💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 571
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
В очите на роднините и тиктокърските им фенове...Аз като бивша люлинчанка, отначало   докато не ги видях що за стока са, също им симпатизирах....но ме разочароваха.

# 2 101
Ами то няма лошо да имат самочувствие, но те не търпят критика и са адски надменни спрямо останалите. Не са хубави хора, видя се че се държат фалшиво.

Чудя се как Сани и Ванката се промъкнаха до 2- ро място?

# 2 102
Радка не и ли светна лампата, че Пепчо май доста неща забелязва във Вики и Явор. Та, невидим искал да е при тях, та много страст демонстрирали...
Явно тая суха, злобна скумрия Радина му е поумръзнала.
А с какво точно е преуспяла Радина в реалния живот.... домакиня в майчинство, Уауу върха на кариерната стълбица.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 23:42 от miss_sesilly

# 2 103
  • София

Чудя се как Сани и Ванката се промъкнаха до 2- ро място?
По терлици... Само Сани излезе суха от калта, в мир и любов с всички и така излезна,че най-хитро е постъпила..

# 2 104
  • София
Разбрах май защо Викси седи с гръб към гаджето- харесва си само ляв профил и  сяда навсякъде така . Днес бяха разменени и тя беше към него... Явно нямам грижи и имам време да забелязвам хахахах
Радина днес беше като соц лелка.. И това червило...

# 2 105
  • Велико Търново
По тая линия - на разочарованите, май доста минуси за Радина и Петър ще се съберат. Даже и да спечелят сезона, реално ще се окажат най-губещите.

Ванката малко по-малко да беше заложил тая вечер, и първи щяха да са даже. Satisfied

# 2 106
  • София
Какво стана ясно от този епизод:
Иван да чака 3часа за една снимка-нема шанс!
Иван, ако требва да кара само на трава,  че умре от глад!
Иван не лети!
Иван на дръво без коренье се не качва!
Иван да седи 10 часа у самолет-никакъв шанс...
А Сани, никой не я пита...за нищо...Той е центърът на Вселената и алфата и омегата!

# 2 107
Един нормален човек би се замислил и засрамил защо повечето хора са останали с толкова лошо впечатление за тях...Но Радина и Петър са такива нарциси и егоцентрици, че никога няма да разберат кое отблъсква от тях, а ще го определят като завист и злоба.
Горкото им детенце с такива отвратителни родители!

# 2 108
  • Sunshine state
Първо да кажа, че дупките, в които бяха разположили лицата на мъжете бяха супер нечестно разпределени и на едни жени се налагаше да целят много по-високо от другите. Второ - Радина много държеше да сипе жлъч по Криси и Артьом независимо дали отговорът й е верен или не, но да си каже. Злобата на Радка плоският задник няма край. Арогантни до безкрай. Иначе много обича Радка да обвинява в злоба другите. Трето - подсказването си след на Криси първия отговор беше нечестно и трябваше да бъде санкционирано. Саня е безхарактерна, никак не обичам такива хора.
Яд ме е на Криси, че не отговори правилно на въпроса за парите, защото  тук логиката беше ясна и очевадна. Все повече се убеждавам, че Здравко се опитва да саботира играта им - на този човек май не му се играе и ме е яд за Поля, защото тя ми е симпатична. Дано не отпаднат, но май, май.. 🙄
Изведнъж Иван и Саня започнаха съмнително добре да се справят с въпросите. Това с воайорството и Виктория беше направо.. 🙄 Егати идиотите.
Саня и Иван са абсолютни промити мозъци от Радина и Петьо, същото и с Габриела и Десо. Огорчена била Радина от Димана и Христо, понеже до сега демонстрирали обожание към нея. 😳😂
Ето ги и двамата цербера след играта:

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 03:39 от Pupitka

# 2 109
# 2 110
  • До морето
И все пак РиП са ми една идея по-приятни за гледане от Саня и Иван. Ужасно мразя прости, ограничени и безхарактерни хора, а тези двамата са еманация на всичко това. Изобщо не я съжалявам Сани вече. Сама си го е избрала този мъж, сама си го търпи, че си го и обича. Иван може да е наперен простак и да приказва тъпотии, но на Сани не й е неудобно от това, не е несъгласна. Напротив, в повечето случаи кима енергично с глава до него и потвърждава. Изобщо, тя е като жесто мимичен превод в ефир. Иван приказва, Саня върти очи,  кима с глава и прави муцуни до него в реално време, показвайки мнението си по всички въпроси.
А пък вчера на играта, дето не може да посочи име - такова поведение на плазмодии, направо ме отвращава.

Поля е другото ми разочарование от снощи насам - когато е под стрес плещи невероятни глупости. Дава някакви малоумни доводи в стремежа си да не се конфронтира. Водещите, обаче не я оставят на мира и накрая си казва истинската причина и в крайна сметка се омазва до ушите. Като това, че не иска с РиП на самотен остров, щото те имали много пари и нямало как да идат на почивка заедно..........🙄🙄🙄, ама и хъкъта-мъката, щото ни пратиха на номинации.

# 2 111
На кои викате Люлинци?
Не съм много активна в гледането и не пиша редовно, уж чета, но съм пропуснала.

# 2 112
На Плиткови😂, от квартал Люлин на Софето.

# 2 113
  • софия
На Плиткови😂, от квартал Люлин на Софето.
Завиждайтиииии! 😀

# 2 114
Ееее, ама как Люлин... Най - успешни, най-заможни, всичко най и... Люлин.

Общи условия

Активация на акаунт