Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Галифрей
Аз пък много харесах филма “ Защото обичам лошото време” с голямо удовоствие пак бих го гледала. Нямам търпение да го пуснат онлайн.
Сега всеки си има вкус.

# 721
https://bntnews.bg/news/zapochnaha-snimkite-na-te-valnite-noviya … -1280780news.html Освен " Тревожност " и " Всичко за сина ми " , ще и има и нов сериал . Бнт дано спази традицията си , да ни поднесе хубава продукция .. Може би единственият сериал който не ми хареса чак толкова , беше " Четвърта Власт " , звезден каст , добра идея , но нещо не се получи като хората .. Ще чакам трите сериала с голямо нетърпение , Койна Русева обаче не ми е най най любимата актриса !! Прекалено ми е ледено излъчването и , иначе е много добра актриса . 😊😊😊

# 722
  • София
Аз и Радина не я харесвам особено. Grinning

# 723
Те снимките приключиха. Интересен е подбора на артистите и участието и на децата им там.

# 724
Аз и Радина не я харесвам особено. Grinning
И аз !! Както и Радина Думанян , и Неда Спасова .  Любимки обаче са ми . Йоанна Темелкова,  Искра Донова,  и Яна Маринова . ( в последно време , преди не я харесвах ) и Йоанна Буковска , както и Елена Петрова , и Теодора Духовникова .Диана Димитрова също беше в списъка на любимките ми , преди да станат онези циркове . 😐😐

# 725
  • Галифрей
Защото обичам лошото време вече онлайн в тази платформа ❤

https://gledam.bg/programs/because-i-love-bad-weather?category_id=202925

# 726
https://www.ploshtadslaveikov.com/fabrika-za-kokoshki-v-balgarskoto-kino/ Човекът е прав .. Така наречените " инфлуенсъри " не стават за актьори .. А появата на повечето поп фолк звезди в киното е абсолютно излишно . Нищо лично против тях , ама хайде няма нужда и да се бутат в българското филмово изкуство . Тук съм съгласна и с още едно нещо повечето филми от горе изброените в статията , найстина никой не иска да ги гледа , особенно " Русалки " , това е пародия а не филм . Според мен трябва да се финансира някой добър проект , с добър сценарий и най вече с участието на  професионални актьори . 😊😊

# 727
  • Галифрей
На мен ми е странно ,че са направили филм от тик ток уеб “ сериалче”

Друсалки 😁  Онли фанс мадами завладяват детската си аудитория с простотията си. Най-вече особено главното лице Лили Аначкова. За тези които не знаят коя е тя ( аз я научих от коментиращи в ютуб)
Нещата които качва и прави, тя минава всякакви граници. Само като я видите ще разберете за какво иде реч.
Тя и нейният мъж Иван правят поредица видеа “ О камон бейби” тъпи с*кс шеги и свирки, и техните фенове са деца. Направиха го и го фен среща.
Ужасяващо е.

# 728
На мен ми е странно ,че са направили филм от тик ток уеб “ сериалче”

Друсалки 😁  Онли фанс мадами завладяват детската си аудитория с простотията си. Най-вече особено главното лице Лили Аначкова. За тези които не знаят коя е тя ( аз я научих от коментиращи в ютуб)
Нещата които качва и прави, тя минава всякакви граници. Само като я видите ще разберете за какво иде реч.
Тя и нейният мъж Иван правят поредица видеа “ О камон бейби” тъпи с*кс шеги и свирки, и техните фенове са деца. Направиха го и го фен среща.
Ужасяващо е.
За камон "бейбитата " не искам и да коментирам !! Покрай Тик Ток разбрах за тях и техните " скечове " който не ги намирам за смешни , а за вулгарни и тъпи , и неподходящи за подрастващите .. Жалко найстина ако имат толкова много фенове .. Това ме кара да се замисля на къде отиваме ние , щом харесваме такива простотий .. 😐😐 и това го казва човек,  който не се има чак за такъв моралист .😐😐 между другото покрай цялата история се сетих и за що годе , добри хубави уеб сериали " Пъзел - Похитени" , мисля че се казваше , и найстина не беше лош , освен това има и истинско актьорско присъствие.  Асен Блатечки и Бойко Кръстанов . 😊😊

# 729
  • Бургас
С малкия ми син сме големи фенове на сериалчето ,,Острова на сините птици,,.
Весело,свежо и детско сериалче,но грабва интереса и играта на актьорите и децата,най-вече! ,❤️

Може да пробвате и "Румбата, аз и Роналдо" също е свеж и децата се справят много добре.

# 730
  • Галифрей
Ще има ли някакви нови сапунки тази есен по нова или бтв? Някаква версия на Wattpad  истории 😁

# 731
Ще има ли някакви нови сапунки тази есен по нова или бтв? Някаква версия на Wattpad  истории 😁
И аз това се чудя ?? Но май не , нали ще има " Игри на волята " и " "Биг Брадър " . Но пък за това ще има нови сериали по Бнт . Аз чакам тях и филмът за " Гунди " . 😉😉

# 732
  • Галифрей
Ще има ли някакви нови сапунки тази есен по нова или бтв? Някаква версия на Wattpad  истории 😁
И аз това се чудя ?? Но май не , нали ще има " Игри на волята " и " "Биг Брадър " . Но пък за това ще има нови сериали по Бнт . Аз чакам тях и филмът за " Гунди " . 😉😉

Знам,че ще има и те винаги пускат и някое сериалче 😁 за това питам дали въпросите тв винаги есен и зима-пролет заливат. Минала есен нова си пускаше реалита плюс три сериали. Ако дадът нещо леко и забавно ще го гледам.

# 733
Знае ли се кога ще започва Тревожност, защото виждам само едно дразнещо "скоро по БНТ"?

# 734
Ще има ли някакви нови сапунки тази есен по нова или бтв? Някаква версия на Wattpad  истории 😁

Знам,че ще има и те винаги пускат и някое сериалче 😁 за това питам дали въпросите тв винаги есен и зима-пролет заливат. Минала есен нова си пускаше реалита плюс три сериали. Ако дадът нещо леко и забавно ще го гледам.
Да де знам , но пък и няма никакви реклами за нови сериали . Може би тази година искат да заложат повече на предаванията си , отколкото на нови сериали , аз това го сматам за не толкова добра идея , тъй като за мен вече повечето такива предавания леко се изтъркаха , можеха да пуснат спокойно нов сериал , а не да възраждат Биг Брадър , но кого беше нужно . Или можеха да пуснат повторение на някой от техните сериалчета . ALL INCLUSIVE колко пъти го пуснаха . Но пък за това смятам да гледам сериалите по Бнт . BlushBlushBlush

Общи условия

Активация на акаунт