Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 465
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Здравейте.Идвам с новини и снимки.
Операцията ми мина вчера,всичко в рамките на 6-7 часа.
Имам малки вени и беше голям зор да ми сложат системата.Надупчиха ме 3 пъти докато успеят и толкова ме болеше,че ревнах(преди това се държах геройски да не поддам на стреса) и горчиво съжалих какво си причинявам.
След като успяха, ми пуснаха система със стероиди(против отоци),антибиотик и обезболяващо някакво и съм заспала.Дори не видях операционната.

Събудих се едва(след упоики имам голям проблем със събуждането) и със жестоки болки в дясната ръка. Дали заради пристягането,за да ми мерят кръвното непрекъснато,но все едно са изписали камион с тухли върху ръката.
Гърдите въобще не ги усещах да ме болят тогава.

Болката дойде няколко часа след това и сега си имам болка,но момичета, търпимо е. Наистина очаквах много по-зле да е. Усеща се като перманентно опъване на кожата и пощипване.На всяко движние усещам дърпане,дори като вървя.Песен е в сравнение със секцио,а съм имала две такива.
Вземам 3 вида болкоуспокояващи,някакво друго хапче и Антибиотик.
Снощи си легнах в 10 и чак в 7 се събудих. Спя по гръб с туристическа възглавничка по ваш съвет. Събудих се по някое време заради дребни болки,но нищо притеснително.

За гърдите,нося също лента,постяга ме,но не ме притеснява по никакъв начин.
Изглеждат ми малки и съм леко разочарована .Честно казано очаквах повече като големина и 350 сс размер импланти. Разбира се,те първа ще се нагласят,но това е впечатлението ми на прима виста.
Нямам синини,нямам отоци,Много чисто и добре работено сякаш.
Деня ще го изкарам на легло в четене и спане.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 14:14 от Adoralova

# 361
Хайде, честито, Адоралова! На първо четене, не изглеждат малки, не се вторачвай, а и нали другите казват, че с времето се наместват и стават по- добре откъм форма. Сега ти е паднало да си ларжиш Wink

# 362
Момичета, може ли да ми препоръчате добър пластичен хирург в Бургас?

# 363
Здравейте момичета,  утре е моята операция- чакам я с нетърпение. И преди съм ви разказвала, аз съм с двойна мастектомия поради рак на гърда. Преди 4 месеца правих реконструкция с експандери, а утре е финалната операция. Доктора ми каза  Мотива 375 к full кръгли, висока съм 162 см 62 кг и ми се струва, че ще са доста малки, но приемам решението му без въпроси.
Отново ще се чувставам женствена, това е на- важното. Когато мога ще ви покажа снимки как изглежда от абсолютно  нулев старт Simple Smile

# 364
  • София
Успех, стискам палци! Всичко ще е наред, ще чакаме да пишеш и да се похвалиш Simple Smile

# 365
  • Русе
Чукче, при кой доктор беше? Знам, че си писала, но забравих. Стискам палци да мине бързо и безпроблемно.

# 366
Adoralova Честито!!!Желая ти бързо възстановяване и резултат който желаеш!🤗♥️
Не ми изглеждат малки,перфектни ще станат.Чакаме да ги видим.(А възглавничката е моя идея😁,радвам се че ти помага,аз още спя с нея).Прегръдки от мен!🤗🤗🤗♥️♥️♥️

# 367
Честито Adoralova! Според мен скоро ще се харесаш и изобщо  няма да са ти малки.

# 368
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря на всички.Yellow Heart
Засега са много твърди като камък,стегнати и очаквам до седмица да спаднат и придобият вид.
Едното от хапчетата ме приспива и замайва ужасно много и едва стоя на краката си. Мисля да го спирам.

# 369
Благодаря на всички.Yellow Heart
Засега са много твърди като камък,стегнати и очаквам до седмица да спаднат и придобият вид.
Едното от хапчетата ме приспива и замайва ужасно много и едва стоя на краката си. Мисля да го спирам.
Аз пих само Оки-много ми помагаше,и антибиотика..нищо друго

# 370
  • Варна
Хайде, писах на Есте за час за консултация при Стоянов.
Чакането започва!
Някой дали може да ми даде информация какъв му е работния график за прегледи, за да се подготвя за кой седмичен ден и час бих получила час за консултация.
За нея вероятно ще отида само за деня и ще търся и удобен полет.
Като период знам, че сега дават часове за май-юни, а операции насрочват за октомври-ноември, което ми предполага юни да ми дадат час за операция за януари.
Още нещо. Стоянов отменя операция при цикъл, дали се чака нови 6-7 месеца за нова дата или вмъква в скорошен график?

# 371
А защо направо не звънна в Есте,съмнявам се да ти дадат час за консултация със Стоянов за юни,освен ако не изкараш късмет с някой,който се е отказал.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 20:52 от Maya Alexandrova

# 372
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес се изкъпах, ден 3 пост оп.
Вмомента имам неприятно опъване около шевовете,а доктора ми каза,че мога да вземам душ още на втория ден.
Много са твърди и със сутиен изглеждат по-добре отколкото без.Лапнах 2 хапчета за болката.

Относно цикъла,при вече резервирана дата за операция,винаги може да си нагласите цикъла така,че да не се падне точно тогава чрез противозачатъчни.

# 373
  • София
Стоянов защо си мисля ,че не оперираше лятото ? Аз така се паднах да съм в цикъл на операцията и пих хапчета ,е заради това ,стоях не 1ден а 5 дни в клиниката под наблюдение. И всичко вървеше със закъснение. Сваляне на дренажи , сваляне на лепенки и всичко.

# 374
  • София
Да, Стоянов и екипът му почиват цяло лято доколкото знам, но не знам кои месеци. Иначе прегледите му бяха или само във вторник, или вторник и още някой ден в следобедните часове и само в понеделник има един единствен предвиден час за консултация в 9ч, ако се класираш.

По спомени говоря, може и да не е точно така. Сигурна съм, че някой ще ме поправи.

Общи условия

Активация на акаунт