"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 60

• 46 092
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте ! Според вас теста дали е + ? По календар трябва да ми дойде на 14.05 .. Менструацията ми не е много редовна , миналият месец ми закъсня с 4 дни . Овулация не съм следяла. 

# 376
Здравейте ! Според вас теста дали е + ? По календар трябва да ми дойде на 14.05 .. Менструацията ми не е много редовна , миналият месец ми закъсня с 4 дни . Овулация не съм следяла.  

Този е отрицателен, а е и твърде рано. Изчакай закъснение или поне около датата да си направиш друг.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 22:16 от Вили26

# 377
Здравейте! От няколко месеца правим опити за бебе. Доскоро цикълът ми беше по часовник на 24 дни. Миналият месец ми закъсня с три и продължи 8, което е необичайно. Винаги ми е бил 5. Последният ми Ц беше на 5 април. По приложение имам 6 дни закъснение. Вчера направих тест имаше втора много, много бледа черта, която дори не се вижда на снимка. Нямам никакви симптоми освен болезнени гърди. Чудя се дали пак да правя домашен тест или ако до понеделник не ми е дошъл, да отида в лаборатория.

# 378
В понеделник е почивен ден. Пробвай още един домашен с първа урина утре или в понеделник, нищо не губиш. Аз бих била нетърпелива. Grinning

# 379
Здравейте! От няколко месеца правим опити за бебе. Доскоро цикълът ми беше по часовник на 24 дни. Миналият месец ми закъсня с три и продължи 8, което е необичайно. Винаги ми е бил 5. Последният ми Ц беше на 5 април. По приложение имам 6 дни закъснение. Вчера направих тест имаше втора много, много бледа черта, която дори не се вижда на снимка. Нямам никакви симптоми освен болезнени гърди. Чудя се дали пак да правя домашен тест или ако до понеделник не ми е дошъл, да отида в лаборатория.
Май кръвния си е най-добре, там няма място за съмнение дали има бебе или не 🍀

# 380
Здравейте,
Нямам идея, дали моят въпрос е по темата, но ще го задам и много искам да получа мнения и насоки.
Цикълът ми е изключително редовен, дори бих казала през кратки интервали, между 23-26 дни. Трябваше да ми дойде, миналата неделя, на 30-ти април. Днес, 6ти май, няма и следа от моят цикъл. Гърдите са ми подути и ме болят. Коремът ми, беше подут, но в момента е много спокоен. Днес си направих тест на престо, като резултатите и от двата броя бяха отрицателни. Сексуално активна съм, не ползваме предпазни средства, но не планираме бебе за момента. Моят мъж, каза, че шансът е 2%.
След отрицателните тестове, за мен шансът е дори под 2%.
Моят въпрос е, какви изследвания да пусна, за да съм спокойна, че нямам здравословен проблем. Моят гинеколог може да ме прегледа, чак на 18ти май.

# 381
В момента няма какво да пуснете. Половите хормони се изследват на трети ден от цикъла. Закъснение щом не е от бременност може да у от задържан фоликул. Възможно е и други проблеми да оказват влияние. Сега единствено преглед с УЗ, за да се види дали не е задържан фоликул.
Здравейте,
Нямам идея, дали моят въпрос е по темата, но ще го задам и много искам да получа мнения и насоки.
Цикълът ми е изключително редовен, дори бих казала през кратки интервали, между 23-26 дни. Трябваше да ми дойде, миналата неделя, на 30-ти април. Днес, 6ти май, няма и следа от моят цикъл. Гърдите са ми подути и ме болят. Коремът ми, беше подут, но в момента е много спокоен. Днес си направих тест на престо, като резултатите и от двата броя бяха отрицателни. Сексуално активна съм, не ползваме предпазни средства, но не планираме бебе за момента. Моят мъж, каза, че шансът е 2%.
След отрицателните тестове, за мен шансът е дори под 2%.
Моят въпрос е, какви изследвания да пусна, за да съм спокойна, че нямам здравословен проблем. Моят гинеколог може да ме прегледа, чак на 18ти май.

# 382

Здравейте,
Днес се събудих със странна болка в кръста - все една ще ми дойде и една тежест в гърдите. Изморена и недоспала въпреки, че съм спала достатъчно - умората не мисля за кой знае какъв симптом, че аз винаги съм уморена.
Знам че е рано за тест, но видях че днес е паднала температурата, възможно ли е да съм бременна или просто си е внушение ?

