Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 560
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Някой има ли представа защо от снощи не мога да гледам Откраднат живот в Нова плей?😞
Може да са изтрили епизодите , аз съм го забелязала , имат срок и започват да ги изтриват  . Вижте в някой друг сайт , там може и да ги има всичките епизоди . Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 14:29 от Жасмина 94

# 691
Има ги в архива на Еон.

# 692
https://www.obekti.bg/tehno/12-klasicheski-blgarski-filma-koito- … -gledate/page/0/1 . Вие съгласни ли сте ?? Аз да , тези филми са класика . Някак си ми стана носталгично , докато разглеждах кой са . Вие кой бихте добавили още ?? RelievedRelieved https://www.obekti.bg/tehno/zapochva-festivalt-za-svremenno-blga … -i-mladezhko-kino Обаче ми е интересно кой е сложил Диада сред филмите ?? Трябва да си най големият малоумник , да сложиш този филм до детското и младежкото съвременно кино , на какво ще научи децата , как да въртят орална любов, посред бял ден , пред двора на училището ли , или че учителското ни съсловие е пълен мрак и изнасилва тинейджъри ли ?? Засрамете се не всички ученици са толкова пропаднали , и всички учители са педофили и малоумници . Можеха  просто да сложат друг филм , а не тази кофа  която показва тотална деморализация при  тинеджърите .. SadSad . Този  филм според мен не е дъно , ами си е кофа в  Марианската падина . Ще ви прероръчам да гледате 13 Причини Защо и Еуфория на такава тематика са , но са страхотни сериали .

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 15:28 от Жасмина 94

# 693
Бих добавила в списъка на незабравимите български филми " Два диоптъра далекогледство", "Вилна зона", " Матриархат", "Селянинът с колелото".

# 694
Хора напишете някой хубав кримален филм или сериал . Под Прикритие и Братя колкото и да ги харесвам малко вече са ми омръзнали . Сетих се и за сериала Ягодова луна  . Мерси предварително ако се сетите и вие за някой друг  . Relaxed Relaxed

# 695
  • Галифрей
Хъм  не знам сещам само за “ Порталът” ,защото  той е най-хубавият от всичките  бози 😁❤
Дяволското гърло гледала си го? Препоръчвам само сезон 1

# 696
Хъм  не знам сещам само за “ Порталът” ,защото  той е най-хубавият от всичките  бози 😁❤
Дяволското гърло гледала си го? Препоръчвам само сезон 1
Дяволското гърло да . За съжаление вторият сезон е средна работа . Порталът съм го гледала и ми е оставил добро впечатление . сетих се и за Клетката но си беше малко бозав . След Братя нищо не можа да ми хване окото . Мерси Ди че ме подсети за Порталът . Kissing HeartKissing Heart

# 697
  • София
Донякъде отговарят на темата Кантора Митрани и Фамилията.

# 698
Донякъде отговарят на темата Кантора Митрани и Фамилията.
Фамилията да , но наскоро го гледах . RelaxedRelaxed . Мерси все пак . Кантора Митрани не съм го гледала , но и него ще го видя . RelievedRelieved

# 699
  • Галифрей
Аз за първи път го чувам. Сега го гугнах. Сериала е на Виктор Божинов а в главната роля е Любомир Младенов, един от най-добрите озвучаващи актьори ❤
Явно сериала  е хубав но не съм попадала на него. Един от сайтове за онлайн има каталог за бг сериали не съм го виждала там. 😔

# 700
Аз за първи път го чувам. Сега го гугнах. Сериала е на Виктор Божинов а в главната роля е Любомир Младенов, един от най-добрите озвучаващи актьори ❤
Явно сериала  е хубав но не съм попадала на него. Един от сайтове за онлайн има каталог за бг сериали не съм го виждала там. 😔
  Може и да го има все някъде !! Аз се сетих и за "Хотел България " беше готино сериалче , но го няма никъде .. 😔😔

# 701
  • плевен
Здравей,Кантора Митрани мисля,че го видях в Плейтуб.Сега проверих има го там,опитах се да сложа линк но не се получи.

# 702
  • София
Кантора Митрани беше лек сериал, всеки епизод разглеждаше даден казус. Малко в стил както бяха някои епизоди на Мен не ме мислете.

Главният адвокат беше сляп и му помагаше едно куче. Разбира се, справяха се с лекота с всеки казус. Помня, че имаше смесени отзиви, на мен ми допадаше. Симпатичен, лек сериал.

Епизодите ги има в ютюб.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 15:26 от Niya-

# 703
  • Галифрей
Да сега видях мерси ❤ Изгледах първият  епизод не е лош. Не мога да трая Ралица Паскалева и Искра Донова, двете са ми толкова противни. Щеше да е по хубово ако ги нямаше тия двечките

# 704
Да сега видях мерси ❤ Изгледах първият  епизод не е лош. Не мога да трая Ралица Паскалева и Искра Донова, двете са ми толкова противни. Щеше да е по хубово ако ги нямаше тия двечките
Ще го видя и аз .. 😊😊

Общи условия

Активация на акаунт