Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 47 925
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Размерът не влияе на цената.

# 181
  • София
Поразровете се в предишните теми във форума. Има изобилие от информация.

# 182
Момичета , решила съм че ще си слагам .Само за тези спукани импланти много се притеснявам .

# 183
Благодаря ви момичета!
Започнах да се замислям и аз какво ефективно обезболяващо да си взема. Тук ми пускат в система, но не виждам голям ефект.
Аз лично пих Паратрамол всяка вечер, до края на втората седмица, за да мога малко да поспя, иначе нямаше как от болки. През деня изкарвах с по 2-3 Нурофена, Аналгин и Парацетамол на таблетки. Взимах и Афламил 2 по 1 прахче до към 10 ден, после останах само на Нурофен+Парацетамол още около седмица.

# 184
Започнах да се замислям и аз какво ефективно обезболяващо да си взема. Тук ми пускат в система, но не виждам голям ефект.
Аз си имах рецепта какво мога да пия, попитай док.
Паратрамол при нужда и Дескофен. Дексофенът при мен вършеше чудеса понеже главния ми проблем беше ужасното опъване на гръдните мускули. Той е точно за отпускане на мускулатурата е и с него цялото тяло ми се отпускаше.

# 185
  • София
В предишната тема някой се беше осмелил да попита, но не видях да има отговори.

Кога се върнахте към нормален полов живот?

# 186
Е, то нормален полов живот при всеки е различно. Ако някой стои като статуя ще се върне скоро, палавница ездачка ще почака повечко😆

# 187
  • София
Изсмях се с глас. Много се изкефих, хаха!

Имах предвид по-скоро кога се почувствахте готови? На първия месец или? Знам, че и възстановяването е индивидуално, но ми е интересно.

# 188
В предишната тема някой се беше осмелил да попита, но не видях да има отговори.

Кога се върнахте към нормален полов живот?
След 1 седмица

# 189
Аз не си спомням точно, ама мм едва ли е изтраял 2 седмици, абЦурТ😂

# 190
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Обадиха ми се от клиниката,че са изпратили рецептата на моята аптека и ги взех тъкмо.
Имам - Антибиотик, Хапчета против повръщане и гадене, хапчета против мускулни спазми, хапчета против болки(тайленол), хапчета против "спазми на нервите", крем за мазане.
Вече съм малко по-спокойна като знам,че са предвидили всичко.
В неделя трябва да започна и Арника таблетките,които ми дадоха още на консултацията.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 21:14 от Adoralova

# 191
Скрит текст:
Момичета да кача и аз едни гърди на 3ти ден. Много, много  не се виждат, но скоро ще кача и по-хубави снимки. Днес ми свалиха дренажите и чакам да ме изпишат. Чувствам се много  по- добре от вчера. И нямам търпение да видя гърдите в завършен вид.

# 192
Скрит текст:
Момичета да кача и аз едни гърди на 3ти ден. Много, много  не се виждат, но скоро ще кача и по-хубави снимки. Днес ми свалиха дренажите и чакам да ме изпишат. Чувствам се много  по- добре от вчера. И нямам търпение да видя гърдите в завършен вид.
Така дегизирани нищо не се вижда😅
Сигурна съм че ще са супер.Радвам се,че си добре🤗❤️
Всеки ден ще става по-добре.
Чакаме снимки🤗❤️

# 193
Ами за сега са така. Чак в понеделник мога да им свалям превръзките. Иначе сега са доста сини и не са много, много  за показване. Моят случай е по-особен и са доста травмирани.

# 194
Ами за сега са така. Чак в понеделник мога да им свалям превръзките. Иначе сега са доста сини и не са много, много  за показване. Моят случай е по-особен и са доста травмирани.
Няма нищо,скоро всичко ще бъде наред и ще им се радваш!♥️♥️♥️

Общи условия

Активация на акаунт