Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 2)

• 62 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • плевен
Здравейте, искам да ви попитам,филмът Котка в стената има ли го някъде качен онлайн за гледане.

# 706
https://bnt.bg/news/-trevozhnost-noviyat-balgarski-igralen-seria … r-331419news.html Да го видим !! Според мен ще бъде интересен . Ани Пападополу не ми е най любимата актриса , а Пенко Господинов съм го запомнила от " Морска сол " супер свеж и забавен образ направи , като заекващият съквартирант на Асен Блатечки . Самият сериал " Тревожност" ми се вижда че ще бъде страхотен , поне от прочетеното ми се вижда че сюжета ще бъде интересен . За мен БНТ правят най хубавите сериали . 😊😊

# 707
  • Галифрей
Пенко Господинов е добър артист ❤

Но пак ще кажа,че не ми харесва сюжета прекалено ми е депресивно. Искам нещо по весело и приятно за гледане. Тази есен пак няма да гледам бг сериали. Ще гледам само ако направят романтична сапунка с Владо Михайлов 😁

# 708
Пенко Господинов е добър артист ❤

Но пак ще кажа,че не ми харесва сюжета прекалено ми е депресивно. Искам нещо по весело и приятно за гледане. Тази есен пак няма да гледам бг сериали. Ще гледам само ако направят романтична сапунка с Владо Михайлов 😁
И на мен ми се гледа Влади 😊😊 , но и този сериал мисля да го гледам . 😍😍 Обаче ми е интересно каква стана със сериала с Рачков ?? Уж скоро , но май няма да е тази година . 😊😊

# 709
По спомен се очакваше да е от септември.

# 710
По спомен се очакваше да е от септември.
Ами май няма да е септември !! Но и " Тревожност " мисля да гледам . 😊😊

# 711
  • София
На мен ми звучи интересно.

# 712
  • Галифрей
Всичко за сина ми се казва  този с Рачков и бившата му жена и тръгва този Септември. Ще излъчат първият епизод в Созопол лятното кино на 5.09. От 20:00 часа.

# 713
  • Sofia
Какво ви е мнението за”Майка”?
Опитах се да го изгледам,но нещо не ме впечатли 🤔

# 714
Какво ви е мнението за”Майка”?
Опитах се да го изгледам,но нещо не ме впечатли 🤔
"Майка " не съм го гледала , нямам мнение за този филм . Но някой от вас гледал ли е " Записки по едно предателство " . Няма го обаче никъде онлайн , но ако го пуснат ми кажете едно мнение , дали си заслужава да се гледа , или само ще си изгубя  времето . ☺️☺️

# 715
  • Бургас
С малкия ми син сме големи фенове на сериалчето ,,Острова на сините птици,,.
Весело,свежо и детско сериалче,но грабва интереса и играта на актьорите и децата,най-вече! ,❤️

# 716
  • Sofia
И аз го гледам винаги като го излъчват 👍🏻
Добре играят децата.

# 717
Какво се очаква този сезон освен Тревожност  и Всичко за сина ми? Бях гледала реклама на някакъв филм даваха едни амбициозни родители дете което играе художествена гимнастика, но нито си спомням как се казваше, нито някъде нещо повече видях. Ако някой се сети?
Владо го гледах в Обичам лошото време... Филм който според мен е сниман за един ден.  Беден от към актьори и сцени, а такава благодатна тема и толкова изтъркан сюжет. Можеше в десет  минути да го съберат. През цялото време очаквах някаква кулминация, ама не. От тези в който пет минути дават поглед или как някой "отключва вратата". Такъв спокоен филм да си починеш в някоя кино зала. Уж филма сниман в село в един момент се дава градска архитектура. Уж до магазина пеш се ходи в следващия момент 29 минути се пътува с кола. Малко като във филма Чалга една и съща сцена снимана едновременно и във варненското и в бургаското пристанище.
Гледах и Докато Ая спеше.... Ами какво да кажа толкова суперлативи, да страхотна актьорска игра, но до там. Освен поука до къде води алкохола, друг смисъл филма няма. Пак поредния филм без кулминация, без нормален край. Ей така пак седиш и очакваш след завръзката да се появи някаква динамика и после развръзка, ама не, монотонна работа. Добре, че поне не прискачаха нелогично от сцена в сцена, защото целия филм е в една сцена.

# 718
На 25.09 е европейската премиера на Top floor в София. По кината ще е от 27.09. Филмът е и с българско участие.

# 719
Какво се очаква този сезон освен Тревожност  и Всичко за сина ми? Бях гледала реклама на някакъв филм даваха едни амбициозни родители дете което играе художествена гимнастика, но нито си спомням как се казваше, нито някъде нещо повече видях. Ако някой се сети?
Владо го гледах в Обичам лошото време... Филм който според мен е сниман за един ден.  Беден от към актьори и сцени, а такава благодатна тема и толкова изтъркан сюжет. Можеше в десет  минути да го съберат. През цялото време очаквах някаква кулминация, ама не. От тези в който пет минути дават поглед или как някой "отключва вратата". Такъв спокоен филм да си починеш в някоя кино зала. Уж филма сниман в село в един момент се дава градска архитектура. Уж до магазина пеш се ходи в следващия момент 29 минути се пътува с кола. Малко като във филма Чалга една и съща сцена снимана едновременно и във варненското и в бургаското пристанище.
Гледах и Докато Ая спеше.... Ами какво да кажа толкова суперлативи, да страхотна актьорска игра, но до там. Освен поука до къде води алкохола, друг смисъл филма няма. Пак поредния филм без кулминация, без нормален край. Ей така пак седиш и очакваш след завръзката да се появи някаква динамика и после развръзка, ама не, монотонна работа. Добре, че поне не прискачаха нелогично от сцена в сцена, защото целия филм е в една сцена.
Мисля че говориш за  " Лошо момиче " , но не съм много сигурна и аз , и не искам да те подведа . За "Лошото време"  нямам коментар , пък и честно казано нямах и желание и да го гледам !!  Дори и заради Влади Михайлов,  дори и той не можа да ме накара . Но успях да видя постановката им с Йоанна Темелкова , и отново хора ви съветвам да отидете да гледате . Чисто човешка  реална история , наситена с доста добре изиграни емоции , без да е клиширана и захаросана . Лично аз чакам на голям екран " Гунди " .

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:49 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт