Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 910
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Stefanigwen, не разбрах въпроса и за какви 2 години се споменава?
Докторът си оперира ежедневно както и още лекари в клиниката му.

Петенце*, бих те цитирала и като мое мнение!

# 541
Отказват, защото колкото и да са добри, резултатът зависи и от материала, който пациентката предоставя. Тоест, знаят, че резултатът няма да е топ и се пазят. Това си е мое мнение, то и аз бях лош старт и не ставам за портфолио😆

# 542
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,и това го има.
Пациентката е с проблемен "материал",които ще изисква допълнително работа.Не се знае какво ще излезе накрая колкото и добър да е хирурга.Някои лекари не искат да рискуват с трудното и рискованото.

И аз не ставам за портфолио.
Клиниката всичко води онлайн и имам профил с информация + снимки "преди"  и след. Опитах се да изтрия "преди",обаче системата не ми позволява.До такава степен не искам да ги гледам. Laughing

# 543
Отказват, защото колкото и да са добри, резултатът зависи и от материала, който пациентката предоставя. Тоест, знаят, че резултатът няма да е топ и се пазят. Това си е мое мнение, то и аз бях лош старт и не ставам за портфолио😆

Според мен всяка жена би трябвало да си дава сметка с какъв "материал" разполага като изходна позиция, а и Стоянов никога не дава напразни надежди. Обяснява доста подробно какво може да се постигне и какво не. Също така работейки толкова много години с различни жени, със сигурност успява да усети какви очаквания има даден пациент. Има хора с нереалистични очаквания, които си мислят, че пластичната хирургия е магия.
Но пък от друга страна, преди няколко месеца, буквално изгонил моя позната, която е с уникални гърди, но не достатъчно големи на нейн вкус. Казал й да си ходи и да му се обади след като роди.

# 544
Ооо, нямах предвид надеждите и очакванията на пациентката. Не ги идеализирайте толкова, все пак работят за пари, за много пари. Пазят си собствения имидж, не искат лоша реклама. А и Стоянов защо да се напъва с трудни и с неясен резултат случаи, като има пациенти за година напред?

# 545
И аз така мисля. Въпреки че съм от най големите фенове на Стоянов и все се чудя дали ще успея да си направя лифтинг при него и аз смятам че вече започва да се изморява и не му е нужно да се напряга толкова.
Той наистина е на доста години и няма никаква нужда да продължава с този ритъм.

# 546
  • Варна
Аз пък не го виждам като отказ.
Просто някой ти казва в очите на какво трябва да си готов и реално да знаеш риска от всичко, за да вземеш информирано и адекватно решение.
Аз сама за себе си си бях казала, че ако каже само импланти излизам и си записвам час, но има ли повече рязане и рискове-не съм готова.
На мен лично ми каза, че би било удоволствие да осъществи тази операция предвид определени специфики, но аз съм човекът който взема решението правим ли го.
Може и 2в1.
Просто си изказа неговото мнение-ако нещо се прави да е на 2 етапа, а ако не съм готова да поема рисковете и последствията не правим нищо и положението не е нещо извънредно и ненормално.

Снощи разглеждах снимки на д-р Димитров, който е в неговата клиника и даже оперират заедно.
Ами той смело слага само импланти на 2-3 степен. Но лично мнение-да, не ми харесво резултата. Това ми каза и Стоянов... мога и директно импланти да ти сложа, но резултата няма да е това което искаш и очакваш и няма да ти хареса.
Човекът за мен просто беше честен и откровен, а аз за себе си си бях казала, че на този етап на това няма да се подложа.
Реално той ми даде право на избор между 4 варианта като сподели кой за него е най-правилния с най-добър резултат.

# 547
  • София
За Димитров казах и аз, че нещо не ги прави като хората. Скоро някой беше доста пострадал от него. Дано жената се е оправила.

Стоянов някой красив ден като се видим на консултация ще се чувствам все едно се срещам със супер звезда. Толкова много съм чела и гледала от и за него Joy

# 548
И аз така мисля. Въпреки че съм от най големите фенове на Стоянов и все се чудя дали ще успея да си направя лифтинг при него и аз смятам че вече започва да се изморява и не му е нужно да се напряга толкова.
То точно това е малко като куриоз. Отиваш при най-опитния, търсен, известен и т.н., оперираш се и като дойде време за смяна, той се пенЦионирал.
При мен така стана с доц. Тепавичарова.
Стоянов отказва да сменя импланти сложени при друг доколкото чета, а с това какво показва и какъв пример дава на по-младите си колеги? После като се пенсионира, неговите пациентки къде да идат? Да им отказват ли подмяна, както той го прави?
Аааа, сеееетих сееее.... в неговата клиника няма да им откажат, нищо, че той вече не работи и се е отдал на екзотични почивки😆

П.п. Не съм ходила при него и не ми е отказвал операция.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 15:53 от Чи лу

# 549
Ако наистина отказва смяна на имланти не правени от него, много ми падна в очите...

# 550
То точно това е малко като куриоз. Отиваш при най-опитния, търсен, известен и т.н., оперираш се и като дойде време за смяна, той се пенЦионирал.
При мен така стана с доц. Тепавичарова.
Стоянов отказва да сменя импланти сложени при друг доколкото чета, а с това какво показва и какъв пример дава на по-младите си колеги? После като се пенсионира, неговите пациентки къде да идат? Да им отказват ли подмяна, както той го прави?
Аааа, сеееетих сееее.... в неговата клиника няма да им откажат, нищо, че той вече не работи и се е отдал на екзотични почивки😆

П.п. Не съм ходила при него и не ми е отказвал операция.

Много правилно. Караш ме да се замисля наистина…дали д-р Хатър няма да в по-добрият вариант. Все пак трябва да се мисли в перспектива. Макар че вече капарото платих за Стоянов…:cold_sweat:

# 551
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
С какво обяснение отказват да сменят импланти на чужди лекари?
И на мен ми звучи несериозно.Доктор ли си,си доктор за всички хора и проблеми.

# 552
Само за Стоянов съм чела, че отказва. Много жени са го писали и тук и във ФБ, така че явно не е слух или нещо моментно.

# 553
На мен ми е правил риплейсмънт,  като преди това бях оперирана от друг доктор с надмускулни импланти. Имах и трета степен капсулна контрактура. Към края на Ковид пандемията ми беше операцията.

# 554
  • Варна
Това за отказването и аз го чета в интернет пространството, а в същото време в профила му в инстаграм има не един случай на поправки от други клиники и лекари.

Общи условия

Активация на акаунт