Всичко за дамските чанти – 3

• 93 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Знаете ли дали Лемиса имат намаления за черен петък ?

# 496

Ето тази, намирам я само в едно по- жълтеникаво бежово по другите сайтове.

Ще ти я потърся във физически магазин. Към края на месеца със сигурност ще се намери на намаление около Black Friday. Техните чанти имат международна гаранция.

# 497
  • Манчестър

Ето тази, намирам я само в едно по- жълтеникаво бежово по другите сайтове.

Ще ти я потърся във физически магазин. Към края на месеца със сигурност ще се намери на намаление около Black Friday. Техните чанти имат международна гаранция.

Ако съм на твое място бях я купила. Прегледах набързо из английските сайтове, в официалния е £425. Из други може да се намери за £216,220, но за цветове не погледах.

385 лева са около £163.

# 498
Чантата е 835 лв.

# 499
  • София
Хубава е много! И цената й е хубава!
Направо ми идва и аз да си купя.
Ами, ето Ви я във ФД: https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … nelle-p8054017-1/

# 500
Някой я търсеше:

# 501
Аз, кой е сайтът? Цветът е различен, искам я в по- бежово.

# 502
Аз, кой е сайтът? Цветът е различен, искам я в по- бежово.
Best Secret

# 503
Здравейте момичета Simple Smile
Четейки Ви, имам чувството, че съм в клуб на не анонимните чантоманиаци Grinning
След като се сдобих с всичко, което ми хареса като визия и цена на Coccinelle (и някоя фруга Фурла), съм хвърлила полед на няколко марки и бих се радвала, ако някой сподели мнение от 1-ва ръка:
- Polene Paris (ясно защо е в списъка)
- Demellier London (имам 1 тяхна чанта, но е стар модел и не знам дали все още поддържат качество)
- Coach (конкретно Таби)
- Parisa Wang
- Songmond
- La Тanneur
- APC
- Yuzefi (последно време ми излизат техни модели и мисля, че МДЛ ги предлагат)
Изгледала съм всички ревюта на Танер за качестото на изработка на някои от чантите, които ме интересуват, но бих се радвала, някой да се включи с информация,
Слънчев и спокоен ден на всички

# 504
Аз съм върл поддръжник на Demellier. Заради визията, заради качеството, заради класическия почерк, заради каузата и заради цената. Единственият ми проблем е изборът на цвят от даден модел.
Имам си две приятелки в Лондон и най-хубавото е като ги виждам тях, да си взема после и една чанта.
Другите споменати марки не ги харесвам, не е да нямам техни изпълнения. А някои са ми непознати.

# 505
  • Sofia
Влюбих си в тези Demellier! Толкова елегантни и красиви. Heart Eyes

# 506
Бихте ли споделили сайт?

# 507
  • София
Бихте ли споделили сайт?
https://demellierlondon.com/

# 508
Yuzefi и аз съм им метнала око от доста време. Не съм ги виждала на живо, та не знам струват ли си.

# 509
Момичета, благодаря за включването.
Демелиер ще повторя със сигурност.
Мисля, да си направя и 1 подарък за коледа от по-непознатите марки (може би La tanneur или yuzefi), та ще дам отзив, ако някой друг не се включи преди мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт