💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 564
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Много гадна игра след която ми се затвърди мнението за Радина и Петър и то е негативно, съжалявам драги ми инфлуенсъри! Злобни сте и също така много надменни! Дадох им една седмица шанс, но явно изначално си беше мисия невъзможна. Тази Радина може ли да е толкова нагла? Как само строи послушните овчици от нейната коалиция и започна да се изтъква пред тях колко са велики: Аз, Аз, Аз, Аз и те само кимат, особено онази изтривалка Сани.
Пфу, че безхарактерни хора това Иван, Санито и Габито. И жалко, че Виктория и Явор са толкова гъсти с тези нарциси.

Този Петър май е хвърлил око на Виктория. Явор и Радина да внимават, хаха.
И пак да се върна на Радка. Значи Криси и Арти били лицемери, а вие какви сте? И после газ пикае Радка. Ето, Арти и Кристи бяха най-споменавани в отговорите и събраха най-много негативи, но не показаха слабост пред останалите, докато на Радка и Пешко им потънаха гемиите, особено плиткова, която направо се тресеше от яд.
Дано не спечели двойка от нейната коалиция, това ще е падение за този формат! Досега такива двойки не е имало в Един за друг!

Иван е другото дъно от епизода. Този селски бек да е благодарен на продукцията, че иначе отдавна да са излетели от къщата. По-подпирана двойка от доста време насам не е имало. Помилваха ги въпреки че бяха изгонени. След това Иван получаваше брутална помощ от Краси в поредица от игри и след всичко това разкарвача на банички има наглостта да каже, че се вписвал по-добре от Криси и Арти, хахаха. А Поля и Здравко били ремарке. Е, ти Ванка си гюзлеме!

Вики и Явор бяха най-близо да си вземат играта, останалите двойки яко се разминаха. Изненадах се, че толкова опитни и добре познаващи се двойки като Криси и Арти и Радина и Петър дадоха само едно съвпадение. Но не е приятна играта, факт и дори и уж най-добрите в битките се провалиха.

А това с най-ерудираната двойка за Димана и Христо изби рибата. Аз ги харесвам, но за мен те са сред най-малко ерудираните двойки вътре.
Това само показва какво е нивото вътре в къщата.

Аз за най, най-ерудирана двойка не бих посочил нито една двойка, защото реално няма такава. Но все пак Криси и Арти се отличават от останалите, най-малкото заради хубавия изказ и плавна реч която имат и заради по-богатия запас от използвани думи в изреченията...

# 2 146
  • софия
Даденото им време за отговор, или по-скоро липсата на достатъчно такова, попречи на няколко двойки да си вземат играта. Но целта беше да се разбута кошера и да има интрига (не че досега нямаше).
И знам, че колкото и да искаме РиП да отпаднат, те ще останат още да тровят атмосферата.

# 2 147
  • софия
Много ми се ще Поли и Здравко да си вземат играта днес и пред телевизора да са Пешо и Радка и Вики и Явор. А Арти и Криси супер двойка. Ех, мечтииии.  Виктория за мен е добър човек. Не я видях да съска и злобее. И пак в мечтите от тези две двойки ми се ще Плиткови да изхвърчат.
 Да, да, знам.  Спирам да пиша и слизам на земята.😀

# 2 148
  • София
Аз преди предаването следвах в инстаграм Радка и Пешко, правят прекрасни снимки от местата, на които пътуват. Обаче както се казва, като си отвори човек устата и... отвратителни селски души са, язък им за претенциите.
Малко ще съм лоша, обаче не знам дали Пешо не е толкова "влюбен" в Радка заради баща й, защото тя наистина няма хубави черти ( да се изкажа политкоректно) и според мен точи лиги по Викито.

# 2 149
Аз не че ще изненадам някого, но сме работили с тях в ролята им на инфлуенсъри и мога да потвърдя, че са също толкова неприятни и на живо, в професионални взаимоотношения, колкото и на екран.

# 2 150
Пешо, изглежда тотално е бъгнал, да признае в ефир че иска да воайорства в двойката на Явор и Вики. И на Радка, трябва да и е светнала не лампа ами цяла инсталация, че нещо куца и той харесва друга жена. Но тя, горката, толкова е заета да се оплаква, че и завиждат, че подминава проблемите в семейството си.

