💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 549
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 160
Ооо, сега се сетих Рада и Пешо откъде са ми познати. Те яко постваха снимки в групата за пътувания във ФБ.. Ех, а как им се възхищавах на тези и им се радвах, а те какви злобни хора са в действителност... Лоша услуга са си направили с това участие.

Криси и Арти са най-ерудирани, да. Имат най-хубав и богат изказ. Не ги знам дали са лицемери, но пък са все усмихнати.  Кефят ме! А злобичките с плитките колкото и ларж да се опитват да го дават, не им се получава. Пепи е напълно луд да признае, че точи лиги по Виктория и то в национален ефир..

# 2 161
Това, че Пепчо харесвал Виктория е пълна глупост! Щом го има въпроса, трябвало е да отговори, независимо кого каже. Ако беше казал други, пак ли щеше да има коментари от сорта? То и аз, признавам си, бих наблюдавала тях, щом толкова се говори за тяхната връзка, защо пък не! А сега да не кажете и ти си падаш по Явката, че ще припадна пред екрана Satisfied Satisfied

# 2 162
  • София
Абе той Петърчо не го слуша много, много главата. Явно той е постоянно на върбата, кой знае какви треволяци пуши... Може и за това да не е много харесван, но аз като го гледам с тази усмивка, сякаш е дзен и някъде далеееч, далееч в 'нирвана зоната' Grinning

# 2 163
Е па може и Пепчо да си пада по Явор, то в днешно време, вече не знаеш къф заек ще изскочи от храста😂😂

# 2 164
  • София
Оххх шъ мъ уморите Joy Пешо- наркоман и гей ли го изкарахте..

# 2 165
  • София
Е, шега беше това за воайорството. Но се видя, че на Радина не ѝ стана приятно - Вики е много атрактивна и излезе така, сякаш Пешо точно заради нея така е отговорил.

# 2 166
Въпроса беше не беше ли "Ако можеш да си невидим коя двойка ще наблюдаваш?"
Пешо, отговори Явор и Викито, защото щяло да му е интересно какъв ще е секса между тях, защото били много тренирани!
А спокойно може да кажеш някой друг, за да разберат какво мислят за нас, или за да науча нещо скрито понеже са по-прикрити.
Та от там е за воайорството(понеже аз използвах тази дума) и т.н. Той директно изстреля секса на челна позиция, а просто можеше да каже Арти и Криси, за да ги разоблича какви лицемери са!Например.

# 2 167
Виктория е най-секси от всички жени. Та това мъжете да я заглеждат и харесват си е най- нормалното нещо. Сякаш мъжете като се оженят стават коне с капаци и не поглеждат настрани, айде сега.

# 2 168
Виктория е най-секси от всички жени. Та това мъжете да я заглеждат и харесват си е най- нормалното нещо. Сякаш мъжете като се оженят стават коне с капаци и не поглеждат настрани, айде сега.
Абе, че е тунингована - така си е.
Ама колко са смотани с мъжа й не е истина. Пък и нямат никакви чувства един към друг, но поне не са толкова злобни като Пешко и Радинчето.
Вчера какви глупости ръси - колко интелигентна била. Да се смееш ли, да плачеш ли.

# 2 169
  • Sunshine state
Да ме извинява Радина, но не само, че не я намирам за хубава, ами да не кажа и, че ми е грозновата. Някой спомена веяна скумрия - а, баш! Мяза на чироз в тялото - плосък увиснал задник, ухапано от комар за гърди, в лицето пък е толкова безлична, че е като сива мишка и няма и да я забележиш. Тоя конкурс дали не го е спечелила с на баща си парите крадени, че все пак знаем как е при митничарите? Пропътували половината свят с на хората парите и се гордеят с това.. Кво да кажа? А тая фирма Петьо, дето я има? Все едно сам си я е градил, айде бе! Пари при пари отиват, знаем ги нещата. Хората не ви завиждат, а ви ненавиждат, защото са наясно със схемите и в реалния живот и тук в предаването, Радке.

# 2 170
  • София
Виктория вчера беше с чувал и не беше чак толкова секси Simple Smile)Даже обсъдихме , че нещо е различна и чак тогава видяхме торбестата дреха Simple Smile)
Пешо може да пуши или дриги работи ,все пак трябва да издържи това кречетало със съмочувствие.. А Димана да и трябва алкохол след една смяна с толкова деца Simple Smile)

# 2 171
  • Sunshine state
Това с алкохола ми се вижда раздухано и не мисля, че са някакви пиянки. Симпатични са ми Димана и Христо, макар да не ми харесва как е тръгнала връзката им. Обичат си се и са забавни.

# 2 172
Тая пък Радка защо си мисли, че всички им показват обожание. Не е в час жената…трябва ли психо преглед определено. Много жалко колко заблудени има като нея, че си мислят, че са пример за подражание в обществото. Опазил Господ да ни е пример тя и мъжът й.  И най-жалкото, че св успокоява, че хората, които не я харесват й завиждат…Абе дистанцирай се малко и си погледни ценностите и поведението бе жена!

# 2 173
Не знам какво припадате по Адреналинката.Наблъскана със силикон и филъри,но пак е захабена.Аз,не намирам нищо,което за я отличи.За ралика от Криси😊

# 2 174
  • Sunshine state
И аз смятам, че Виктория изглежда прекалено изкуствено и "напомпано", ама нали сега това е на почит. За мен например Поля и Виктория са в пъти по-хубави от нея. От толкова процедури дори има състарен вид.

Общи условия

Активация на акаунт