💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 491
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 190
Забелязвате ли колко вяло бива посрещнат водещия Краси. В началото - у, а, ура, пляскане, смях, екзалтация, а сега мхм, криви усмивки, отегчени погледи, едно две плясвания с ръчички....Stuck Out Tongue Winking Eye
На всички ни е криндж...

# 2 191
Да не се счита за спойлер, нямам идея какво ще стане, но представете си РиП номинирани, а КиА супер двойка с право на избор JoyJoyJoy

# 2 192
Висяла съм по този начин и забелязвам, че супер неправилно са се захванали мъжете. Кръста на всеки виси надолу, а е много по-стабилна поза, ако се бяха захванали здраво за платформата и с цяло тяло да я допират (не знам дали се разбира какво имам предвид 😂)

# 2 193
И на мен ми прави впечатление, че не са се хванали добре. На тренировките сме висели така (треньорите бяха под въздействието на Игри на волята 😂 ) и разковничето е в захвата на краката и положението на кръста.

# 2 194
От сега ви казвам, ще спечели двойка от коалицията и ще спасят РиП. Толкова е малоумно това предаване.

# 2 195
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче ужасно впечатление ми правят сумите за двойка на седмицата. Когато Ванкови станаха двойка сумата беше 4к+ и си мислех, че с напредване сумите ще растат, обаче от колко седмици все са почти двойно по-ниски.
Това е само за Ванката, останалите могат да си гледат работата. Joy То не е смешно де.
И аз искам А и К двойка на седмицата и номинирани две двойки от другата коалиция, но няма да се получи така като гледам.
И тази игра не е на Ванката. Тежка и опасна, кой знае какво може да си повреди човекът. Може да си навехне някоя ръка или крак или недай Боже да се изпусне и да падне да се потрОши целият! Да не забравяме, че и суха торта е опасно да се яде, защото може да се задави.

# 2 196
От сега ви казвам, ще спечели двойка от коалицията и ще спасят РиП. Толкова е малоумно това предаване.
Сакън!! Аз съм позитивна, че някой от опозицията ще спечели 😁
Те казаха ли какво е предимството на супер двойката? Или то е еднакво винаги

# 2 197
"Кой ми е най-хубав, кое носленце, коя веждичка..." сериозно ли такива разговори си водят зрели хора? Не е за мен това, много са ми инфантилни А/К. А че играят, играят.
Иван как не чувства грам неудобство да е 2 метра човек, а такова мекотело и мърдА.
На Иван колата, но на Явор спорта му е най важен. Пък пръв взе да мрънка нещо, тренираният. 😁
Яд ме е за Поля и Здравко.
Жоро го съжалявах с тази жена, но май са си лика прилика. Ако не е тя да го тласка малко напред и да му вдъхва сили и той е като Иван - мрънкало.
Дечето ми е много приятен, обран и се възхищавам на търпението към тази негова женичка.

# 2 198
Сакън!! Аз съм позитивна, че някой от опозицията ще спечели 😁
Те казаха ли какво е предимството на супер двойката? Или то е еднакво винаги
Зависи кой спечели, според това ще кажат🙄

# 2 199
  • София
Христо пък е много лабав....За неговата професия трябва да е като тюлен от специалните сили. Ама ако само спасява котки от дърветата..е така

# 2 200
Стискам палци за Поля и Здравко. Много е кофти хернията. Разбирам и Поли, че не би рискувала здравето на бившия си настоящ съпруг 😃

# 2 201
"Кой ми е най-хубав, кое носленце, коя веждичка..." сериозно ли такива разговори си водят зрели хора? Не е за мен това, много са ми инфантилни А/К. А че играят, играят.
Зрелите хора също имат нужда да се почувстват като тинейджъри във връзката си 😁

# 2 202
За първи път очите на Пешо Люлински не са цепки.

# 2 203
Хаха останаха най-големите инати. 😁

# 2 204
  • София
Значи Явор подари играта на Плиткови, обаче Петър бил най-силният мъж. Я пак, че нещо не разбрах?

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 21:43 от Госпожа Лютичe

Общи условия

Активация на акаунт