Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 472
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Ооо има време, аз си изместих консултацията за началото на юни, че тая седмица нямаше как да се явя.. Та ще чакам. Но по това време ще си запиша и втората консултация, да видя две мнения, а и двамата доктори.

# 346
Някой дали е запознат дали и какви проблеми може да има ако се сложи имплант с 1 см по-голяма основа(диаметър) от основата на гърдата?

# 347
  • София
Ще изскачат настрани. Каква би била причината някой да иска това?
Ако искаш повече кубици,  можеш да сложиш по-висок профил, но по-голяма основа май никой лекар не препоръчва.

# 348
Ще изскачат настрани. Каква би била причината някой да иска това?
Ако искаш повече кубици,  можеш да сложиш по-висок профил, но по-голяма основа май никой лекар не препоръчва.

Не заради кубиците, а заради повдигането което трябва да се направи. За да не бъде тип котва, а лолипоп. Ако се вземе по-маките кубици и тази височина вертикалната която е за разреза става по-голяма и трябва да се направи разрез котва.
Да другият вариянт който предложи доктораката е по-висок профил, който вече е по-малък от основата на гърдата с 1 см.
Но понеже искам да стоят по-естествено ми се струваше че с ниският профил demi ще е по-добре, но пък е притеснително това с по-голямата основа от тази на гърдата сякаш Sad

# 349
  • София
Профил full не е никак толкова страшен, както звучи Simple Smile
И аз имах големи притеснения да не стърчи грозно и изкуствено напред и се колебаех за Demi, но не е толкова изпъкнал всъщност.

# 350
Дамите от Пловдив, бихте ли препоръчали някой за масажи на имплантите?

# 351
Не намерих нищо по въпроса в темите за естетична хирургия, само в темата кърмене, та с риск да се повтаря - едното ми зърно е хлътнало, не е здравословен проблем, но ме дразни. Имате ли представа дали импланта ще го избута или ще трябва интервенция? Не ме плаши мамопластиката, обаче операция на зърното, ме стресира яко Confused

# 352
  • Лондон
Хей,мацки,отдавна не съм писала.Пак се включвам с въпрос: От операцията ми минаха около 2 месеца и половина,но от няколко дни усещам нещо като боцкане под едната гърда,все едно има нещо отвътре ,което ми създава това неприятно усещане.Предполагам е вътрешен конец,даже като докосвам това място,връхчето му се е подало ( като мн тънка прозрачна жичка) и под кожата се усеща също.
Има ли някоя дама с подобни оплаквания/ усещания? Според вас това опасно ли е? Дали би довело до усложнения?Дали ще падне само? Благодаря предварително за отговорите,прекрасно е,че в темата цари хармония,с удоволствие ви чета! Радвам се,че темата не се е превърнала в място за начукване на канчетата,както,за съжаление,са повечето теми

# 353
Хей,мацки,отдавна не съм писала.Пак се включвам с въпрос: От операцията ми минаха около 2 месеца и половина,но от няколко дни усещам нещо като боцкане под едната гърда,все едно има нещо отвътре ,което ми създава това неприятно усещане.Предполагам е вътрешен конец,даже като докосвам това място,връхчето му се е подало ( като мн тънка прозрачна жичка) и под кожата се усеща също.
Има ли някоя дама с подобни оплаквания/ усещания? Според вас това опасно ли е? Дали би довело до усложнения?Дали ще падне само? Благодаря предварително за отговорите,прекрасно е,че в темата цари хармония,с удоволствие ви чета! Радвам се,че темата не се е превърнала в място за начукване на канчетата,както,за съжаление,са повечето теми

Аз също имам такива усещания, на три месеца съм точно. Само че на пипане не усещам нищо, просто боцкаща рязка болка, на няколко места, която отминава след няколко секунди. Не знам дали са конците, ще се радвам, ако някой друг сподели също.

# 354
При мен се случи същото на четвъртия месец, даже беше набрало. Беше доста болезнено. Като се подаде кончето го дръпнах и дезифенкцирах раничката. И това беше, след два дни всичко беше наред.

# 355
Нищо не съм си изследвала специално заради имплантите. Аз съм обратното на филмарка- непукист😆
Скоро бях цяла седмица на изследвания в нефрологично отделение заради торбички под очите. Не, че се притесних, а от суета. Искам да си правя долна блефаропластика и трябва да съм сигурна, че нямам друг проблем. Направиха ми какви ли не изследвания, екстра съм. По някое време казах на доктора за имплантите и го попитах, дали може да има връзка. Ми и той ми се изсмя😆
Правих си и един тест за хранителна непоносимост- пълна глупост, според мен и само се набутах 360лв.
Извинявам се, че не е по темата....Може ли да кажете ( може и на лично) в кое отделение бяхте и при кой доктор?
Имам близка, която прави отоци на горен клепач, прави горна блефаропластика, но след година пак се появи кожа?!?  Та се чудеше къде да се насочи за прегледи преди пак да направи...

# 356
Стоянов е казвал доста пъти, че да, имат доживотна гаранция. И доколкото знам тяхната клиника работят само с Ментор.

И все пак казва, че е хубаво да се подменят на 10-12 години, защото изменяли формата си..

Те и Алерган, с които работеха преди време, бяха с подобна доживотна гаранция. Слагах 2012 при него и нищо не се казваше за подмяна на десетата година. Сега на консултация ми се каза, че няма проблеми, но и е хубаво да се подменят, докато не се били капсуловали.

# 357
Как да се капсуловат? Да стане капсулна контрактура ли? Това се случва много рядко при подмускулно поставяне. Те иначе си имат капсули, които организмът образува около импланта.

# 358
Как да се капсуловат? Да стане капсулна контрактура ли? Това се случва много рядко при подмускулно поставяне. Те иначе си имат капсули, които организмът образува около импланта.
Да, което водело до усложнения при подмяна на имплантите.

# 359
Adoralova, как си? Мина ли вече операцията?

Общи условия

Активация на акаунт