Пфу, че безхарактерни хора това Иван, Санито и Габито. И жалко, че Виктория и Явор са толкова гъсти с тези нарциси.
Този Петър май е хвърлил око на Виктория. Явор и Радина да внимават, хаха.
И пак да се върна на Радка. Значи Криси и Арти били лицемери, а вие какви сте? И после газ пикае Радка. Ето, Арти и Кристи бяха най-споменавани в отговорите и събраха най-много негативи, но не показаха слабост пред останалите, докато на Радка и Пешко им потънаха гемиите, особено плиткова, която направо се тресеше от яд.
Дано не спечели двойка от нейната коалиция, това ще е падение за този формат! Досега такива двойки не е имало в Един за друг!
Иван е другото дъно от епизода. Този селски бек да е благодарен на продукцията, че иначе отдавна да са излетели от къщата. По-подпирана двойка от доста време насам не е имало. Помилваха ги въпреки че бяха изгонени. След това Иван получаваше брутална помощ от Краси в поредица от игри и след всичко това разкарвача на банички има наглостта да каже, че се вписвал по-добре от Криси и Арти, хахаха. А Поля и Здравко били ремарке. Е, ти Ванка си гюзлеме!
Вики и Явор бяха най-близо да си вземат играта, останалите двойки яко се разминаха. Изненадах се, че толкова опитни и добре познаващи се двойки като Криси и Арти и Радина и Петър дадоха само едно съвпадение. Но не е приятна играта, факт и дори и уж най-добрите в битките се провалиха.
А това с най-ерудираната двойка за Димана и Христо изби рибата. Аз ги харесвам, но за мен те са сред най-малко ерудираните двойки вътре.
Това само показва какво е нивото вътре в къщата.
Аз за най, най-ерудирана двойка не бих посочил нито една двойка, защото реално няма такава. Но все пак Криси и Арти се отличават от останалите, най-малкото заради хубавия изказ и плавна реч която имат и заради по-богатия запас от използвани думи в изреченията...
? Вие пък сте много интересни.