Пъзели 52

• 24 657
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Тони, много си бърза😁

# 91
  • София
Не съм по принцип, просто тези пъзели добре вървят Simple Smile

# 92
Радвам се:)

# 93
Spring on Park Avenue 1000 Galison

В очакване на пролетта в София.

Както винаги Галисън не разочароват, поне не и мен. Приятно предизвикателен.

# 94
Ето една шаренийка за отмора от 3000-ка:

Eurographics 1000 Asian Oil-painted Umbrellas

Изключително приятен. На живо цветовете са много по-хубави, но нямах търпение да чакам по-хубава светлина... Wink За първи път ми се случва да има едно парченце с почти откъснато уше, но с малко лепило оправихме работата.

И както бях обещала - ето един от предишните, които сме направили. Виждам, че май е от пътуващите, така че няма да ви изненадам...

Също ми беше много приятен. Единствено не ми хареса как е лакиран.
Ако някой случайно е виждал нещо друго с картинка от същия художник (Ячек Йерка), дали може да сподели? Любим е на мъжа ми, а засега май съм виждала само този и още един пъзел... Simple Smile

# 95
  • Варна
Йерка трудно ще го намерите на пъзел. Има някои негови неща, но са отдавна изчерпани. Има една дама в групите във фейсбук, която ги събира, но и тя намира рядко и трудно.

# 96
Йерка трудно ще го намерите на пъзел. Има някои негови неща, но са отдавна изчерпани. Има една дама в групите във фейсбук, която ги събира, но и тя намира рядко и трудно.

С малко повече късмет може би... Wink Важното е, че все някъде съществуват.

# 97
  • Варна
О, съществуват. Виждала съм от време на време нещичко в ибей на цена около 70-80 евро...

# 98
Хаха, като знам само за месец каква сума общо съм оставила в озон, това направо е нищо JoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye Благодаря за информацията!

# 99
Кукери
1000 части
Black Sea Puzzles

Хубав пъзел, миналата седмица го наредих, а имам чувството, че е минала цяла вечност Joy

Много навътре го приехте това с Магнолията, аз го прежалих отдавна пъзела. Един пъзел от 200, вече не ми прави особено впечатление...

Сега съм си отворила един от Magic Puzzle Company. Много яки парчета има, страшно много ми харесват, много са дебели и приятни и много интересни форми. Само сглобката ми е хлабава, но предвид формите в някаква степен е разбираемо.

# 100
  • София
апр, записала си се, душо, във файла, но без мейл Simple Smile ако искша, и на ЛС може да ми пратиш Wink

# 101
И аз се записах за изненадата от Тони.

# 102
Толкова интригуващо прозвуча всичко, че и аз се записвам Simple Smile)

# 103
Най-накрая пристигна последната ми поръчка:

Сигурно ще ми се смеете, но този ми е първият с 500 парчета. Astonished  Дори с 3000 имам поне 4... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Аз много харесвам с 500 парчета, даже ги предпочитам, но са в пъти по-малко от големите и няма особен избор. И сега си харесах един такъв https://artandfablepuzzlecompany.com/product/tale-of-two/ но виждам, че тази марка въобще не е влизала на българския пазар, че даже и в Европа трудно се намира, пък се позахласнах и ще го търся.
Иначе започнах последния Кастор, който имам /засега/. Ще го подарявам /за рд/, но толкова ми харесва /най-вече дребосъците/, че чак не ми се дава.

Общи условия

Активация на акаунт