💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 569
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Асеновград
Ей ,, завистливки,, как може за Радка ,, веяната скумрия,, така да говорите. Та тя е интелигентна , реализирана, свят е видяла....Тайничко я обожавате....Голямо самочувствие.
Все повече харесвам Поли и Здравко , на фона на повечето вътре.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 15:42 от Кака Данче

# 2 131
Мисля, че Димана и Христо говорят така за алкохола, защото си почиват без децата го употребяват. Все пак имат сериозни професии и не мисля, че си позволяват всеки ден. Мои догатки, разбира се.

# 2 132
  • София
Ако са големи любители на алкохола/да не кажа друго/, щеше да си проличи...Другите щяха да ги нарочат и изхвърлят доста рано.Така само от една дума на Христо, не мога да си направя генерален извод, че са такива.

# 2 133
  • София
Баща ѝ на Радина е бил дългогодишен шеф на Агенция Митници, преди това е бил главен секретар на МВР, както и е оглавявал МВР-тата в няколко града, доколкото помня. Съответно и сватбата им е отразена в медиите като "Главният секретар омъжи дъщеря си".

А Петър си се занимава със строителство и по-точно алпинизъм от доста млад, защото и във Форт Боаяр беше представен така и имаше визитка.

# 2 134
  • У Диспансера ...♥♥♥
Виктория и Явор се засегнаха също, още си живеят в фалшивия балон че всичко им е наред, а само секса виждам да ги свързва.Те само игрите не си били взимали, иначе всичко си им е перфе. Димана си каза всичко както си и беше на сърце и излезе лицемерка 😄 Според мен заради Алекс и Фео, се настрои още повече срещу Плитките.
Толкова злобни и подмолни хора рядко се срещат, като Радина и Петър. Явор ми е същия като тях, там Виктория се води по него както явно е и в живота им. Виктория и Георги показват, че имат собствено мнение за разлика от Габриела и Десо. Иван и Сани, даже не ми се коментират.
Здравко и аз смятам че вече иска да си ходи, той и знае че е въпрос на време, единствения начин да ги спасят е ако са пред телевизора с Артьом и Криси.
А и К, браво на тях, наистина ще излязат като победители дори и да не спечелят. Понеже са доста силни в игрите и Плиткови място не си намират.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 11:50 от Нарцисчева

# 2 135
Изчетох Ви!
Много отровна обстановка се заформи в къщата.
Димана и Христо, затвърждават мнението ми, че не са особенно интелигентни.
Честно незнам кой искам да си тръгне тази седмица, може би Радина и Петър. Оказа се, че той е гнилата ябълка в тяхната двойка и останалите не го харесват.

# 2 136
Радка не и ли светна лампата, че Пепчо май доста неща забелязва във Вики и Явор. Та, невидим искал да е при тях, та много страст демонстрирали...
Явно тая суха, злобна скумрия Радина му е поумръзнала.
А с какво точно е преуспяла Радина в реалния живот.... домакиня в майчинство, Уауу върха на кариерната стълбица.
Ако моя мъж направи такъв коментар няма да го приема за нормално.

# 2 137
Радина от тази вечер: мен ме разочарова Димана, тя ме гледаше с обожание… тези хора наистина се имат за някакви титани, за нещо повече от другите.
Много са си повярвали! Димана хубаво казс, че за нищо не им завижда!

# 2 138
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия Плитки ги виждам за сефте ама са ми толкова антипатични, че даже от любопитство не съм им отворила инстаграма, а те завиждали им на пътуванията хората 😂

# 2 139
Димана и Христо не са ми особено симпатични, но не мога да им отрека, че са здраво стъпили на земята, знаят си цената и мястото. От тази позиция Димана си каза каквото си мисли, без да й пука особено.
Същото е с Викси и Георги - тя е малко лигава, но пък има зад гърба си семейство, което да й покрива претенциите. На тази база има самочувствие.
Сани много добре усеща настроенията във вилата. Не е толкова глупава, че да не вижда защо са така подбутвани. Едва ли й допада тази роля, освен това е наясно, че при първа възможност ще ги изгонят. Затова не ще да генерира допълнителна омраза.
Габи, според мен се ласкае, че такива "височайши" личности като Радка и Пепи ги коткат, отплаща им се с преданост.

# 2 140
Изгледах и аз, благодарение на Мари ❤

Много грозна игра и най-кофти впечатление ми направи, че дори и след като приключиха с въпросите, продукцията уж много държеше двойките да разберат в коя категория са били “победители” и кой как е гласувал. Ами много грозно! С това показват, че предаването се  превръща в тип биг брадър, което според мен е негативно, защото много хора, включително и аз в това число, го харесвахме точно, защото не е такова и ги няма тези интриги.

В интерес на истината, това е първият сезон, в който се откроява такова съперничество между определени двойки. Първият сезон за мен беше най-добър, там даваха възможност и спасяваха и много силни двойки, защото преценяваха, че е добре да се дава шанс, а тук, ако примерно Кристина и Артьом излязат на телевизора, моментално ще ги изгонят.

# 2 141
Аз съм склонна да вярвам, че Димана не е показала явно, че не харесва Петър и Радина. Което обяснява учудване на Радина.

# 2 142
Нищо чудно да се окаже, че Димана не е гледала с обожание и Пепкото😂
Не ми харесва подвикването на П към Р, някак махленско ми е.

# 2 143
Аз пък не мога да разбера какво се очаква когато не харесваш някого. Радина може би смята, че трябва да я подминават като знак или да са груби с нея, какво? Нормално е като възрастни хора да се държат възпитано и да могат да провеждат някакви разговори, въпреки различията си.

# 2 144
Tя просто не може да възприеме факта, че е възможно да не е харесвана. Мозъкът й не успява да обработи подобна данна.

Общи условия

Активация на акаунт