Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 192
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, попадна ми това стори на д-р Стоянов и не мога да не споделя с вас. Според мен резултатът е повече от перфектен, поне на мен страшно много ми харесват.

Мисълта ми беше, че за някои хора може би 400 кубика (390 в случая) звучат много, но са важни пропорциите на човека.

# 196
Много хубави са, точно големината, която и аз бих искала. Чудя се само, аз като съм с почти нулев старт, дали биха стояли толкова естествено?

# 197
Наистина са много красиви, преди малко точно се загледах в тях. Моята дилема е по-скоро Ментор или Мотива...

# 198
Петенце, в Инстаграма на доктора го има същото видео с обяснение как да се избере най-подходящата големина имплант.

# 199
Много хубави са, точно големината, която и аз бих искала. Чудя се само, аз като съм с почти нулев старт, дали биха стояли толкова естествено?

Аз съм с нулев старт - чашка А почти празна и той ми каза категорично 430 анатомични

# 200
Момичета, попадна ми това стори на д-р Стоянов и не мога да не споделя с вас. Според мен резултатът е повече от перфектен, поне на мен страшно много ми харесват.

Мисълта ми беше, че за някои хора може би 400 кубика (390 в случая) звучат много, но са важни пропорциите на човека.

400сс изобщо не са много,видяхте моите как станаха,а аз бях почти чашка Б,сложих 400сс и виждате резултата,изобщо не са големи,а тая мацка като я гледам си мисля че е била с нулев старт.

# 201
Наистина са много красиви, преди малко точно се загледах в тях. Моята дилема е по-скоро Ментор или Мотива...
д-р Стоянов не работи ли само с ментор или се бъркам?

# 202
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не искам това да звучи като критерий,но Мотива не са разрешени в Щатите (не отговярят на всичките им условия) и основно работят с Ментор.
Като знам колко са внимателни да не би нещо да се случи и пациентите да ги съдят за милиони,съм склонна да си мисля,че Ментор са по-добрата опция.

Лимонче,като големина ми изглеждат добре(честно казано числото 500 ми звучи огромно),а като поспаднат и се наредят,ще изглеждаш чудесно.Какви медикаменти вземаш вмомента?

# 203
То звучи голямо, но зависи от жената, на която ги слагат. На мен не ми се струват хич огромни. Даже може би ще ми малеят малко, но предпочетох да са хубави, но по-малки от очакванията ми. Ако бях държала на по-голям  имплант щяха да излизат на страни и може би нямаше да ми харесат.
От клиниката ми изписаха аугментин, мидокалм, сераза и дексофен.
А аз пия допълнително  магнезий, б12, снощи пих и аулин.

# 204
  • В царството на мечтите
  Здравейте и аз реших, че е време като не си харесвам гърдите да направя нещо в тази посока. Имам запазен час за 17.05 за операция. Спряла съм се на др. Енчев. Каза, че ще ми стоят добре или 620сс или 570сс, но зависило от мястото, което щяло да има за  основата. Не разбирам.
   На мен ми се виждат малко големи тези размери, но има и това, че в ханша съм голяма и мерките са ми големи по принцип на всичко без гърдите.

# 205
А имате ли увисване?

# 206
  • В царството на мечтите
#Чи лу офффф да и увисване има. Ще ги повдигаме

# 207
  • София
И на мен това ми звучи бая гърда. Вие с какви мерки сте?

# 208
  • В царството на мечтите
Висока съм 170см. и  съм 82кг.

# 209
Подгръдната колко е?

Общи условия

Активация на акаунт