# 383
  • София
Или сте бременна или не сте. Повече от това в момента никой не може да каже.

# 384
Здравейте, имам нужда от мнение.
Моят цикъл е с продължителност около 29-30 дни, като обикновено овулацията е на 16-17ти ден и я познавам с това, че има кървене и отделно ползвам лентички. Този път ми дойде на 21ви април, като с моя приятел правихме незащитен секс на 30ти април и на 1ви май сутринта, както и на 7ми май. Започнах с лентичките на 5ти май сутринта, като това се пада 15ти ден и отчете 2 почти еднакви линийки, след това вечерта бяха 2 еднакви, но нямах кървене, което не се е случвало до сега. Днес е 8ми май и просто ме глождеше нещо и отново направих ову тест и отново са 2 линийки, пак почти еднакви по цвят, а преди още на следващия ден след установена овулация по същият начин изчезваше втората. На какво се дължи това, възможно ли е да съм бременна. 🤰

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 13:58 от naya.a

# 385
Моят цикъл е с продължителност около 29-30 дни, като обикновено овулацията е на 16-17ти ден и я познавам с това, че има кървене и отделно ползвам лентички. Този път ми дойде на 21ви август, като с моя приятел правихме незащитен секс на 30ти април и на 1ви май сутринта, както и на 7ми май. Започнах с лентичките на 5ти май сутринта, като това се пада 15ти ден и отчете 2 почти еднакви линийки, след това вечерта бяха 2 еднакви, но нямах кървене, което не се е случвало до сега. Днес е 8ми май и просто ме глождеше нещо и отново направих ову тест и отново са 2 линийки, пак почти еднакви по цвят, а преди още на следващия ден след установена овулация по същият начин изчезваше втората. На какво се дължи това, възможно ли е да съм бременна. 🤰
Няма как да си бременна толкова бързо, ако правилно съм разбрала поста. Лентичките за овулация се правят 5дни, като се следи колко нараства наситеността на 2рата линия. Така че не е изненадващо, че имаш и днес 2 черти. Относно кървенето - просто може този път да не си имала, не са много жените , които го имат като сигнал за овулация. Стискам палци да е станало бебче, но ако овулацията е 5-8 май най-рано след седмица ще има нещо, тепърва трябва оплождане, имплантация...

# 386
Моят цикъл е с продължителност около 29-30 дни, като обикновено овулацията е на 16-17ти ден и я познавам с това, че има кървене и отделно ползвам лентички. Този път ми дойде на 21ви август, като с моя приятел правихме незащитен секс на 30ти април и на 1ви май сутринта, както и на 7ми май. Започнах с лентичките на 5ти май сутринта, като това се пада 15ти ден и отчете 2 почти еднакви линийки, след това вечерта бяха 2 еднакви, но нямах кървене, което не се е случвало до сега. Днес е 8ми май и просто ме глождеше нещо и отново направих ову тест и отново са 2 линийки, пак почти еднакви по цвят, а преди още на следващия ден след установена овулация по същият начин изчезваше втората. На какво се дължи това, възможно ли е да съм бременна. 🤰
Няма как да си бременна толкова бързо, ако правилно съм разбрала поста. Лентичките за овулация се правят 5дни, като се следи колко нараства наситеността на 2рата линия. Така че не е изненадващо, че имаш и днес 2 черти. Относно кървенето - просто може този път да не си имала, не са много жените , които го имат като сигнал за овулация. Стискам палци да е станало бебче, но ако овулацията е 5-8 май най-рано след седмица ще има нещо, тепърва трябва оплождане, имплантация...
Много благодаря. Blush
Да, може да не съм обяснила. Имах предвид ако се приеме че пика на ЛХ е бил на 5ти май следобяд, по лентички, а сме правили секс на 7ми сутринта и 8ми, дали има вероятност за зачеване.

# 387
  • София
Чхг на 28.04.23е е 14450.Нл не намират плоден сак.

# 388
Здравейте! На някой случвало ли му се е sure check да тръгне да се оцветява след третата минута и после да изчезне? Има ли смисъл от кръвен тест?
Благодаря предварително

# 389
Чхг на 28.04.23е е 14450.Нл не намират плоден сак.

С каква апаратура е прегледа? Вагинален или коремен трансдюсер?

Общи условия

Активация на акаунт