Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Галифрей
Ох мале как  се изложих не ги включих . Те са толкова много, без да искам съм ги забравила. Специално за “ Крадецът на праскови” обожавам го. Бих го сложила в по-висока категория. Най-добрият романтичен,драма филм правен някога. От както бях 7 клас и гледах за първи път филмът ми влезна под кожата. То ме сграбчи както “ Ромео и Жулиета от 1968” тогава като са снимали филма започва невъзможната любов между Невена и Раде ❤
Аз имам биографията на Невена и научих интересни факти,които не знаех.
Както винаги комунягите не са я искали за ролята на Лиза и отново скандали. Отначало са били избрали някаква друга актриса но тя нямала харизма на Невена.
Въло Радев като преди е работил с Невена се борил да я задържат. Дори са го глобили и спрели финасирането.  Той и останалите от екипа са направили филмът от собственият им джоб.
Тогава Невена е имала представления в театъра и за да не я уволнят тайно я карали до Велико Търново с кола. През деня  тя снима, а вечер обратно в София на сцената.
Невена и Раде се срещат за първи път в кола която ги карала към снимачният процес. Той не разбирал,защо новата актриса и Въло спорели. Тя се е чувствала,че не достъчно добра за Лиза и тн. Та после ги хванал за ръка довел ги на една полянка, просто ги оставил да си говорят. Така започва тяхната голяма невъзможна любов. На екрана и в живота.

# 661
За оркестъра - да!
Рицар без броня бих сложила на второ място.
И не виждам споменат "От нищо нещо" - за кравата Венетка.

# 662
  • Галифрей
“ Дами канят” как забравих този култов филм пълен с лафчета.

# 663
Знаеш ли че имаш страшни очи . SmirkSmirk Ние сме царете на такива фрази Grinning Grinning  в днешно време , никоя жена няма да се върже на такъв лаф  но тогава е било wow и то от устата на Стефан Данаилов RelievedRelaxedRelievedRelaxed . един от сериалите който обичам Под Прикрите беше пълен с такива Grinning Grinning .. и като сме на темата кажете вашите любими фрази .  RelaxedRelaxed https://www.youtube.com/watch?time_continue=145&v=6daN1JiExvE&em … e_ve_path=MjM4NTE

# 664
  • Галифрей
“На доктор всичко се показва, а на съпруг нищо не се казва.
— И на инструктор не се отказва”

😁😁

“ Какъв ти е този Якими, тоз педерас!
“ Защо така говориш за човека?
“ Видях как те гледаше с ей такива очища! “
“ Бамби..

“ Няма Бамби пет минути преди да си го помислиш аз си знам! Обаче аз съм виновен Пуснала си го в твоят апартамент, дала си му да опита твоят заек защо да не опита и твоята мадаба! “ 😁😁😂

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 12:44 от Диана Бишоп

# 665

😁😁

“ Видях как те гледаше с ей такива оцища!
“ Бамби..

“ Няма Бамби пет минути преди да си го помислиш аз си знам! Обаче аз съм виновен Пуснала си го в твоят апартамент, дала си му да опита твоят заек защо да не опита и твоята мадаба! “ 😁😁😂
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile  Браво Ди оправи ми деня  Grinning Grinning Grinning  „ЗДРАВЕЙ, МАРТИН, ВСИЧКО Е ПО МЕД И МАРГАРИН“
Тази ми е от Под Прикритие . Grinning Grinning и една малко по сериона „Престъпник не се раждаш – престъпник умираш!“. Тази е от Иво . Simple Smile Simple Smile

# 666
  • Галифрей
Аз “Под Прикритие” не съм го гледала никога. Виждала съм мемета.

# 667
Аз “Под Прикритие” не съм го гледала никога. Виждала съм мемета.
Ето сега аз вече мога да препоръчам , Grinning Grinning не само за тебе Ди но и за всички които не сте гледали  Под Прикритие , този сериал ми е слабост , също като Братя . Освен със историята и със страхотните си персонажи  , аз от този сериал открих Йоанна Темелкова , там тя направи страхотен образ , но някак си там тя намаше много химия нито със Захари нито със Бойко Кръстанов , не е като с Влади Михайлов , но за това вече много пъти сме си говорили , освен това там са и едни от най култовите образи изобщо в българското кино като  Захари Бахаров , Александър Сано и най вече Мариян Вълев , това са едни страхотни многопластови образи , показвайки че лошите момчета не са чак толкова зли и не всички добри са толкова чисти и невинни . За Мартин - Ивайло Захариев няма какво да говорим , дръвцето на сериала , да не забравя и култувата игра на Михайл Билалов , Джаро е един от най култовите и най добри злодей във всички български филми и серияли .. Ако не сте гледали го направете ,  Под Прикритие има специално място в моето сърце .. Тези които са го гледали те знаят най добре , за каво говоря . RelievedRelieved Послепис : забравих и Теодора Духовникова която също открих и обожавам . Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 13:29 от Жасмина 94

# 668
  • Галифрей
М не благодаря аз така и през години никога не се насилих да го гледам. Същото с “ Откраднат живот”  Колкото и любими артисти да играят там м не. Не е моето. Капирали от чуждестранни продукции.

# 669

😁😁

“ Видях как те гледаше с ей такива очища! “
“ Бамби..

Татко ѝ я абонирва!

# 670
Хора някой от вас гледал ли е Вила Роза ?? До колкото си спомням това е първият български филм на ужасите , мисля че беше и по действителни събития .. Калин Врачански играе в него . Пишете дали е интересен защото силата ни не е в точно такива филми и съм малко скиптична , но ако е интересен за вас, бих му дала шанс да го видя ..

# 671
  • Бургас
Гледах го, когато излезе. По спомени - не бих го определила чак като ужаси, но... За харесване - не е филм, който бих гледала втори път, но и не споделям крайно критичните мнения, които тогава бяха болшинство. За жалост минало е доста време и не мога да бъда по-детайлна в мнението си.

# 672
Мерси все пак Simple Smile Simple Smile  Сега се опитах малко да гледам но не е , кой знае какво .. Определено както бях написала не ни е в силата да правим точно такъв жанр филми , но не е и крайно зле .

# 673
Гледах го навремето. Много, много слаб филм с големи претенции.

# 674
  • Галифрей
Аз го потърсих и щом видях кой е режисьора ми стана ясно че е кофти  и играе оная голяма досада Дарето от Сънни бийч.

Общи условия

Активация на акаунт