една съфорумка каза, че е извадила късмет с консултация при Стоянов за след три дни и си записа час за операция септември като обясни, че е имало дати и по-рано за операция. Сега са ви написали, че вървят 7 месеца след консултация, което ако консултацията е май месец, това означава операция около декември. Странна работа определено. Едва ли за 1-2 седмици са запълнили графика с операции за 3 месеца напред.

Но това е полезна информация, благодаря Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 22:19 от Петенце

# 380
  • София
"Още нещо. Стоянов отменя операция при цикъл, дали се чака нови 6-7 месеца за нова дата или вмъква в скорошен график?"

Аз бях така първия път и презаписахме дата,но за след около 3 месеца.
Втория път отново се очертаваше да бъда(цикъла ми се измести нещо)и тогава вече пих противозачатъчни от предходния месец.

# 381
  • София
Ще се обадя в понеделник в клиниката да видя какви дати предлагат по-ранни да видим дали ще мога да го съчетая с графика в работата и да видим.

Току виж ми се усмихне късмета и още една осъществена мечта още тази година. В краен случай - отпуска Joy

# 382
  • София
Привет,  Прекрасници Heart
Оправи ми се проблема с раничката, която не зарастваше и реших да Ви се похваля и аз. Повдигане, с ужасна проза и 370 сс импланти
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 18:14 от bubanka

# 383
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз идвам да се покажа, ден 4 , 350 сс висок профил Ментор.Още имам болки, особено сутрин на ставане. Спането по гръб ми е тормоз.
Колкото повече време минава,сякаш по-големи стават. Въобразявам ли си?!
Имам сърбеж на кожата от сутиените на Марела и смених пак на този(белия), който ми дадоха в клиниката. Страшно мек и удобен.

# 384
Аз не мога да спра да съжалявам за моите 375сс… Просто трябваше 430 висок профил да сложа и всичко щеше да е 6! Толкова време имах да ги искам и да ги мисля тези гърди, на 4 консултации ходих, всякакви проучвания направих и накрая пак недоволна:(

# 385
  • София
Аз не мога да спра да съжалявам за моите 375сс… Просто трябваше 430 висок профил да сложа и всичко щеше да е 6! Толкова време имах да ги искам и да ги мисля тези гърди, на 4 консултации ходих, всякакви проучвания направих и накрая пак недоволна:(

Дайте снимки Simple Smile

# 386
Колкото повече спадат всякакви отоци и се наместват на мястото си, толкова повече изпъкват и се показва реалният им размер.

# 387
И аз идвам да се покажа, ден 4 , 350 сс висок профил Ментор.Още имам болки, особено сутрин на ставане. Спането по гръб ми е тормоз.
Имам сърбеж на кожата от сутиените на Марела и смених пак на този(белия), който ми дадоха в клиниката. Страшно мек и удобен.

Много хубаво изглеждат и Ви отиват !
Анатомични или кръгли сложихте и при кой доктор ?

# 388
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кръгли.
Живея в Щатите и за хирург не мога да ви помогна,но ако трябваше да си правя гърдите в България,бих се доверила на Стоянов.
Благодаря,момичета.
И аз сега си викам - "Много са ми хубави,но можеше и 400 да сложа".Абсолютна лакомия!

Ако се колебаете между два размера, според мен се спрете на по-големият,за да няма съжаление в последствие.Разликите не са фрапантни.

# 389
Кръгли.
Живея в Щатите и за хирург не мога да ви помогна,но ако трябваше да си правя гърдите в България,бих се доверила на Стоянов.
Благодаря,момичета.
И аз сега си викам - "Много са ми хубави,но можеше и 400 да сложа".Абсолютна лакомия!

Ако се колебаете между два размера, според мен се спрете на по-големият,за да няма съжаление в последствие.Разликите не са фрапантни.

Аз толкова много чаках да отида на консултация с др. Стоянов и отидох ,честно казано както и очаквах го харесах и на живо като отношение и компетентност. Но тук момичета почнаха да споделят ,че ментор някак си са доста по-твърди от другите марки и почнах да се разколебавам. Някак си не ми се иска чак толкова твърди гърди ,ясно че няма да са меки като естествените ,но и да са си такива супер твърди... И сега почна една чуденка ... 😞

Общи условия

Активация на акаунт