💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 570
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Sofia
"Горката" Радка и Пешо - "горкан".. Колко ерудиран, интелигентен и извисен трябва да си, да живееш заради другите, и да си зависим от чуждото одобрение!? Не, благодаря!

# 2 116
  • ГО
Заради влиятелния си баща, Радина е израснала с илюзията, че всички я харесват. Предполагам, че повечето хора са ѝ се мазнили, “обожавали” и всеки, който е смеел да каже нещо негативно е бил обявяван за завистник. Тя не може да приеме, че някой не я харесва заради самата нея. Нея или я обожаваш, или не, щото завиждаш. Няма друго положение. Типично мислене на таткова принцеса живяла в балон. Той - гледа лошо и надменно, шефства над останалите, все едно са част от бригадата му.

# 2 117
  • софия
За лошо не знам, но замаяно да. Много ме плаши този негов поглед. Странен ми е. Жал ми е някак за Виктория. Според мен обича Явор, но някъде са се загубили в превода и в момента е една голяма мъка. Ако този човек не се постарае да направи крачки към нея и да покаже, че са един до друг в живота ще се разделят.

# 2 118
  • До морето
И на мен ми е тъпо за Виктория. Тя не е лошо момиче, прави всичко, за да получи одобрението му. А той много си е повярвал, че е постигнал каквото иска от живота и от тук нататък ще го дава по инерция. Грам не се вълнува от жена си, според мен, и няма никакво намерение нито брак да предлага, нито второ дете да прави, нито да излиза и на милимунда от дзена си.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 11:56 от Boho chic

# 2 119
В същност, Арти снощи много добре обясни взаимоотношенията на Явор и Вики. Че тя иска повече от него, и ако той не предприеме крачка е много вероятно да се разделят.
Много добро наблюдение над останалите имат Артьом и Криси. Димана и Христо също много добре са оценили другите двойки. Много се смях на най-ерудирания човек. Щях да падна. Но кой пък да е най-ерудиран, аз от такава страна не мога да ги разглеждам, защото не съм им слушала дълбокомислените разговори.
Общо взето, както сте писали РиП стреляха по Криси и Артьом защото не ги понасят и, за да ги засегнат.

# 2 120
Е той Пепко още от вратата, като влизаха Артьом и Криси им каза(не беше уж на шега), че победители са той и Радка, нямало смисъл да остават, били закъснели-цитирам по памет.

# 2 121
  • Пловдив
В същност, Арти снощи много добре обясни взаимоотношенията на Явор и Вики. Че тя иска повече от него, и ако той не предприеме крачка е много вероятно да се разделят.
Много добро наблюдение над останалите имат Артьом и Криси. Димана и Христо също много добре са оценили другите двойки. Много се смях на най-ерудирания човек. Щях да падна. Но кой пък да е най-ерудиран, аз от такава страна не мога да ги разглеждам, защото не съм им слушала дълбокомислените разговори.
Общо взето, както сте писали РиП стреляха по Криси и Артьом защото не ги понасят и, за да ги засегнат.
Точно така е,стреляха по тях целенасочено за да ги засегнат наранят,но както винаги става с техните камъни по техните глави.Но се видя,че единствените засегнатите и наранени от играта са точно те.

# 2 122
  • София
Във фейса му викат Хитър Петър Satisfied

# 2 123
Наистина Радина и Петър ги очаква невероятен сблъсък с реалността като излезнат от предаването и видят всеобщото негативно мнение за тях. Радина за мен вчера удари дъното след изказването и че на тях трябвало да завиждат защото обиколили света, били образовани и се реализирали в професията. Та тя е безработна. Разбирам човек да има его, но тяхното минава всички граници. На всяка една жена, която е била в стаята и не и каза нищо относно този коментар им пожелавам да не спечелят. Не е възможно да има толкова безгръбначни и прости хора в тази държава. Александрина и Феодор бяха перфектния пример за хора, които им бяха близки на Радина и Петър и избягаха далеч от тях като видяха що за стока са. Радина няма ли срама да обвинява Артьом и Криси в лицемерие при положение, че с влизането им мъжа и каза, че ще ги изгонят веднага и на следващата игра на жените коалицията и буквално открадна спечелена игра от Криси с отнемането на точки. Толкова са вглъбени Радина и Петър и коалицията им да извадят очите на Артьом и Криси, че изписаха вежди. Не им е нужно на последните да спечелят формата, защото толкова позитивно мнение има за тях, защото се противопоставиха на РиП, че си преизпълниха плановете от участието си.

# 2 124
Здравейте Simple Smile отскоро се загледах по-сериозно в предаването. Петър и Радина са ми мега неприятни, но не разбирам на какво отгоре е това самочувствие, което имат. С какво се занимават? Видях сега, че сте коментирали, че тя е дъщеря на баща си. Идва от богато семейство ли, че се смята за кралицата на света? И този Петър с неадекватния поглед каква професия има?

Много симпатични са ми Криси и Арти, както и Димана и Христо. Сани също е много мила и добра жена, но от мъжа й ме побиват тръпки Grinning

# 2 125
Димана и Христо били най -ерудирани😂а Димана не знае какво е това “ерудиран”

# 2 126
Здравейте Simple Smile отскоро се загледах по-сериозно в предаването. Петър и Радина са ми мега неприятни, но не разбирам на какво отгоре е това самочувствие, което имат. С какво се занимават? Видях сега, че сте коментирали, че тя е дъщеря на баща си. Идва от богато семейство ли, че се смята за кралицата на света? И този Петър с неадекватния поглед каква професия има?

Много симпатични са ми Криси и Арти, както и Димана и Христо. Сани също е много мила и добра жена, но от мъжа й ме побиват тръпки Grinning
В началото и на мен ми бяха фаворити, обаче това с алкохола ме отказа, та те се показаха като алкохолици, най-вече тя. Отгоре на всичко е учителка. То човек може да пие, ама да го каже по този начин, за мен е голяма грешка.

Относно Пепчо, има фирма за ремонт. Радка има власт.

Санито, в началото все си виках, не заслужава това, ма тя се показа безхарактерна и влюбена, че вече освен да се шегувам с Ванкови, нямам друго отношение.

# 2 127
Ама каква власт има Радина? Баща й да не е депутат някой?

Димана и Христо ли са алкохолици? Щото нали Димана е учителка.

# 2 128
  • софия
Да не си мислите, че РиП ще се впечатлят от хорското мнение като излязат. По-вероятно е да кажат, че всички им завиждаме за "страхотния" живот, който имат. Ще отидат на някоя почивка, за да си вдигнат самочувствието, ще качват снимки с определени двойки, за да докажат, че всъщност са били много харесвани и така Simple Smile

# 2 129
Единственото същество, което гледам с божествено обожание е котанката ми. 😂

Общи условия

Активация на акаунт