Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Аз го потърсих и щом видях кой е режисьора ми стана ясно че е кофти  и играе оная голяма досада Дарето от Сънни бийч.
Досада 🤣😅🤣🤣😁😄😄 Точно определение Ди !! Не ми хареса мъчих се да го гледам но не ми хареса .. Калин Врачански ми е любимец ама не му се получи ролята да играе психопат ( макар и обладан ) много пренавито и преиграно ми беше .. Много малко актьори могат да влизат в такива типажи и да покажат такова налудничаво поведение , и да изглежда естествено !! Филма малко ми напомни на "Сиянието " но ниско бюджетна версия а Калин не е Джак Никъсън .. И като заговорихме за такива герой ,вие кой бихте искали да видите в такъв  персонаж ?? На мен ще ми е интересно да видя Влади Михайлов или Мартин Димитров .. Бих искала да ги видя в такива психопатски роли .. Мисля че Влади ще се представи супер след като го видях какво може на живо , си мисля че би се справил .. Напишете и вие друг актьор .. 👿😊😈

# 676
  • София
Аз го потърсих и щом видях кой е режисьора ми стана ясно че е кофти  и играе оная голяма досада Дарето от Сънни бийч.
Напишете и вие друг актьор .. 👿😊😈
Юлиан Вергов.

# 677
Напишете и вие друг актьор .. 👿😊😈
Юлиан Вергов.
Юлиян Да !!! За него забравих , Христо Петков също и на него му се получава.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 15:51 от Жасмина 94

# 678
Йордан Ръсин.

# 679
Хора има ли от вас някой който е гледал Любен , мен между впрочем не ме засяга и не ме дразни че има любовна връзка между българче и ром .  За мен човек е свободен и може да обича който си иска . Видя ми се интересен на трейлъра и не видях нещо което да е чак толкова шокиращо . Напишете един ред ако сте се осмелили , да отидете да го гледате . Simple Smile Simple Smile

# 680
Хора вчера гледах в Youtube интервюто на Иво Аръков и ми дожаля за това момче , през какво е преминал , и още повече ме шокира като каза че хората от актьорската гилдия  са му обърнали гръб , което е тъпо , аз не смятам че най силната му ,  и единствена запомняща се роля е в Кецове , аз много го харесах и във Фамилията не смятам че играеше патерица , направи много убедитен и добър образ . Къде къде ми е по симпатичен от Филип Буков който само ни го пребутват ( не ме корете  , но на мен не ми е симпатичен ) Иво също влиза в графата на хубавите български мъже актьори  , и  има талант дано скоро време да му дадат шанс за главна роля .

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 19:48 от Жасмина 94

# 681
  • София
Буков за мен няма грам талант, да ме извиняват феновете му.

# 682
Буков за мен няма грам талант, да ме извиняват феновете му.
Само с тяло понякога не става . И на мен като актьор не ми допада , мъчих се да гледам Татковци , но неговата игра ми е много неубедителна . Феновете му не ме линчувайте , но аз не го харесвам .

# 683
  • София
И на живо не е по-добре. Grinning

# 684
И на живо не е по-добре. Grinning
На живо не знам  Grinning Grinning ,  не съм го виждала , но се надявам да видя Влади Зомбори Simple Smile Simple Smile Ще правят представлението с Весела Бабинова в моят град , и вече нямам търпение да си купя билети .

# 685
  • София
И аз ще ги гледам другият месец живот и здраве, но аз съм си от София и преди съм го гледала в МГТ. Simple Smile

# 686
  • Галифрей
Никой не ви кара да го харесвате. Разбирам вашето мнение, за мен Филип има талант. Аз го харесвам дори имах честа да го срешна. Прекрасен мъж,много свеж и нежен. На снимките сме излезнали големи сладури 😁❤
На Татковци се възжмотавах  от женските образи пълна трагедия бяха (освен жената на Звезди)
Стефани Ивайло пълна скръб е тая. Филип много пъти в персонажа си й даваше знаци и погледи за химия, от нея нямаше обратна връзка.

# 687
Може но на мен не ми допада , разбирам и теб както каза и ти , всеки има различно мнение и различен вкус . Simple Smile

# 688
  • София
Аз не казвам нищо за него като човек, нека правим разлика. Simple Smile

# 689
  • София
Някой има ли представа защо от снощи не мога да гледам Откраднат живот в Нова плей?😞

Общи условия

Активация на акаунт