И аз мисля Криси и Артьом за най-ерудирания от тук присъстващите. Наистина имат изказ и речник.

# 2 151
За човек, който се смята за голям стратег и много ерудиран и интелигентен, Радина е рядко късогледа.

В едно и също изречение казва как още не може да преживее, че Криси си е позволила ултимативното престъпление да вземе пари от нея на ПЪРВАТА й игра, но също така Поля нямала право да ги държи отговорни, че ги номинирараха за изгонване. Че се и опита да заъврти последния си вот за извинение и подадена ръка, вместо да признае, че просто искаше да изгони Алекс и Фео.

За Криси и Артьом няколко неща могат да са верни едновременно. Реакциите им са отработени, наясно са как да се държат и все пак са си сплотена двойка. Разбирам и защо Радина и Петър им се дразнят, това е поведението, което искат да презентират, но не успяват, заради високомерие. За да манипулираш публиката и аудиторията ти трябва малко повече в репертоара от "ми много пътувам и всички ми завиждат".

Викси ми беше изненадващо симпатична последния епизод, сякаш се поотпусна, вече не дудне толкова и като цяло си мисли с нейната, колкото и да е празна, глава.

# 2 152
  • София
Да напомня ако случайно все още някой не е разбрал:
Епизодът е днес, петък от 20:00 ч. А не утре, събота!

# 2 153
Радина и Петър, може да са противни и всеобщи дразнители, но не мисля, че имат проблеми във връзката. За мен те, като двойка са доста балансирани и се разбират добре. Отделно той постоянно и прави комплименти и я кара да се чуства желана и харесвана.

# 2 154
  • София
Димана и Христо, само да не прекаляват вече със споменаването на децата.. То е ясно че всеки си обича децата и им липсват, но другите които са с деца, не го правят и може да използват това, като коз срещу тях и под предлог,че много им липсват и искат да си ги видят по-бързо , да ги изгонят, ако се окажат номинирани.

# 2 155
  • София
Радина и Петър, може да са противни и всеобщи дразнители, но не мисля, че имат проблеми във връзката. За мен те, като двойка са доста балансирани и се разбират добре. Отделно той постоянно и прави комплименти и я кара да се чуства желана и харесвана.
Ама дали щеше да й прави тези постоянни комплименти, ако баща й не беше бивш шеф на МИтниците? Щото хем комплименти, хем иска да гледа Вики и Явор как правят секс..
Как ги събра Радка да им обясни, че са пример за подражание, тия хора още са в соц-а.

# 2 156
Имам чувството, че при Люленци между самите тях има състезание кой повече се харесва. А т. н. комплименти между тях, са  ми по скоро лицемерни, отколкото че си правят един на друг импулсивно. При тях всичко е роля.
При Димана и Христо, ми бият на инфантилизъм с това дуднене и плачене за децата. Ми на всеки са му мили неговите, на всеки му се е случвало за даден период да не е до тях. Но повечето не са като скачени съдове за децата си. При тях е по-скоро да умилим публиката и двойките, "че ако стигнем до телевизора да не ни гонят". На фалш ми прилича.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 16:53 от Тумбел Нехранимайски

# 2 157
Ама дали щеше да й прави тези постоянни комплименти, ако баща й не беше бивш шеф на МИтниците? Щото хем комплименти, хем иска да гледа Вики и Явор как правят секс..
Как ги събра Радка да им обясни, че са пример за подражание, тия хора още са в соц-а.

Ами кой да иска да гледа, Санито и Иван ли Joy? Вие пък сте много интересни.
Аз на негово място, също тях щях да посоча, като ще се гледа да е нещо що годе добре изглеждащо!

# 2 158
  • София

Той все пак е бил шеф, когато вече са били заедно, но преди това също е бил на високи постове. В онази история, която разказаха как Петър размятал двама, защото имитирали целувка към Радина, прозираше една недосегаемост. Знаел си е, че последици няма да има.

# 2 159
Той на шега го е писал, вий не разбирате неговия хумор. Нал така го оправдава Радка😂

Общи условия

Активация на акаунт