Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 19

• 48 174
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Супер са, emilli, при кого ги прави? Simple Smile

# 496

Имам един въпрос към момичетата, които са с раундблок. Колко време отне да изчезнат неравностите около зърното?
Аз съм с раундблок - 2 месеца + 1 седмица по-късно, на едната гърда са напълно изгладени, а на лявата все още ги има, но минимални.

Относно синините - аз все още лекувам моите с физиотерапия. Доста са намаляли, силно се надявам скоро да изчезнат.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 18:50 от Violettt

# 497
Супер са, emilli, при кого ги прави? Simple Smile

Благодаря.
Анатомични,Политех 445,основа на импланта 13см.,проекция - средно висока .Началния ми старт почти нула.Нямам снимки преди.Оперира ме д-р Кънев във Вита.Направих само една консултация при него и след 3 месеца ме оперира.Всичко е много индивиуално.Нито един хирург не е магьосник.Аз съм изключително доволна от работата на Кънев и от отношението му.Тук името му почти не се спряга,явно не е толкова популярен,незнам,но определено съм доволна от резултата.Разбира се в началото изглеждаха доста зле.Нямах кръвонасядания и синини,но пък бяха доста криви,но всичко си дойде на мястото🙂.Иска се търпение.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 13:05 от emilli

# 498
Емили, мога ли да попитам колко си висока и колко ти е подгръдната обиколка?

# 499
Емили, мога ли да попитам колко си висока и колко ти е подгръдната обиколка?

Да,разбира се🙂
165,51кг.,под гръдна 73.Нося сутиени  70 и 75
Сега съм чашка Д.Избора ми беше между 395 и 445 кубика.Избрах втория🙂Първата седмица,когато имах болки и дискомфорт доста съжалявах за "лакомията" си,не защото бях разочарована от размера,а защото кожата беше много опъната и болеше.Сега им се радвам.
Тук съм прочела всички 19 теми по няколко пъти и разбрах от повечето дами,че много скоро започват да малеят.Затова избрах по-големия размер.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 10:02 от emilli

# 500
Браво, браво! Прекрасно са ти се получили.

По повод размера, много зависи. Аз много страдах че са по големи от колкото си го представях, а не можех да сложа по малки импланти без рязане на кожа. После ако се наложи в някакво бъдеще да сменям имплантите, задължително трябва да се увеличи размера.
Но преди всичко важното е да се харесваме Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 10:06 от Eli..........

# 501
Браво, браво! Прекрасно са ти се получили.
Благодаря,пожелавам на всички дами прекрасни резултати🙂

# 502
Emili, изглеждат страхотно! Определено си избрала правилния размер. Информацията ти много ме окуражи, аз също ще ходя при Кънев на консултация юни месец и се вълнувам.

# 503
emilli наистина много красив резултат!
Аз лично не съм ходила при д-р Кънев, но съм чувала положителни отзиви за него от познати.

# 504
  • София
Някой наскоро беше изпатил от него, но кой беше... ха, сега де!

И аз имам две познати, оперирани при него и двете много доволни.

# 505
  • София
Някой беше качил снимка по бански и се замислих ,да ви питам ,кога почнахте да ходите на басейн ,защото като питах моя доктор тпй каза ,че най добре -чак след 6 месец за да не пипна нещо. Не е ли много време това? И относно сутиените гледате ли да са по стегнати и придържащи или какъвто ви харесва такъв слагате ?

# 506
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Преди няколко дни бях на консултация при моя лекар и ми забрани сауни и басейни/море още 1 месец.
При нас сезона отдавна започна и ми се искаше да си развея силиконките на басейна вече.
В търсене съм на перфектният бански,който хем да акцентира върху бюста(това нещо никога досега в живота не ми се е случвало),хем да не е вулгарно и да има естетика.

Днес,ден 12. Ако не са чувствителните зърна,отдавна да съм забравила,че съм оперирана. Въобще откъм болка и възстановяване всичко мина с лекота за има,няма 3-4 дни.
Снощи спах на една страна,прегърнала възглавница за упора,стабилност и комфорт.Никога повече не искам да чувам за спане по гръб. Laughing

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 00:00 от Adoralova

# 507
Някой беше качил снимка по бански и се замислих ,да ви питам ,кога почнахте да ходите на басейн ,защото като питах моя доктор тпй каза ,че най добре -чак след 6 месец за да не пипна нещо. Не е ли много време това? И относно сутиените гледате ли да са по стегнати и придържащи или какъвто ви харесва такъв слагате ?

Аз бях на море 2 месеца след операцията, но ме съм влизала в морето. Бях си купила стегнати горни части на бански, които придържаха бюста, защото все пак, почти цял ден прекарвах по бански на плажа. За басейн аз не бих рискувала, специално за във водата.

# 508
Аз на месец и половина бях на рафтнг, на втория месец бях на море а на трети месец качвах Пирин, така, че всичко е до вътрешно усещане. Моя Док ми каза, че щом паднат коричките вече няма опасност от замърсяване - единствено да си нося сутиените и да не ги развявам много много на свобода Wink

# 509
  • София
Някой има ли представа как работи д-р Кънев? Дали и той “отлепя” мускула както процедира Стоянов? Честно казано това като че ли най-много ме притеснява. Не ми се иска нищо да се реже. В моите очи това означава по-дълъг период на възстановяване.

Бих отишла на консултация и при него.

Общи условия

Активация на акаунт