"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 034
  • 777
  •   1
Отговори
# 315

Здравейте,миналия месец имах биохимична бременност,а това е теста от тази сутрин 2 дни преди цикъл 🙏 Какво мислите дали е положителен ❤️

# 316
  • Варна

Здравейте,миналия месец имах биохимична бременност,а това е теста от тази сутрин 2 дни преди цикъл 🙏 Какво мислите дали е положителен ❤️
Да, моят първи беше и по-блед

# 317
Дано всичко да е наред да не се окаже пак биохимична бременност,но със нея чертите бяха много бледи а сега се вижда ясно розова е ❤️❤️❤️❤️

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 08:01 от bubanka

# 318

Здравейте! Аз съм на 23 години! От 2 години омъжена, след всички опити и помощи на генеколози. В последните няколко дена направих 3 теста за бременност и ми показаха 2 чертички, при която едната черта е бледа. Трябва да ми дойде на 19, но не ми дойде! Има ли вероятност да съм бременна и дали може с ултрашал за 2-3 та седмица да покаже. След няколко дена ми е часът при генеколожката. Много се притеснявам, не знам какво да мисля и очаквам! Надявам се да няма нещо лошо. Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 08:37 от bubanka

# 319
Мило момиче, имаш две чертички и то на няколко теста. Кое те притеснява? Успокой се и успех до финал. Честито ♡

# 320
Благодаря много! Успокоих се малко. Тъй като ми е първа бременност, аз се притеснявам, страх ме е да не се случи нещо. Постоянно във Интернет пише най-различни неща. Ще изкачам сряда да дойде и да се успокоя напълно в клиниката, която постоянно посещавах. Доволна съм до сега от нещата които правихме. Тя се намира в Германия! Надявам се всичко да е наред. Живи и здрави бъдете всички и се моля на Господ за всички бъдещи майки. Нека всички имаме лека бременност и да вземем в прегръдките си живи и здрави бебетата си! 🙏🤲

# 321
  • София
Бременна си, честито! Колкото и да ти е трудно в момента, трябва да се успокоиш и да не мислиш за нищо лошо. Моя съвет е да спреш да четеш в интернет, защото това няма да помогне никак, само се напрягаш допълнително. Изчаквай си прегледите и почивай повече. Лека бременност!

# 322
Както казаха другите, Честито, сега бъди спокойна и се довери на лекарите, утре ли си на преглед или другата сряда?

# 323

Добро утро! Днес си направих ранен тест за бременност, все още нямам официално закъснение, 26-ти ден ми е, обикновено ми идва в диапазона 24-27 ден. Нямам изявени признаци, само напрежение в гърдите от 10 дена насам. Втората черта е бледа. Дали това означава положителен резултат?

# 324
Положителен е.

# 325
Здравейте момичета.Цикъла ми закъснява 3 дни,на втория ден направих тест(отрицателен) 4 дни до мц имах леко зацапване вечерта и болки като при цикъл.Възможно ли е да съм бременна?

# 326
Здравейте!
Споделям и моето преживяване,което все още не е към своя край,но и аз съм много нетърпелива.С моя приятел започнахме да правим опити март месец(вярно,че беше само 1 път),така де-неуспешни,дойде ми МЦ.След като ми свърши,започнахме пак,не съм си правила тестове за овулация,знам,че не е много правилно да гледам от приложения,но според него овулацията ми е от 7ми до 13ри април като сме правили опити на 6ти,10ти,11ти,12ти,14ти,16ти и 20ти.Днес е денят,в който трябва да ми дойде МЦ и вече полудявам,знам,че ме разбирате Smiley .Вчера си направих тест на Presto,който излезе отрицателен,но все още имам надежда да ми закъснее.Имам подготвен тест на Sure check,който се надявам да е по-сигурен и този на Presto просто да е "глупав".Та щакам да не мо дойде и утре или други ден да си направя още един тест.No MouthNo MouthFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:53 от georgiiewaa

# 327
  • Варна
Здравейте!
Споделям и моето преживяване,което все още не е към своя край,но и аз съм много нетърпелива.С моя приятел започнахме да правим опити март месец(вярно,че беше само 1 път),така де-неуспешни,дойде ми МЦ.След като ми свърши,започнахме пак,не съм си правила тестове за овулация,знам,че не е много правилно да гледам от приложения,но според него овулацията ми е от 7ми до 13ри април като сме правили опити на 6ти,10ти,11ти,12ти,14ти,16ти и 20ти.Днес е денят,в който трябва да ми дойде МЦ и вече полудявам,знам,че ме разбирате Smiley .Вчера си направих тест на Presko,който излезе отрицателен,но все още имам надежда да ми закъснее.Имам подготвен тест на Sure check,който се надявам да е по-сигурен и този на Presko просто да е "глупав".Та щакам да не мо дойде и утре или други ден да си направя още един тест.No MouthNo MouthFlowers Four Leaf Clover

Предполагам имаш предвид Престо... Престото е с по-висока чувствителност от Sure Check.

# 328
Здравейте!
Споделям и моето преживяване,което все още не е към своя край,но и аз съм много нетърпелива.С моя приятел започнахме да правим опити март месец(вярно,че беше само 1 път),така де-неуспешни,дойде ми МЦ.След като ми свърши,започнахме пак,не съм си правила тестове за овулация,знам,че не е много правилно да гледам от приложения,но според него овулацията ми е от 7ми до 13ри април като сме правили опити на 6ти,10ти,11ти,12ти,14ти,16ти и 20ти.Днес е денят,в който трябва да ми дойде МЦ и вече полудявам,знам,че ме разбирате Smiley .Вчера си направих тест на Presko,който излезе отрицателен,но все още имам надежда да ми закъснее.Имам подготвен тест на Sure check,който се надявам да е по-сигурен и този на Presko просто да е "глупав".Та щакам да не мо дойде и утре или други ден да си направя още един тест.No MouthNo MouthFlowers Four Leaf Clover

Предполагам имаш предвид Престо... Престото е с по-висока чувствителност от Sure Check.

Да,Престо,моя грешка.Имам още един,те бяха 2бр в опаковка.Според вас да го направя ли утре сутрин ако не ми дойде МЦ или да изчакам още няколко дни.

# 329
  • Варна
Здравейте!

Да,Престо,моя грешка.Имам още един,те бяха 2бр в опаковка.Според вас да го направя ли утре сутрин ако не ми дойде МЦ или да изчакам още няколко дни.

Ами и при двете ми бременостти престо ми отчиташе дни преди МЦ. Но ако е късна овулация може и заради това да е отрицателен. Изчакай да утре сутринта, ако пак е отрицателен и не ти идва си пусни кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт