Като две капки вода - сезон 11, тема 1

• 46 684
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • Вестерос
Тома е бил такъв преди сто години сигурно. Човек няма ли право да се променя и израства? Не е ли женен с деца вече?

# 361
  • софия
Еййй, забравих да си кажа моите фаворити.
1. Владо
2. Владо
3. Владо
 Еееееххх....

# 362
На мен въобще не ми изглеждаше като сценарий. Веско баш си се набра, ама по едно време влезе в час и замаскира положението.

# 363
Да, и аз мисля че не беше по сценарии, но след избухването, се усети и се опита да замаскира. След това пак се ядоса за момент. А Халваджиян какво да направи, освен да се засмее, аз направо се заливах от смях в нас на абсурдността на ситуацията и непредвидения развой. Ама - рисковете на живото предаване, няма как. Според мен не беше режисирано, личи си кога шегите са предварително подготвени, има една скованост на изказа тогава, докато тук направо се лееше сарказъм и яд. Затова и всъщност се получи толкова забавно де, поне за мен. Добрите водещи и гости умеят точно това, да действат на момента и в крайна сметка да излязат от ситуация.

# 364
  • Sofia
То бива шеги и закачки, ама това "мръснико" идва в повече...

# 365
На мен Рачков не ми пречи. Мисля, че прави 50% от шоуто. Неговото шоу не съм гледала и нямам намерение, защото по някакъв начин не го харесвам, но в Капките ми допада. Мисля, че с Геро си паснаха по-добре, отколкото със Зуека, но може и да бъркам. Забравих вече как беше с него. От участниците само Екимова ми е неприятна и то заради майка й. Останалите не ми пречат, ще гледам с интерес.

# 366
  • София
Благодаря за темата и скачам тук. Вчера бях на рожден ден и не успях да го гледам, но днес ще си го върна. Сутринта видях само изпънението на Кали, за която си мислех, че има глас, но гръцката песен изобщо не й се получи.

# 367
  • София
Вергов има заразителен и много искрен непринуден смях, има и бърза мисъл. Предпочитах го в журито.
Хилда ми втръсна в еднообразието си, а Фънки не понасям изначално. Откъде извира това самочувствие у него, си остана загадка за мен. От талант ли, от визия ли, от акъл ли, от дипломи и пост ли .....

# 368
  • Велико Търново
Аз топ 4 нямам. Имам топ 5 - Владо, Христо П., Керана, Ралица&Димо, Тома.

Това помните ли:

Joy

# 369
Всеки певец иска да е разпознаваем, дори с името си. Интересно ми е защо Дара Екимова, след като вече има певица Дара, станала известна преди нея, държи да бъде наричана Дара, без фамилия. Ако някой каже-Дара, си мисля, че става дума за другата.

# 370
  • София
Всеки певец иска да е разпознаваем, дори с името си. Интересно ми е защо Дара Екимова, след като вече има певица Дара, станала известна преди нея, държи да бъде наричана Дара, без фамилия. Ако някой каже-Дара, си мисля, че става дума за другата.

То едва ли някой изобщо ще се сети за нея - всеки ще се сети за другата Дара

# 371
  • Велико Търново
Защото така си се казва просто.
А Дара е Дарина.

# 372
  • Берлин
Чудих се Веско дали ще е толкова абсурден като Салич в благотворителното издание. Ми 50:50 ми е-на моменти даже ми е симпатичен.
Много съм доволна от каста. Хр.Гърбов само ми е силно неприятен, Екимова излишна, а Кали безразлична. Очертава се сериозна конкуренция както за първото, така и за последното място. Моят човек е Владо, но Тома се представи страхотно, Христо с ДМ също ми хареса, а дуетът ме изненада. Отдавна не е имало толкова силно шоу и толкова коментари тук. Дано е така до финала!

# 373
  • София
Винаги избират и такива, които да са на дъното в 90% от епизодите. Трябва да има баланс, иначе за следващ сезон ще останат само слаби.

# 374
Защото така си се казва просто.
А Дара е Дарина.

И какво от това? Първа е започнала с артистично име Дара.

Общи условия

Активация на акаунт