💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 601
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 235
Човекът има нужда от специализирана помощ. Дори не е смешно.

# 2 236
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тоя Иван е абсолютен болен мозък и олигофрен. Защо ги гледаме тези простотии сега?!

# 2 237
Тоя малоумник с тая кола!

# 2 238
Емо май най-добре направи,като се отказа да участва в тази пародия тази година.

# 2 239
Знаех си, че трябва да почна епизода по-късно и да имам привилегията , да превъртя тая "забава"

# 2 240
Човекът има нужда от специализирана помощ. Дори не е смешно.
Със сигурност, всичко е в найлони, на специално място....

# 2 241
Човекът си има автомобилно ОКР Joy

# 2 242
Краси ще се инспирира за ново актьорско превъплъщение, гледайки Иван. Голям покемон е това момче.

# 2 243
Това нито е интересно, нито смешно. Тъпота до безкрай. Добре, че този не ми е мъж. Откачена работа. Санито да си го ползва със здраве.

# 2 244
Моя ММ, откакто беше почти изоставен на магистралата, вече мълчи😂😂😂Всеки си кара неговата си.

# 2 245
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дано тази драскотина, която забеляза, го разклати и извади от равновесие, та да паднат на играта и да си ходят да оправят колата, че вече трудно се издържат!

# 2 246
ЖДНБ... Хора, това не може да е истина. Да обичаш най-много купчина ламарини и на-много време да ѝ отделяш.
Това е сценарии.
Отхвърля ми го съзнанието.

# 2 247
  • София
От друга страна, ако всички бяха готини, нормални, неинтриганти и схемаджий, ние какво щяхме да обсъждаме тука Joy  Гледайте и приемайте "различните"...

# 2 248
  • софия
Идея си нямате колко добре разбирам Габито. Цял живот посоките са ми " насам и натам" и винаги проверката е с коя ръка пиша, че да задам правилната дума, а това отнема време.😀

# 2 249
Съседа заключва и по четири пъти се връща да провери,дърпайки дръжките и багажника.Място за паркиране от балкона се дебне.Та...толкова мании има,че тази ми е забавна дори.
Явор и половинка,много кухи.Не се сетихме,ама нарочно го направихме,е добре така преценихме.Smile

Общи условия

Активация на акаунт