Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 426
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Варна
На 35 какво пречи да забрвменее?

Абе как това ще е 35 годишна жена? Над 50 е на сто процента.

# 2 401
Съчувствам на Габи за бюста. Моят е по природа голям, но реално е около 1/3 от нейния като размер. Може и 1/4 даже. Тотално неразбиране имам към желанието да си сложиш чак такива тежки дини. Поне се разведрявам, че моят е направо семпъл и малък до тях.  Simple Smile

# 2 402
Теодора каза, че не познавала Мони от преди, но била чула нещо за нея (явно лошо), защото "Светът бил малък".
Това момиче Теди, наистина не може да построи правилно ни едно изречение.
Голяма излагация.
На майчиния й език може да се справя по-добре. Nerd

# 2 403
Възможно ли е това "спокойствие", с което Мони (ако не я бъркам с някоя друга) приема всичко случващо се, да се дължи на факта, че е с толкова опънато лице, че не може да направи една мимика?
Аз прочетох, че е водолей и всичко ми стана ясно, колкото и несериозно да ви се струва. Те са си такива, реят се в техния си астрал или алтернативна реалност, я те отразят - я, не. Познавам няколко и всичките са такива - спокойни са, просто защото не са съвсем съвсем в тази вселенска плоскост. Laughing
Мимики, иначе, видяхме от момичето, даже е много сладка като се усмихне.

# 2 404
Мен ме впечатли, че детегледачката каза, че за кафе ѝ трябват 20 хиляди лева. Много е тъпа, тя дори не може да се пошегува като хората. Добре, че Генчо я пръждоса. Сега да махне и Айрян и става за гледане ❤

# 2 405
Обаче Гущеровите деца с тези паЛуни и “Тя ме залИ” ще пораснат големи лингвисти.

# 2 406
Аз викам спокойствието и непукизма, с който Мони, Тони или Бонбони отразява ситуациите да отдадем на характер и личен опит за справяне със ситуации и сааааамо частично на астрологичния знак.
Мони била Водолей и си е в нейната вселена. От Водолеите, които познавам, голяма част са експресивни и биха реагирали моментално, други са интроверти и не знаеш какво им се върти в главата. Вярно, не съм ги питала за асцендент, луна и т.н., но ние и тези на Мони не знаем.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 03:51 от geri1919

# 2 407
Цитиридис щеше да вдига нивото - така ли го вдигна? С двете прости ергенки.

# 2 408
# 2 409
Гледах Теодора и Паолина  при Цитиридис.Теодора беше много красива ,малко на черната Златка по външност го докарваше. Тя не е харесала Евгений,по рекламите е било едно ,а на живо друго.

# 2 410
Гледах Теодора и Паолина  при Цитиридис.Теодора беше много красива ,малко на черната Златка по външност го докарваше. Тя не е харесала Евгений,по рекламите е било едно ,а на живо друго.
Има ли го качено някъде гостуването на тази ?

# 2 411
Отива и някакси да рекламира индийски магазин 😅

# 2 412
За магазин с такова име е трябвало да викнат Виктория, все пак всяка сутрин си е мила очите в едноименната река.

# 2 413
  • Sofia
Гледах Теодора и Паолина  при Цитиридис.Теодора беше много красива ,малко на черната Златка по външност го докарваше. Тя не е харесала Евгений,по рекламите е било едно ,а на живо друго.
”красива” ?! 😳
🤪🥴

# 2 414
Мони била Водолей и си е в нейната вселена. От Водолеите, които познавам, голяма част са експресивни и биха реагирали моментално, други са интроверти и не знаеш какво им се върти в главата. Вярно, не съм ги питала за асцендент, луна и т.н., но ние и тези на Мони не знаем.
Едни от най-интелигентните хора са водолеи, но много зависи Меркурий в какъв знак им е. Възможностите са само три - да е в козирог, водолей и риби. Меркурий е планетата на рационалното, логическо мислене, свързването на фактите и интелекта. Добрите комуникативни умения се дължат на това как е поставен в хороскопа. Когато е във водолей (или близнаци) той е в екзалтация и проявява най-добре качествата си. Но когато е в риби, Меркурий е в падение. И тогава комуникацията и изразяването са трудни. Предвид доброто изразаване на Мони, фактът, че говори три езика -английски, немски и италиански и че продължава с образованието си (учи "туризъм") ме карат да смятам, че е с добре поставен Меркурий (т.е. във водолей). И е много вероятно тепърва да бъдем изненадани от нея, в положителен смисъл.
ПС. Видях, че е родена на 23.01. Коя година обаче, някой знае ли?

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 08:49 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт