💖 Един за друг 💖 Сезон 4

• 178 489
  • 2 984
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Все на втория етаж
Ядосах се на себе се, защо си губя времето да ги гледам.

# 2 296
Димана и Ицо очаквах да подкрепят Поля и Здравко

# 2 297
Горко му на Христо щом чисти след 3мата😬

# 2 298
  • Сливен
Ако следващият път Димана и Христо са пред "Тв"то, с някоя от другите двойки-определено те ще си ходят.

# 2 299
Епизодите до края ще са тегави, останаха малко и вече забавлението ще отстъпи място на желанието за победа.

# 2 300
  • Където морето целува небето...
След Поля и Здравко, коалицията ще изгони Христо и Димана и Криси и Арти. Попаднат ли пред телевизора са пътници. После ще "горят" двете младички двойки, като двойката плазмодии Сани и Иван, ще си ги пазят като най-най-слабите противници. Финал Плиткови, Плазмодиеви и Секси двойката.
Нищо не знам за финала, не е спойлер, само си разсъждавам.

# 2 301
След Поля и Здравко, коалицията ще изгони Христо и Димана и Криси и Арти. Попаднат ли пред телевизора са пътници. После ще "горят" двете младички двойки, като двойката плазмодии Сани и Иван, ще си ги пазят като най-най-слабите противници. Финал Плиткови, Плазмодиеви и Секси двойката.
Точно!

# 2 302
  • софия
Яд ме е за Поли и Здравко, хубава двойка са и ми беше приятно да ги гледам.
 Единствено шанс виждам, ако вкарат изгонени двойки, както го правят всеки сезон. И викси и Георги да продължават да гласуват със сърцата си. Инак играта е предначертана.  Скучно и тегаво ще е до финала.

# 2 303
  • Все на втория етаж

Съгласна съм. И аз така мисля. Ама ме хваща яд да ги гледам. Досега не съм имала такива епизоди от предаването..Просто Радка и Петър са ужасни. Само се чудя секси двойката на финала, пак ли ще смигне на Пешко и ще му подари победата ?   Виктория ми е лигава, Явор ми е мекотело и той...

# 2 304
  • София
Поздравления за Поля и Здравко! Те са доказателство, че бракът е една фиктивност и дори без брак пак е същото, когато има любов и разбирателство! Heart

# 2 305
Единствените, които искам да върнат са Надя и доктора. Те не разбраха нищо от играта, заслужават да продължат!

# 2 306
  • София
Следващата игра най-вероятно е в м-н Джесика на Ботевградско шосе...

# 2 307
  • Пловдив
Като им гледам физиономиите за следващата игра май отново повечето няма да си вземат залозите.
Виктория защо си мисли че е ок да ни навира постоянно тоя силикон в очите още по разголена неможе ли да се пусне,  отива в магазин не на нощен клуб
А за Габриела кво да кажа уникална е цитирам е:
Мисля че като ми обеснява схващам обачеее по принцип не схващам много неща и сега се претиснявам дали ще схвана Close
Александра пък незнае какво е Инокс Flushed

# 2 308
Радвам се, че Поля и Здравко получиха поне един глас на подкрепа. Щеше да е наистина тъжно да си тръгнат с нула.

# 2 309
  • ENGLAND
Не мога да си представя тоя тюлен, Ванката да е по-бърз от Поля и Здравко. Не знам докога ще ни ги навират в лицето, отвратителни са и двамата. Дано Криси и Арти си печелят игрите да не могат да ги мръднат.

Общи условия

Активация на акаунт