Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 479
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,те майките са за това - да ни дават напътствия и съвети,все едно сме на 10г.
На моята не съм й казала за имплантите,защото ще фрийк аут- не Laughing Ще й съобщя по някое време в бъдещето,ей така между другото.
Аз както казах никога не съм си мислила за импланти,макар цял живот да съм била със скромен бюст.
Мислих си го като идея,но без да предприемам нещо. През ноември една американска инфлуенсърка,която гледам си направи няколко операции в едно (включително гърди),каза че много се харесва,че няма нищо страшно и ми даде този тласък,от който имах нужда.

Въобще не ме вълнуват групи и какво мислят другите за имплантите.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 06:00 от Adoralova

# 331
Аз имам въпрос относно прегледите с импланти. Лекарят, който гледа на ехограф, трябва ли да има опит с гърди с поставени импланти ? До сега съм ходила веднъж на ехографски преглед и докторът ми обясняваше и показваше на екрана къде се вижда моята жлеза, кое е гелът на импланта… Но не съм сигурна дали мога да имам доверие, защото, не че да не е виждал и преглеждал жени със силикон, но едва ли е попадал често на такива пациентки.
Иска ми се да си правя годишните прегледи в София, като си мисля, че там са с повече опит. Къде бихте ме насочили ?

# 332
Като допълнение към въпроса на vivt да попитам и за мамография. Последно като бях на мамолог и каза, че след 40 години е препоръчително на 2-3 години да се прави мамография. След като му казах, че мисля да слагам силикон каза че не можело да се прави. Но някъде чета, че може знаели как, други мамолози казвали абсурд. Някой правил мамография с импланти може ли да сподели възможно ли е и къде я правят?

# 333
Следя с интерес за отговор на горните два въпроса.
И като стана въпрос за бельо. Сега съм на тази вълна. По-назад в темата се говореше за банели и че не е проблем да се вземе сутиен с банели и просто да се извадят. Харесах си един модел на Триумф за по-нататък, но е с банели. Не е проблем да се носи ако просто ги извадя? Освен опасноста от пробождане има ли друг проблем със сутиените с банели?
И да кажа, че наистина гърдите се подобряват с всеки ден. Днес моите ми изглеждат по-приемливи и реших да ги кача. Да уточня, че още са доста травмирани и ако някой се плаши по-лесно да не отваря. По-късно ще махна снимката.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 20:27 от _limonche_

# 334
Аз не бих рискувала с мамограф. Не съм се преглеждала с такова нещо, но доколкото знам трябва да се стисне силно гърдата за да е ефективен. Ако стиснат силно има огромен риск от спукване, ако не стиснат- ква файдЪ?
А и както вече писах, имам позната със спукан имплант при мамография.

Лимонче, не знам, дали има друга причина освен пробождане за банелите, но да знаеш, че поне в началото хич не е комфортно с тях. То не е като истинска цица да го нагънеш и наместиш според формата на сЮтена, то си има параметри и трябва да уцелиш точната извивка на банела за да ти пасне. Поне при мен е така.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 21:59 от Чи лу

# 335
Като допълнение към въпроса на vivt да попитам и за мамография. Последно като бях на мамолог и каза, че след 40 години е препоръчително на 2-3 години да се прави мамография. След като му казах, че мисля да слагам силикон каза че не можело да се прави. Но някъде чета, че може знаели как, други мамолози казвали абсурд. Някой правил мамография с импланти може ли да сподели възможно ли е и къде я правят?

Прави се ядрено-магнитен резонанс.

# 336
Limonche не се притеснявай, ще изчезнат синините и ще станат още по-хубави!
Аз правих лазерна аблация на краката и краката ми бях целите в такива синини. Според мен си е и до човек, защото и на мен много лесно ми се появяват синини и бавно минават Sad

# 337
Аз им свикнах вече. А и се успокоявам, че всеки ден забелязвам, че се подобряват. От началото ми беше много стряскащо. И шевовете стояха някак по-плашещо. Явно при мен ще станат по-бавно нещата, но ще станат.

# 338
Следя с интерес за отговор на горните два въпроса.
И като стана въпрос за бельо. Сега съм на тази вълна. По-назад в темата се говореше за банели и че не е проблем да се вземе сутиен с банели и просто да се извадят. Харесах си един модел на Триумф за по-нататък, но е с банели. Не е проблем да се носи ако просто ги извадя? Освен опасноста от пробождане има ли друг проблем със сутиените с банели?
И да кажа, че наистина гърдите се подобряват с всеки ден. Днес моите ми изглеждат по-приемливи и реших да ги кача. Да уточня, че още са доста травмирани и ако някой се плаши по-лесно да не отваря. По-късно ще махна снимката.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 23:33 от Госпожа Стоянова

# 339
  • В царството на мечтите
#_limonche_ Благодаря, че пусна снимката. Винаги съм мислила че 500сс са МНОГО, ама като ги видях на теб са си нормални. Размера им е супер. Другото ще мине скоро

# 340
Стоянова,  благодаря Heart
boonboon, това с кубиците е много относително. Много зависи от височината и подгръдната обиколка. На 175 с 85 подгръдна са нормални, а хем имах старт чашка б. Не е като да съм нямала нищо. Но на нежно миньонче ще изглеждат огромни.

# 341
  • В царството на мечтите
Да знам аз съм висока 170 с гръдна 90 и се плаших, защото ми казаха че 620 ще ми стоят добре.  Но видях при теб, че си е нормален.

# 342
Да знам аз съм висока 170 с гръдна 90 и се плаших, защото ми казаха че 620 ще ми стоят добре.  Но видях при теб, че си е нормален.
Според мен ще са ти екстра. Аз си мечтаех да мога да сложа толкова, но основата на едната ми гърда не го позволява.

# 343
Лимонче, ще се оправят, не са толкова плашещи, колкото ни подготви преди снимката. За големината, супер е, на параметрите, които описваш, тамън. Ще видим на мен какво ще ми определят, аз съм 178, 60кг и подгръдна 82, май май, нещо подобно ще да е.

# 344
Лимонче, ще се оправят, не са толкова плашещи, колкото ни подготви преди снимката. За големината, супер е, на параметрите, които описваш, тамън. Ще видим на мен какво ще ми определят, аз съм 178, 60кг и подгръдна 82, май май, нещо подобно ще да е.
Пиши после да кажеш, какво са ти казали. На мен при първата ми консултация, Димитров ми предложи 375 с повдигане котва. Ако бях се съгласила съвсем щяха да ми малеят.

Общи условия

Активация на акаунт