Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 549
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • Галифрей
Те залагат повече на реалилита от колкото на сериали. Печелят и по евтино им излиза. Дават малко кинти за сериали,да има там някакви затова са повечето ниско качествени.

# 736
Също се интересувам от нови български сериали и сезони за есента по българските телевизии. Записала съм Тревожност по БНТ, засега без конкретна дата.

# 737
Няма още дата за " Тревожност". Преди това трябва да има и премиера, а такава все още не е обявена

# 738
"Тревожност" започва на 29 септември от 21:00 часа.

# 739
Аз пък си мечтая за сериал с никому не известни бг артисти. Има ги в изобилие, но няма кой да им даде шанс. Самия Владо Зомбори десет години се е опитвал да пробие и все е бил в сянката на жена си. По едно време няколко  главни персонажи участваха в няколко филма едновременно, които следях в различни роли. Много нелепо все едни и същи.

# 740
Е те в Тревожност децата са неизвестни. Мисля, че само едното от момичетата е снимано

# 741
  • пустинен пъпеш
Случайно някой да е гледал ,,Аферата Пикасо",търся мнение струва ли си да се гледа,почти 2 часа е.

# 742
  • София
Случайно някой да е гледал ,,Аферата Пикасо",търся мнение струва ли си да се гледа,почти 2 часа е.

Става за убиване на време, но не очаквайте нещо УАУ.

Зомбори ( за мен) си беше известен, но аз съм голям любител на театъра и съм го гледала в МГТ още преди да стане така популярен и преди да имаше връзка с Весела. От времето на Х фактор го помня , после участваше и в един уеб сериал. Grinning

# 743

Става за убиване на време, но не очаквайте нещо УАУ.

Зомбори ( за мен) си беше известен, но аз съм голям любител на театъра и съм го гледала в МГТ още преди да стане така популярен и преди да имаше връзка с Весела. От времето на Х фактор го помня , после участваше и в един уеб сериал. Grinning
Влади Зомбори го помня и аз от X factor , имаше после малки роли в други филми и сериали , уеб сериала Следвай ме мисля че се казваше ако за него говориш . Иначе с Весела Бабинова си спомням че съм ги гледала за първи път в клип на Графа . Още тогава забелязах колко много си подхождат , и че има химия между тях , иначе съм съгласна за сериал с нови лица , с едни и същи муцуни вече да гледаш не е интересно . RelievedRelieved

# 744

Общи условия

Активация на акаунт